Προς το περιεχόμενο

Harry Potter & the Order of Phoenix

TheSaint

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Το λάθος σε όλες τις ταινίες είναι πως προσπαθούν με κάθε τρόπο να στριμώξουν το κάθε βιβλίο σε μια δίωρη προβολή, πράγμα αδύνατο.

Η πρώτη ταινία ήταν η καλύτερη απ' όλες και αυτό οφείλεται στο μικρό & εύκολο πρώτο βιβλίο - που το έχουν μετατρέψει σχεδόν αυτούσιο σε σενάριο.

Από εκεί και πέρα όμως η Ρόουλινγκ ανέβασε το επίπεδο και οι σεναριογράφοι τα βρήκανε σκούρα.

Κατά τη γνώμη μου θα ήταν προτιμότερο να στήσουν για κάθε ταινία μια ιστορία εξ αρχής, εμπνευσμένη από κάθε βιβλίο, παρά αυτό το πετσόκομμα χωρίς νόημα.

Δε θα ήταν ο HP που διαβάσαμε, αλλά θα έβγαζε νόημα. Θα μπορούσε ο καθένας να την παρακολουθήσει ευχάριστα, είτε είχε διαβάσει το βιβλίο είτε όχι.

Κρίμα γιατί οι ηθοποιοί, τα σκηνικά είναι όλα τέλεια, και τα χαλάνε στο σενάριο...

• Απαντ. 31
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
  • Super Moderators
Δημοσ.
Gia mena to mpio simantiko einai na kanoun tin teleutaia tainia oso pio "skoteini"ginetai, kai na exei toulaxiston ena misaoro sovaris maxis...

emena mou aresei pou edw kai 2 tainies oi h8opoioi/skhno8etes lene oti oi tainies einai "dark" kai etsi. Gia poion? Gia 5 xrona? ROFL dld...

Δημοσ.
emena mou aresei pou edw kai 2 tainies oi h8opoioi/skhno8etes lene oti oi tainies einai "dark" kai etsi. Gia poion? Gia 5 xrona? ROFL dld...

+1

η ταινια ειναι σαν ενα μεγαλο trailer,εχοντας πετσοκοψει το μισο βιβλιο,δεν εχει νοημα,απλα δειχνει εικονες να περνανε,τπτ αλλο...απλα την εκαναν για να υπαρχει....η προηγουμενη μου αρεσε παρα πολυ,ηταν αρκετα σπιρτοζα,τεσπα περναγες καλα στο σινεμα,σε αυτη βαρεθηκα τη ζωη μου,κ κριμα γτ τα τελευταια κεφαλαια του αντιστοιχου βιβλιου τα σπανε....

Δημοσ.

oi tainies den einai dark opws les...ta vivlia (an analogisteis pws ksekinisan me ta 2 prwta) oso pane ginontai kai pio skoteina... To teleutaio miso tou evdomou emena proswpika mou arese polu kai elpizw na min to xalasoun stin tainia...

Δημοσ.
Ο ίδιος???? Καλά λαμάκες είναι?

Ναι ο ίδιος! Αυτός ο ατάλαντος, ο David Yates, θα σκηνοθετήσει και την έκτη συνέχεια κάνοντας μας να κάνουμε την προσευχή μας να ξυπνήσει από μέσα του όσο ταλέντο υπάρχει άμα υπάρχει!

Από κοινός "Φώσκολος της αγγλικής τηλεόρασης" (δεν κάνω πλάκα! σκηνοθέτης σε τέτοιου είδους σειρές ήτανε) του δώσανε να σκηνοθετήσει ένα από τα σπουδαιότερα φαινόμενα της εποχής μας με εκατομμύρια φίλους τον χαρι ποτερ.

Μεταξύ μας θα προτιμούσα η ταινία να αργούσε ακόμα και 10 χρόνια και να βγει αντάξια του βιβλίου και των περιστάσεων παρά να γίνει το πασάλημα που έγινε ίσα ίσα για να λένε ότι την βγάλανε.

• Super Moderators
Δημοσ.

spoudaiotera fainomena ths epoxhs? :P :p :P rofl kk thnx bb :D

ante na dw kai Nobel logotexnias sthn Rowling kai meta mporw na pe8anw hsyxos... HAHAHAHA :P

Δημοσ.

Ρε παιδια , εγω να πω την αληθεια δεν εχω διαβασει τα βιβλια και γενικως μου αρεσαν αυτες οι ταινιες που εχει βγαλει ο ΗΡ. Αυτη λετε να μην την δω στο σινεμα? Θα κλαιω τα 8 ευρω????

• Super Moderators
Δημοσ.
Και όμως είναι ένα σπουδαίο φαινόμενο μιας και τα χαρι ποτερ είναι το τρίτο σε πωλήσεις βιβλίο που έχει βγει ποτέ.

too bad pou to syntriptiko meros ths pleiopshfias twn agorastwn einai anhlika...(mhn pws kai katw twn 15...)

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...