Xdanger Δημοσ. 24 Ιουλίου 2007 Δημοσ. 24 Ιουλίου 2007 είδα μία μητρική στο ebay που έχει κανα δυο στραβωμένες υποδοχές για τα pins του επεξεργαστή, απο διευκρίνηση που έδωσε είναι τα "they are like inlet type pins which house the cpu pins" και θέλουν ίσιωμα λέει. Είναι σοβαρό πρόβλημα;
mvaggel Δημοσ. 24 Ιουλίου 2007 Δημοσ. 24 Ιουλίου 2007 Άμα νομίζεις ότι "πιάνουν τα χέρια σου" και θα μπορέσεις να τις ισιώσεις τότε καλή αγορά. Πάντως σε πληροφορώ ότι οι αποστάσεις είναι αρκετά μικρές και θέλει κάμποση τέχνη να τα φέρεις στα ίσα (αναλόγως πάντα με το τι ακριβώς έχει στραβώσει)
Xdanger Δημοσ. 24 Ιουλίου 2007 Μέλος Δημοσ. 24 Ιουλίου 2007 ok, δλδ αμα το ισιώσω έφτιαξε, τα bent pins τι είναι έχει 3 το πολύ λέει
blk Δημοσ. 24 Ιουλίου 2007 Δημοσ. 24 Ιουλίου 2007 Εγώ θα σου έλεγα άστο καλύτερα. Μία φορά που έπεσε ένας επεξεργαστής από τα χέρια ενός φίλου και προσπαθήσαμε να τον ισιώσουμε μετά από άπειρες προσπάθειες το μόνο που καταφέραμε ήταν να σπάσουμε ένα pinaki από τον επεξεργαστή και μετά τον πετάξαμε. Άν ήμουν στην θέση σου δεν θα το έπαιρνα. Από εκεί και πέρα κάνε ότι νομίζεις. Καλή τύχη!
Moderators GeorgeMan Δημοσ. 24 Ιουλίου 2007 Moderators Δημοσ. 24 Ιουλίου 2007 Εγω παλι καταφερα και ψιλοισιωσα 3-4 pins απο εναν P4 s478 και με λιγο ζορι μπηκε στο σοκετ και εκτοτε ειναι μια χαρα.
Vatos_locos Δημοσ. 24 Ιουλίου 2007 Δημοσ. 24 Ιουλίου 2007 κυριλέ θα είσαι και να σπάσουν το πολύ πολύ περνάς καρφίτσες κομμένος στο socket και κανεις την δουλειά σου μια χαρά πήγαινε σε ένα μαγαζί και πάρε μια προσέλα και θα τα ισιώσεις άνετα
Xdanger Δημοσ. 24 Ιουλίου 2007 Μέλος Δημοσ. 24 Ιουλίου 2007 ok ευχαριστώ πολύ, τα bent pins που λέει είναι τα στραβωμένα, γιατί από μετάφραση που έκανα βγαζει "καμένα pins"
Xdanger Δημοσ. 24 Ιουλίου 2007 Μέλος Δημοσ. 24 Ιουλίου 2007 τελικά την πείρα με 15 λίρες αγγλίας, asus p5k-VM ελπίζω να την φτιάξω
Vatos_locos Δημοσ. 24 Ιουλίου 2007 Δημοσ. 24 Ιουλίου 2007 όταν σου έρθει ρίξε μια photo να δούμε τι ζημια και αν μπορώ τότε, πάρτην και έλα από εδώ μια βόλτα να την φτιάξουμε όπα ότι νάνε λέω τώρα είδα είσαι πάτρα αλλα την photo βγάλτην να δούμε με τι έχεις να κανεις
alexzzz Δημοσ. 24 Ιουλίου 2007 Δημοσ. 24 Ιουλίου 2007 Εγω παλι καταφερα και ψιλοισιωσα 3-4 pins απο εναν P4 s478 και με λιγο ζορι μπηκε στο σοκετ και εκτοτε ειναι μια χαρα. και εγώ. Πολύ δουλεία, στράβωσαν τα μάτια μου (πολύ ώρα κόντρα στο φως για να δεις πιο είναι στραβό) αλλά τα κατάφερα.
Xdanger Δημοσ. 24 Ιουλίου 2007 Μέλος Δημοσ. 24 Ιουλίου 2007 θα ναι το πράγμα που θα κάνω, δεν έχω καθόλου εμπειρία από lga775 sockets να φανταστεις όταν μου είπε ότι είναι στραβωμένα τα pins προσπαθούσα να καταλάβω ποια pins ενοούσε (δεν ήξερα ότι τώρα τα pins είναι στην μητρική) Τώρα μου μένει να βρώ επεξεργαστή
alexzzz Δημοσ. 24 Ιουλίου 2007 Δημοσ. 24 Ιουλίου 2007 Κουράγιο και δύναμη. Στο κάτω- κάτω και να χαλάσει εμπειρία είναι. Άσε που μια μητρική γίνεται φοβερό ντεκόρ. Εγώ έχω μία μαζί με έναν ανοιγμένο χαλασμένο σκληρό, 3 επεξεργαστές και 4 μνήμες.
Vatos_locos Δημοσ. 24 Ιουλίου 2007 Δημοσ. 24 Ιουλίου 2007 θα τα κοιτάς από το πλάι στο ίδιο ύψος τα ματια σου με τα pin όσο μπορείς πήγαινε σε ένα μαγαζί που πουλάει ηλεκτρονικά ήδη ( όχι παιχνίδια/PC/κονσόλες ) και ζητα του την πιο μικρή προσέλα που έχει και πρόσεξε να είναι κοντή σε μακρος γιατί δεν θα σε βολέψει η μακριά και μετά θα δεις ότι θα γίνει πανεύκολα σε ένα γραφήο και ένα καλο φωτιστικό από τα αριστερά σου και με την προσέλα θα κανεις τέλεια δουλειά
Xdanger Δημοσ. 24 Ιουλίου 2007 Μέλος Δημοσ. 24 Ιουλίου 2007 ok thanks, και κάτι άλλο για όποιον είναι Πάτρα, όταν φτάσει, αν δεν εχω αγοράσει επεξεργαστή οποιος έχει κάποιον για να τεσταρουμε την μητρική ας μου στείλει ενα pm
heroicentaur Δημοσ. 25 Ιουλίου 2007 Δημοσ. 25 Ιουλίου 2007 Θελει πολυ σιγα σιγα να ισιωνης κ να δοκιμαζης να μπαινει χωρις ζορια στην μητρικη. Οταν πας ομως να ασφαλισης τον επεξεργαστη αν εχει εστω κ λιγο στραβα πινς μην το ζορισης καντο σιγα σιγα.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.