Προς το περιεχόμενο

Viva Pinata

privateer

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• 2 χρόνια αργότερα...
Δημοσ.

προκειται για το συγκεκριμενο παιχνιδι της microsoft το οποιο αγορασε ενα ανιψακι μου , για την ακριβεια αγορασε 2 ιδια παιχνιδια με σκοπο το ενα να μου το κανει δωρο :)

το προβλημα ξεκιναει ως εξης... βαζει το πρωτο dvd για να κανει install και καποια στιγμη του ζηταει να βαλει το δευτερο . Βαζει το δευτερο dvd και μετα δεν συνεχιζει η εγκατασταση.

μετα απο αυτο ανοιγει και το αλλο κουτι και δοκιμαζει με εκεινο και παλι γινεται το ιδιο ...

αλλα το προβλημα δεν σταματαει εδω. μετα απο αυτο το παιχνιδι , οτι αλλο cd / dvd και αν δοκιμασε δεν μπορουσε το pc να τα ανοιξει , ειτε παιχνιδι ειτε φιλμ ή οτιδηποτε.

Θα ηθελα λοιπον αν καποιος εχει παρομοια εμπειρια απο τετοια περιπτωση να μου πει , τι μπορουμε να κανουμε , τι δικαιουτε σαν καταναλωτης και τι μπορει να απαιτησει αν μπορει να απαιτησει κτλ.

ΣΗΜΕΙΩΣΗ: να πω σ'αυτο το σημειο οτι ειναι κατοικος εξωτερικου. Δηλαδη το παιχνιδι δεν ειναι αγορασμενο στην Ελλαδα.

Ευχαριστω προκαταβολικα

Δημοσ.

Άρα, κάποιο πρόβλημα έχει το dvd-r του. Δοκιμάστε και σε άλλο pc και πιστεύω πως θα γίνει κανονικά η εγκατάσταση.

Δημοσ.
Άρα, κάποιο πρόβλημα έχει το dvd-r του. Δοκιμάστε και σε άλλο pc και πιστεύω πως θα γίνει κανονικά η εγκατάσταση.

μου ειναι καπως δυσκολο να θεωρησω οτι εχει προβλημα το dvd-r αφου πριν απο αυτο επαιζε κανονικα αλλα παιχνιδια. Λιγο απιθανο δεν ειναι να χαλασε ετσι ξαφνικα?

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...