justmike Δημοσ. 6 Ιουνίου 2002 Δημοσ. 6 Ιουνίου 2002 Εβαλα μια παναρχαια καρτα tv απο ενα φιλο με chipset bt848 (η καρτα οχι ο φιλος). Αλλα το προγραμμα και οι drivers που εχει το cd ειναι απο το 1821. Υπαρχουν universal drivers, οπως πχ η nvidia? Να φανταστειτε οτι στο cd και στα manual δεν υπαρχει ουτε μια διευθυνση για internet! <small>[ 05-06-2002, 18:33: Το μήνυμα επεξεργάστηκε από: justmike ]</small>
HeXSarriS Δημοσ. 6 Ιουνίου 2002 Δημοσ. 6 Ιουνίου 2002 Yparxoun universal drivers sto site tis Borg an thimamai kala alla kalytera vale to DScaler apo to www.dscaler.org Exei tin kalyteri apodosi kai DEN xreiazetai drivers giati energei kateutheian sto hardware. The best by far...
justmike Δημοσ. 6 Ιουνίου 2002 Μέλος Δημοσ. 6 Ιουνίου 2002 Το προγραμμα δε μου δουλεψε οποτε θα βαλω drivers γιατι οι κανονικοι drivers που εχω στο cd δε δουλευουν. Πες λιγο το site της borg γιατι δε το βρισκω.
LEFteriz Δημοσ. 6 Ιουνίου 2002 Δημοσ. 6 Ιουνίου 2002 to site einai : www.borgtech.org Exei mesa generic drivers gia to BT8x8 gia Win2k/xp kai to programma BorgTV
HeXSarriS Δημοσ. 6 Ιουνίου 2002 Δημοσ. 6 Ιουνίου 2002 Xmm...den doulepse; Mipos mporeis na mou peis ti minima evgale; An evgale kati pou na leei oti i karta video den upostirizei overlay allakse analisi i vathos xromatos kai se kapoion sindiasmo tha doulepsei...
justmike Δημοσ. 7 Ιουνίου 2002 Μέλος Δημοσ. 7 Ιουνίου 2002 Ωραιοι οι drivers αλλα μαλλον η καρτα τα εχει παιξει. Το παιδι την ειχε 3 χρονια σε αχρηστια και οχι στο καλυτερο σημειο. Τα windows δεν την αναγνωριζουν σωστα και δε δεχονται τους drivers ουτε τους δικους της ουτε αυτους που μου ειπατε. Μαλλιστα μου κανει και αλλα κολπα οταν τη βαζω σε αλλες pci. Ευχαριστω για τις απαντησεις παντος, θα τις εχω υποψιν τωρα που θα παω να παρω δικια μου καρτα.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.