Προς το περιεχόμενο

καρτα tv και drivers

justmike

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Εβαλα μια παναρχαια καρτα tv απο ενα φιλο με chipset bt848 (η καρτα οχι ο φιλος). Αλλα το προγραμμα και οι drivers που εχει το cd ειναι απο το 1821. Υπαρχουν universal drivers, οπως πχ η nvidia? Να φανταστειτε οτι στο cd και στα manual δεν υπαρχει ουτε μια διευθυνση για internet!

<small>[ 05-06-2002, 18:33: Το μήνυμα επεξεργάστηκε από: justmike ]</small>

Δημοσ.

Το προγραμμα δε μου δουλεψε οποτε θα βαλω drivers γιατι οι κανονικοι drivers που εχω στο cd δε δουλευουν. Πες λιγο το site της borg γιατι δε το βρισκω.

Δημοσ.

Xmm...den doulepse; Mipos mporeis na mou peis ti minima evgale; An evgale kati pou na leei oti i karta video den upostirizei overlay allakse analisi i vathos xromatos kai se kapoion sindiasmo tha doulepsei...

Δημοσ.

Ωραιοι οι drivers αλλα μαλλον η καρτα τα εχει παιξει. Το παιδι την ειχε 3 χρονια σε αχρηστια και οχι στο καλυτερο σημειο. Τα windows δεν την αναγνωριζουν σωστα και δε δεχονται τους drivers ουτε τους δικους της ουτε αυτους που μου ειπατε.

Μαλλιστα μου κανει και αλλα κολπα οταν τη βαζω σε αλλες pci. Ευχαριστω για τις απαντησεις παντος, θα τις εχω υποψιν τωρα που θα παω να παρω δικια μου καρτα.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...