geioannou Δημοσ. 23 Ιουλίου 2007 Δημοσ. 23 Ιουλίου 2007 σε 2 pc γενιας Ρ3 που ειναι σε δικτυο με 100αρες καρτες η ταχυτητα δεν ξεπερνα τα 4ΜΒ. παιζει ρολο στην ταχυτητα του δικτυου η ταχυτητα του μηχανηματος?(του επεξεργαστη)?? (η αποσταση του καλωδιου δεν ειναι παραπανω απο 20μ,οποτε σε αυτο δεν εχω προβλημα)
Bspus Δημοσ. 24 Ιουλίου 2007 Δημοσ. 24 Ιουλίου 2007 Παιζει ρολο και το καλωδιο. Μπορει το μεγιστο θεωρητικο να ειναι 100 μετρα αλλα η ταχυτητα που πιανεις επηρεαζεται πολυ. Αν μπορουσες να τους συνδεσεις προσωρινα με ενα 2μετρο καλωδιο πιστευω θα εβλεπες διαφορα. Και οχι μονο η ταχυτητα αλλα και η ποιοτητα του καλωδιου και το ποσο καλα εχει τερματιστει στις ακρες. Αμα ειχες 10Μbit ethernet μπορει να πειραζε λιγοτερο. Οσο πιο πολυ ανεβαινεις σε ταχυτητες τοσο αυξανουν οι απαιτησεις σε ποιοτητα στο φυσικο επιπεδο. Αν ειχες και 1000Μβιτ καρτες, η διαφορα απο το θεωρητικο μεγιστο θα ηταν ακομα μεγαλυτερη. Σε ιδανικες συνθηκες 9-10ΜΒ ωφελιμο ειναι εφικτο. Το υπολοιπο (απο τα 12 συνολικα Mbyte) ειναι για πρωτοκολλα, χαμενα πακετα κλπ
naiv_dim Δημοσ. 25 Ιουλίου 2007 Δημοσ. 25 Ιουλίου 2007 παιζει ρολο στην ταχυτητα του δικτυου η ταχυτητα του μηχανηματος?(του επεξεργαστη)?? ναι παιζει ρολο κ για μενα σημαντικο.. τι διαφορα την βλεπεις οταν εχεις να μεταφερεις μπολικα GBs.. τωρα αν μεταφερεις τπτ αρχεια μικρης χωρητικοτητας(δλδ απο 10ΜΒ - 300ΜΒ) δ πιστευω να καταλαβεις κ πολλα, ειναι μικρη η διαφορα.. (η αποσταση του καλωδιου δεν ειναι παραπανω απο 20μ,οποτε σε αυτο δεν εχω προβλημα) ναι πιστευω δ εχεις κανενα προβλημα εκει.. αρκει το καλωδιακη σου να μην ειναι διπλα στα καλωδια ρευματος η σε κανα UPS η ξερω γω απο κανα ISDN διοτι οσο να ναι επηρεαζονται λιγακι αλλα δ νομιζω να ειναι προβλημα..
geioannou Δημοσ. 25 Ιουλίου 2007 Μέλος Δημοσ. 25 Ιουλίου 2007 δεν φταιει τιποτε απο ολα αυτα. για καποιο λογο που δεν εχω βρει ακομα σε 2 μηχανηματα γενιας ΡΙΙΙ και με 100 αρες καρτες δεν ανεβαινει περισσοτερο απο τα 4,5 ΜΒ. εχω κατεβασει DRIVERS,εχω αλλαξει καποιες ρυθμισεις που μου ειπαν αλλα δεν εχει γινει τιποτα ....
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.