Προς το περιεχόμενο

LevelOne WBR 3460

idet2

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Παιδιά θα ήθελα να μάθω ορισμένα πράγματα για το εν λόγω modem/router. Μήπως κάποιοι από εσάς που το έχετε δουλέψει μπορείτε να με διαφωτίσετε?

Καταρχήν θα ήθελα να ξέρω αν μπορεί να χρησιμοποιηθεί μόνο σαν router? Δηλαδή άμα φέρω ένα καλώδιο με net στην υποδοχή LAN1 θα μπορούν μέσω αυτής να βλέπουν net και οι άλλες LAN και το wireless??? Ή χρειάζεται υποχρεωτικά να του βάλεις τα στοιχεία του provider και να συγχρονιστεί αυτό με την DSL γραμμή?? Ο λόγος που ρωτάω είναι γιατί υπάρχει ήδη ένα Modem στην είσοδο του σπιτιού και μου φέρνει με ενα UTP καλώδιο net στο 2ο όροφο. Αναρωτιέμαι λοιπόν αν μπορώ συνδέοντας το αυτό στο WBR 3460 να το χρησιμοποιήσω μόνο σαν router και να έχω έτσι net σε όλο το σπίτι.

Επίσης θα ήθελα να μάθω αν μπορεί το ασύρματό του να παίξει ως repeater χρησιμοποιώντας ένα ήδη υπάρχον ασύρματο δίκτυο. Δλδ. αν το βάλω σε ένα σημείο στο οποίο το ήδη υπάρχον ασύρματο πιάνει ίσα ίσα θα μπορώ μετά χρησιμοποιώντας το δικό του wireless να πιάνω σε κάποια άλλα κοντινά του σημεία τα οποία τώρα δεν καλύπτονται?

Όποιος έχει καμιά ιδέα ας με διαφωτίσει και εμένα. Ευχαριστώ

Δημοσ.

Καταρχήν θα ήθελα να ξέρω αν μπορεί να χρησιμοποιηθεί μόνο σαν router? Δηλαδή άμα φέρω ένα καλώδιο με net στην υποδοχή LAN1 θα μπορούν μέσω αυτής να βλέπουν net και οι άλλες LAN και το wireless??? nai se ola ta wireless ginetai.apla klineis to dhcp oste na dinei ip o router kai pezei.

den xriazetai na tou baleis tipota ipoxreotika pera apo ena lock sto wireless.nai mporeis na to kaneis.

an mporei na pexei san repeater dento xero.ena allo level one pou ixa dei ixe epilogi na pexei san repeater mesa sto menou tou.tsekare to ;)

Δημοσ.

Ευχαριστώ πολύ "poulinos". Αυτό έχει επιλογή από το μενού του manual μόνο για Access Point οπότε το βλέπω χλωμό να μπορεί να πάρει δίκτυο από το ασύρματο, εκτός και αν δεν έχουν γράψει σωστά στο manual (εξου και το χλωμό). Μου αρκεί όμως που θα μπορεί να μοιράσει το δίκτυο που έρχεται μέσω UTP καλωδίου είτε ενσύρματα είτε ασύρματα.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...