loumbas Δημοσ. 24 Ιουλίου 2007 Δημοσ. 24 Ιουλίου 2007 Paidia psaxno update gia to dvp3144 tis Philips. Milisa k me to zavlakas alla pros to paron dn exei kapoio neo. Eipa na anoikso topic mipos kserei kaneis tpt allo. Perimeno ti voitheia sas! Thanks!
mangrill Δημοσ. 18 Αυγούστου 2007 Δημοσ. 18 Αυγούστου 2007 kai gw exw to idio dvd player mono pou den ipostirizei ellinikous ipotitlous.. an mporei kaneis na voithisei kalo tha itan.
kanenas3 Δημοσ. 1 Οκτωβρίου 2007 Δημοσ. 1 Οκτωβρίου 2007 Ένας ακόμα που την πάτησε με το συγκεκριμένο dvd player! Αν ξέρει κανείς τίποτα ας δώσει κανένα link. Thx!
bomberb17 Δημοσ. 11 Δεκεμβρίου 2007 Δημοσ. 11 Δεκεμβρίου 2007 Τελικά ακόμα δεν έχει βγει κάποιο firmware; Μόλις το πήρα από το carrefour και απογοητεύτηκα...
loumbas Δημοσ. 11 Δεκεμβρίου 2007 Μέλος Δημοσ. 11 Δεκεμβρίου 2007 Δεν θα βγει ποτέ έτσι όπως πάει... Η λύση είναι μια! Μετατροπή σε DivX με ενσωματωμένους υπότιτλους. Σε εμένα με 2,7 CPU παίρνει περίπου 2-3 λεπτά για κάθε επισόδειο Lost, Prison Break κλπ... Στο σχετικό link είναι το Download και τα settings που χρειάζονται. Εγω μόνο το Vertical Position αλλάζω σε 440 και τα υπόλοιπα τα αφήνω όπως είναι. AVIAddXSub
nzvion Δημοσ. 18 Φεβρουαρίου 2008 Δημοσ. 18 Φεβρουαρίου 2008 Kαι εγω τα ιδια! Τοσα μοντελλα εχει η εταιρεια με αναβαθμιση,σ αυτο πεσαμε??
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.