Freakster Δημοσ. 26 Ιουλίου 2007 Δημοσ. 26 Ιουλίου 2007 Η δε γραμματοσειρά στα "βραβεία" είναι όλα τα λεφτά: comic sans! Εγώ πάντως του δίνω αυτό το βραβείο: Το βραβείο της ανοιχτής παλάμης! Πολλοί συναγωνίστηκαν για αυτό το βραβείο αλλα ο συγκεκριμένος το παίρνει ασυζητιτι.
Harkon Δημοσ. 27 Ιουλίου 2007 Δημοσ. 27 Ιουλίου 2007 παίδες τώρα χαμπάριασα το εν λόγω τοπικ κατόπιν υπόδειξης του ξάδερφου λοιπόν (/με παίρνει ύφος "μάνας ρέιβερ!" ) .... είχα πριν μερικά χρόνια (περίπου 10) την τύχη και την ατυχία μαζί να γνωρίσω το εν λόγω άτομο όταν ήταν σε πιο μικρή ηλικία τελικά είναι ταλέντο... σε παρέα που όλοι του ρίχναμε 5+ χρόνια , το τί μας έλεγε... τί ιστορίες... αφού στον κύκλο της παρέας για λίγο καιρό η λέξη "Αυγερινός" έγινε προσωνύμιο του ψεύτη, του φαντασμένου.. έτυχε λοιπόν 2-3 φορές εκείνο το καλοκαίρι να παίξουμε RPG επιτραπέζιο με αυτόν συμπαίκτη.. (τα παρακάτω ίσως έχουν νόημα μόνο σε όσους έχουν παίξει) ο ίδιος λοιπόν μας έλεγε πως στα 2 χρόνια που έπαιζε είχε σκοτώσει 2-3 Τarrasques (unique creature) (τα οποία και πρόφερε γαλλιστί 'ταρα-σκιού' ) και την είχε πει στον Helm (ένας από τους Θεούς του παιχνιδιού) και άλλα παααααρα πολλά! πολλές είναι οι φορές που από τότε τον "μνημονεύαμε" με τα παιδιά σε κάτι που μας τον θύμιζε μέχρι το σημερινό... ΣΟΚ! ομολογώ πως έχω μείνει εδώ και μερικά λεπτά στήλη άλατος και έχω ειδοποιήσει όλη την παρέα που είχαν την εμπειρία του να τον γνωρίσουν εκείνο το καλοκαίρι.. μιλάμε για γέλια μέχρι δακρύων! να σαι καλά ρε ποστερ αρχικέ! ειλικρινά!
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.