bachtis Δημοσ. 24 Ιουλίου 2007 Share Δημοσ. 24 Ιουλίου 2007 Βρε παλικάρια, αγόρασα ένα καλωδιάκι το οποίο έχει από τη μία μεριά τρία βύσματα (ένα κόκκινο, ένα κίτρινο κι ένα άσπρο) κι από την άλλη ένα πραματάκι που νομίζω πως λέγεται καρφί. Το βυσματάκι το συνδέω στην κάμερα στην τρύπα A/V OUT της κάμερας και τα άλλα βύσματα (με τα τρί χρώματα) στις αντίστοιχου χρώματος υποδοχές στο dvd recorder μου. Ανοίγω τηλεοραση και dvd recorder αλλά σε όποιο κανάλι και να το βάλω (ΕΧΤ1, ΕΧΤ2,CAM1, CAM2) λέει NO SIGNAL. Τί κάνω λάθος? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
christos1 Δημοσ. 24 Ιουλίου 2007 Share Δημοσ. 24 Ιουλίου 2007 Από ότι γνωρίζω, η επιλογή που πρέπει να βάλεις είναι CAM1 Και για να σου εμφανίζει NO SIGNAL, πάει να πει ότι δεν έχεις ενεργοποιήσει την κάμερα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
bachtis Δημοσ. 24 Ιουλίου 2007 Μέλος Share Δημοσ. 24 Ιουλίου 2007 Τελικά συνέδεσα την κάμερα με την τηλεόραση για να το γράψω από εκεί. Και λαμβάνω ήχο αλλά δε λαμβάνω εικόνα... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
kallair Δημοσ. 25 Ιουλίου 2007 Share Δημοσ. 25 Ιουλίου 2007 dokimases ta 3 vismatakia na ta valeis se enan metatropea scart k na tin sindeseis sto pisw meros tou dvd recorder? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Asxetius Δημοσ. 26 Ιουλίου 2007 Share Δημοσ. 26 Ιουλίου 2007 Τσέκαρε απο το μενού της κάμερας μήπως έχει κάποια ρύθμιση για το video out. Π.χ. (Pal/Ntsc) Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
bachtis Δημοσ. 26 Ιουλίου 2007 Μέλος Share Δημοσ. 26 Ιουλίου 2007 kallair θα το δοκιμάσω! Ashetius δε βρήκα κάτι τέτοιο... Ευχαριστώ παίδες!!!! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
kallair Δημοσ. 26 Ιουλίου 2007 Share Δημοσ. 26 Ιουλίου 2007 koita na to valeis sto input k oxi sto signal output pou einai gia na sindeeis to dvd recorder me tin tv. egw exw to video sindemeno mesw scart sto pisw meros tous dvd recorder k tis mprostra thires tis exw gia alles siskeues (i.link gia camera klp klp) Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
bachtis Δημοσ. 26 Ιουλίου 2007 Μέλος Share Δημοσ. 26 Ιουλίου 2007 Πήγα στον ηλεκτρονικό και μου συνέδεσε τα καλώδια μου με την TV του και διαπίστωσε ότι έπρεπε να συνδέσουμε διαφορετικά τα καλώδια, δηλ το κίτρινο της TV με το άσπρο του καλωδίου κλπ. Στην TV μου λοιπόν ΄παίζει το περιεχόμενο της κάμερας. Όταν όμως κάνω την ίδια σύνδεση στο DVD REC προκειμένου να τα περάσω σε DVD περνάει μόνο ο ήχος κί όχι η εικόνα... Τι να κάνω; Σκέφτηκα να κάνω την εγγραφή μέσω TV συνδέοντας την κάμερα στα πλάγια της TV, αλλά δε μπορώ να πιάσω και το αντίστοιχο κανάλι... Μήπως να συνδέσω την κάμερα μέσω καλώδιου DV; Τώρα δεν ξέρω τί ακριβώς είναι αυτό αλλά το είδα στο βιβλιαράκι με τις οδηγίες χρήσεως της κάμερας! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Dr.Strangelove Δημοσ. 26 Ιουλίου 2007 Share Δημοσ. 26 Ιουλίου 2007 Αν το DVD σου έχει είσοδο firewire/DV/iLink (ή όποια άλλη ονομασία έχουν σκεφτεί για το ΙΕΕΕ1394) χρησιμοποίησε αυτή και ξέχνα τις συνδέσεις A/V. Θα έχεις τις ελάχιστες δυνατές απώλειες σε ποιότητα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
bachtis Δημοσ. 27 Ιουλίου 2007 Μέλος Share Δημοσ. 27 Ιουλίου 2007 Λοιπόν συνέδεσα τα καλώδια στο scart και παίζει και γράφει! Τουλάχιστον έτσι νόμιζα... Γιατί βάζω τα dvd που "έγραψα" και ανακαλύπτω ότι είναι κενά!!!! Τι φταίει; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
bachtis Δημοσ. 27 Ιουλίου 2007 Μέλος Share Δημοσ. 27 Ιουλίου 2007 Θα ανοίξω άλλο post, άμα θέλετε κλείστε αυτό... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
kallair Δημοσ. 29 Ιουλίου 2007 Share Δημοσ. 29 Ιουλίου 2007 mipws den rithmises sosta tin pigi eggrafis sto dvd player? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.