elirom Δημοσ. 24 Ιουλίου 2007 Δημοσ. 24 Ιουλίου 2007 ΣΤΗΝ ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ ΤΩΝ WINDOWS ΔΕΝ ΞΕΡΩ ΠΩΣ ΧΑΘΗΚΑΝ ΟΛΟΙ ΟΙ ΑΛΛΟΙ ΒΟΗΘΟΙ (π.χ. ΤΟ ΧΑΡΙΤΩΜΕΝΟ ΣΚΥΛΑΚΙ) ΚΑΙ ΕΜΕΙΝΕ ΜΟΝΟ ΕΚΕΙΝΟΣ Ο ΜΑΓΟΣ-ΚΑΖΑΜΙΑΣ!!! ΕΠΕΙΔΗ ΔΕΝ ΕΚΑΝΑ ΚΑΤΙ ΣΥΝΕΙΔΗΤΑ ΚΑΙ ΕΙΜΑΙ ΑΡΧΑΡΙΟΣ ΑΣ ΜΟΥ ΚΑΠΟΙΟΣ-Α ΠΩΣ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΕΠΑΝΑΦΕΡΩ ΤΟΥΣ ΥΠΟΛΟΙΠΟΥΣ ΒΟΗΘΟΥΣ (Ή ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΣΥΝΟΔΟΥΣ) ΣΤΗΝ ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ;;; Αγαπητοί φίλοι, δέν μπορεί κανείς να με βοηθήσει; Μήπως βάζω δύσκολα; Αλλά σαν αρχάριος, τί άλλο να κάνω.... Ευχαριστώ εκ των προτέρων γιά όποιον μέ διαφωτίσει.
accipio Δημοσ. 24 Ιουλίου 2007 Δημοσ. 24 Ιουλίου 2007 Στο παράθυρο της Αναζήτησης, κάτω αριστερά έχει την επιλογή "Αλλαγή προτιμήσεων" (ακριβώς πάνω από τον βοηθό). Πατώντας εκεί σε πηγαίνει σε μια δεύτερη οθόνη, όπου κάνεις κλικ στο "Με ένα διαφορετικό χαρακτήρα" και στην επόμενη οθόνη επιλέγεις τον βοηθό που θέλεις με τα πλήκτρα "Πίσω" και "Επόμενο". Τέλος, πατάς το ΟΚ. Αν τώρα εννοείς ότι δεν φαίνονται στην τρίτη οθόνη οι βοηθοί παρά μόνο ο "Μάγος", μάλλον κάτι έχουν πάθει τα Windows και δεν ξέρω πώς αντιμετωπίζεται.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.