Lemuria Δημοσ. 24 Ιουλίου 2007 Δημοσ. 24 Ιουλίου 2007 Αναβαθμισα μολις πριν 2 μερες το συστηματακι μου αγοραζοντας την twintech 8800 gts 320mb...ομως παρα το οτι εγκατεστησα τους τελευταιους drivers ο υπολογιστης βρισκει μονο τα 256 οπως φαινεται και στην εικονα.... Επισης καθε λιγα λεπτα και για λιγα δευτερολεπτα οποιαδηποτε εργασια κι αν κανω το ποντικι κινειται σπασμωδικα δημιουργωντας προβλημα.... Τι λετε οτι φταιει? Τροφοδοτειται κανονικα και ψυχεται επαρκως. Επισης στο ιδιο συστημα εχω dual boot με windows xp pro. Εκει στις ρυθμισεις γραφικων αναγραφονται 320 mb...υποθετω λοιπον οτι δεν ειναι θεμα κακης λειτουργιας της καρτας αλλα ενδεχομενως θεμα οδηγων.... Μολις δοκιμασα να εγκαταστησω τους drivers που ηρθαν μαζι με την καρτα στο cd της twintech παρα το οτι ειναι παλαιοτεροι μπας και λυθει το προβλημα χωρις ομως διαφορα.... Οποτε μεχρι στιγμης στα vista δεν εχει γινει τπτ....Καμμια ιδεα?
Mik-1-s Δημοσ. 24 Ιουλίου 2007 Δημοσ. 24 Ιουλίου 2007 Μπες μέσα στο site της Twintech και ψάξε να βρεις για κανένα προγραμματάκι που να διορθώνει αυτό αλλιώς κατέβασε τα updates των Windows ( S )Vista να δεις μήπως και σου διορθωθεί τπτ από κει, γιατί από την στιγμή που λες ότι στα ΧΡ την αναγνωρίζει κανονικά, τότε είναι θεμα Windows. Τράβα βγάλε τα Vista λοιπόν να βρεις την υγειά σου
nikosblade Δημοσ. 24 Ιουλίου 2007 Δημοσ. 24 Ιουλίου 2007 Αναβαθμισα μολις πριν 2 μερες το συστηματακι μου αγοραζοντας την twintech 8800 gts 320mb...ομως παρα το οτι εγκατεστησα τους τελευταιους drivers ο υπολογιστης βρισκει μονο τα 256 οπως φαινεται και στην εικονα.... Επισης καθε λιγα λεπτα και για λιγα δευτερολεπτα οποιαδηποτε εργασια κι αν κανω το ποντικι κινειται σπασμωδικα δημιουργωντας προβλημα.... Τι λετε οτι φταιει? Τροφοδοτειται κανονικα και ψυχεται επαρκως. Επισης στο ιδιο συστημα εχω dual boot με windows xp pro. Εκει στις ρυθμισεις γραφικων αναγραφονται 320 mb...υποθετω λοιπον οτι δεν ειναι θεμα κακης λειτουργιας της καρτας αλλα ενδεχομενως θεμα οδηγων.... Μολις δοκιμασα να εγκαταστησω τους drivers που ηρθαν μαζι με την καρτα στο cd της twintech παρα το οτι ειναι παλαιοτεροι μπας και λυθει το προβλημα χωρις ομως διαφορα.... Οποτε μεχρι στιγμης στα vista δεν εχει γινει τπτ....Καμμια ιδεα? Συμβαινει σε ολες τις 8800 320 σε συνδυασμο με vista.Το θεμα ειναι καθαρα ψυχολογικο και μονο.Εμενα πχ δε με ενοχλει το να λεει οτι εχω 256 μνημη.
Lemuria Δημοσ. 24 Ιουλίου 2007 Μέλος Δημοσ. 24 Ιουλίου 2007 Εχω αυθεντικα vista οποτε δεν τα βγαζω.... εχω κανει ολα τα updates της microsoft σχετικα με την 8800 και τπτ δεν λυθηκε...Με προβληματιζει ομς και αυτο το κολλημα που κανει που και που....Δεν σχετιζεται με συγκεκριμενο προγραμμα απλα οταν μερικες φορες φορτωσω 2-3 εφαρμογες αρχιζει μια σπασμωδικη κινηση στην μετακινηση του mouse απο σημειο σε σημειο στην επιφανεια εργασιας και στο εκαστοτε παραθυρο....Σαν να κολλαει η ανανεωση της οθονης.... Ουτε εμενα με ενοχλει να λεει οτι εχω 256 ...το θεμα ειναι ομως μηπως χρησιμοποιει μονο τα 256 οποτε μιλαμε για κοροιδια....γιατι πληρωνεις 280 και βαλε για να χεις 8800 και 320 mb οχι 8800 που κολλαει και 256!!!! Α μου χρεωνε η ΤWINTECH ΚΑΙ η καθε εταιρεια 54 λιγοτερα
Moderators GeorgeMan Δημοσ. 24 Ιουλίου 2007 Moderators Δημοσ. 24 Ιουλίου 2007 Μα εκει λεει συνηθως οτι θελει... Στην Χ1800ΧΤ που ηταν 256 μου εδειχνε 512...
Lemuria Δημοσ. 24 Ιουλίου 2007 Μέλος Δημοσ. 24 Ιουλίου 2007 ΤΟ Θεμα ομως ειναι πως μπορω να ειμαι σιγουρος οτι δουλευει καλα οταν τρωει κολληματα?
Moderators GeorgeMan Δημοσ. 24 Ιουλίου 2007 Moderators Δημοσ. 24 Ιουλίου 2007 Και πως εισαι τοσο σιγουρος οτι φταιει η καρτα γραφικων για αυτα? Αφου καν σε 3d mode δεν εισαι...
Lemuria Δημοσ. 24 Ιουλίου 2007 Μέλος Δημοσ. 24 Ιουλίου 2007 Δεν ειπα οτι φταιει η καρτα γραφικων σαν hardware αλλα σαν software.... αλλωστε εχω aero ενεργοποιημενο..οποτε λιγα 3d γραφικα δουλευουν...αλλα και οταν το απενεργοποιω δεν αλλαζει κατι ....επιπλεον το ιδιο προβλημα αντιμετωπιζω και οταν παιζω καποιο παιχνιδι πχ wow....οποτε και παλι καθε λιγο κολλαει...ενω στα xp tiny δεν αντιμετωπιζω κανενα προβλημα οσο και να το ζορισω.... Οποτε μαλλον το software της καρτας σε σχεση με τα vista φταιει....αυτο λεει η λογικη....
Moderators GeorgeMan Δημοσ. 24 Ιουλίου 2007 Moderators Δημοσ. 24 Ιουλίου 2007 XP κανονικα εβαλες? (δεν ξερω αμα εχουν φτιαχτει, αλλα οι drivers της nvidia για 8xxx και vista ειναι ολιγον τι @@)
Lemuria Δημοσ. 24 Ιουλίου 2007 Μέλος Δημοσ. 24 Ιουλίου 2007 Σου πα εχω dual boot με xp tiny pro...μια χαρα οι drivers.... xp κανονικα δεν θα κατσω να βαλω τωρα σε συστημα επου εχει ηδη vista...ειναι λιγο ταλαιπωρια και δεν υπαρχει λογος...
Lemuria Δημοσ. 24 Ιουλίου 2007 Μέλος Δημοσ. 24 Ιουλίου 2007 καποιος που να εχει το ιδιο προβλημα με τα κολληματα να πει καμμια γνωμη?
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.