patrickdrd Δημοσ. 26 Ιουλίου 2007 Μέλος Δημοσ. 26 Ιουλίου 2007 γιατί υπάρχει κάποια καλύτερη που έχεις να προτείνεις;
Kagkouros Δημοσ. 26 Ιουλίου 2007 Δημοσ. 26 Ιουλίου 2007 Κοίτα...πάντα υπάρχουν καλύτερες... Απλά πες το ποσό που διαθέτεις, και γιατί καταλήγεις σε LG?
patrickdrd Δημοσ. 26 Ιουλίου 2007 Μέλος Δημοσ. 26 Ιουλίου 2007 ψάχνω για κάτι... καλό, μιας και όπως λέμε, η οθόνη αλλάζει εξαιρετικά σπάνια, για την ώρα έχω μια crt sony e220 multiscan, την οποία την έχω καμιά 5ετία χωρίς να μου έχει παρουσιάσει το παραμικρό πρόβλημα, οπότε αν είναι τόσο καλή όπως η παραπάνω πιστεύω πως 250 με 300 είναι καλά, ούτε λίγα, ούτε (πάρα) πολλά, το θέμα είναι ότι οι LG έχουν γίνει κάτι σαν το standard στις οθόνες πλέον, είναι value for money όπως είπε κι ένας φίλος, πως να το κάνουμε; δεν θα εμπιστευόμουν πάντως την samsung, κι επίσης όπως είπα δεν με ενδιαφέρει να βλέπω ταινίες τόσο ή να παίζω παιχνίδια όσο οι εφαρμογές, για αυτό και προτιμώ τις τετράγωνες, ούτως ή άλλως είμαι... κλασσικός τύπος, οπότε δεν θα μου άρεσε κάτι το μοντέρνο, περιμένω λοιπόν να δω τι θα μου πεις/πείτε με βάση όλα αυτά, χωρίς να ξεχάσω να ευχαριστήσω φυσικά όλους όσους διαβάζουν ή/και γράφουν στο θέμα μου!
Moderators GeorgeMan Δημοσ. 26 Ιουλίου 2007 Moderators Δημοσ. 26 Ιουλίου 2007 Λοιπον επιλεγεις μια απο τις παρακατω. http://www.e-shop.gr/show_per.phtml?id=PER.168545 http://www.e-shop.gr/show_per.phtml?id=PER.168565 http://www.e-shop.gr/show_per.phtml?id=PER.168542 Με εμφαση στην πρωτη, λογω συνδυασμου χαρακτηριστικων και σχεδιασμου (προσωπικη αποψη του καθενα).
patrickdrd Δημοσ. 26 Ιουλίου 2007 Μέλος Δημοσ. 26 Ιουλίου 2007 τις έχω δει και τις τρεις και λέω για την πρώτη κι εγώ
Moderators GeorgeMan Δημοσ. 26 Ιουλίου 2007 Moderators Δημοσ. 26 Ιουλίου 2007 Εχε υποψην οτι η πρωτη και η τριτη εχουν τα ιδια χαρακτηριστικα, αλλα ουσιαστικα πληρωνεις τη δυνατοτητα ρυθμισης υψους, όπως επισης και το design (πολυ ωραιοτερη η πρωτη, δε συμφωνεις?). Ολα αυτα 30? διαφορα. Κι εγω την πρωτη θα επαιρνα
qspock Δημοσ. 13 Αυγούστου 2007 Δημοσ. 13 Αυγούστου 2007 Εχετε υποψιν οτι η πρωτη με τον "γαματο" βραχιονα ΔΕΝ εχει καθολου κλιση προς τα κατω, αν δηλαδη πειτε να ξαπλωσετε να δειτε καμια ταινια και η οθονη ειναι στο γραφειο θα κοιταει λιγο πανω, ουτε κατακορυφη τελειως δε γινεται. ΑΠΑΡΑΔΕΚΤΟ, την επιστρεφω. Για πειτε πια εχει tilt προς τα μπροστα εστω και λιγο?
Kagkouros Δημοσ. 13 Αυγούστου 2007 Δημοσ. 13 Αυγούστου 2007 Εχετε υποψιν οτι η πρωτη με τον "γαματο" βραχιονα ΔΕΝ εχει καθολου κλιση προς τα κατω, αν δηλαδη πειτε να ξαπλωσετε να δειτε καμια ταινια και η οθονη ειναι στο γραφειο θα κοιταει λιγο πανω, ουτε κατακορυφη τελειως δε γινεται. ΑΠΑΡΑΔΕΚΤΟ, την επιστρεφω. Για πειτε πια εχει tilt προς τα μπροστα εστω και λιγο? νομίζω πως γίνεται κατακόρυφη όπως δείχνει και η εικόνα στο e-shop, αλλά με 170 μοίρες θέαση έχεις πρόβλημα?:?
aias22 Δημοσ. 13 Αυγούστου 2007 Δημοσ. 13 Αυγούστου 2007 egw poulaw sony sdm-hs95/B Οθονη tft 19" einai gamath, alla opws eipe o filos exei 3 mono theseis.(pros ta katw , mesh , panw). einai kainouria kai thn dinw 200 eurw. To mono problem einai oti eimai Thessaloniki kai den thn stelnw ektos (apo tempelia perissotero)
Aleksiss Δημοσ. 13 Αυγούστου 2007 Δημοσ. 13 Αυγούστου 2007 έχω την LG 19'' LCD L1900R-BF BLACK εδώ και 5 μέρες και είμαι απόλυτα ευχαριστημένος. Γενικά πιστεύω οποιαδήποτε απο τις νεότερες LG και να πα΄ρεις θα είσαι μια χαρά.
Kagkouros Δημοσ. 13 Αυγούστου 2007 Δημοσ. 13 Αυγούστου 2007 egw poulaw sony sdm-hs95/B Οθονη tft 19" einai gamath, alla opws eipe o filos exei 3 mono theseis.(pros ta katw , mesh , panw). einai kainouria kai thn dinw 200 eurw. To mono problem einai oti eimai Thessaloniki kai den thn stelnw ektos (apo tempelia perissotero) δοκίμασε στις αγγελίες -> πώληση
aias22 Δημοσ. 13 Αυγούστου 2007 Δημοσ. 13 Αυγούστου 2007 efxaristw file mou, dokimasa hdh kai perimenw apanthsh. aplws exw ginei anupomonos. Kamia protash gia magazi me metaxeirismena sth Saloniki? Oso xazo kai an akougete den vrhka akoma magazi sto diktuo
qspock Δημοσ. 14 Αυγούστου 2007 Δημοσ. 14 Αυγούστου 2007 νομίζω πως γίνεται κατακόρυφη όπως δείχνει και η εικόνα στο e-shop, αλλά με 170 μοίρες θέαση έχεις πρόβλημα?:? Ναι εχω, γιατι να μη την βλεπω ισια δε καταλαβα? Τι μας τον βαλανε τον βραζιονα που κανει παπαδες να τον βλεπουμε? Λιγο να παω προς τα κατω στην καρεκλα δε μπορω να την γυρω, μενει πανω. Ασε που δε στριβει δεξια αριστερα και θελει να γυρνας ολο το ταψι, πραγμα εξαιρετικα δυσκολο και αδυνατο με το ενα χερι (φοβασε μη την σπασεις αν δε την πιασεις απο κατω). Ο βραχινονας αυτος ειναι καλος ΜΟΝΟ αν εχεις την οθονη στο ...πατωμα! Τα λεω γιατι την πατησα και την γυρναω πισω, μη την πατησει και κανας αλλος.
patrickdrd Δημοσ. 14 Αυγούστου 2007 Μέλος Δημοσ. 14 Αυγούστου 2007 κι εγώ για την ώρα έμεινα με την δικιά μου την sony e220, αφού δεν την παίρνει κ κανένας
patrickdrd Δημοσ. 16 Αυγούστου 2007 Μέλος Δημοσ. 16 Αυγούστου 2007 η LG 19" LCD L1982U-BF BLACK δεν στρίβει αριστερά - δεξιά;
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.