privateer Δημοσ. 23 Ιουλίου 2007 Δημοσ. 23 Ιουλίου 2007 Raise a virtual garden of pinata pets as the addictive Xbox 360 title gets a Games For Windows port. http://www.gametrailers.com/player/22638.html
Cleric Δημοσ. 24 Αυγούστου 2009 Δημοσ. 24 Αυγούστου 2009 προκειται για το συγκεκριμενο παιχνιδι της microsoft το οποιο αγορασε ενα ανιψακι μου , για την ακριβεια αγορασε 2 ιδια παιχνιδια με σκοπο το ενα να μου το κανει δωρο το προβλημα ξεκιναει ως εξης... βαζει το πρωτο dvd για να κανει install και καποια στιγμη του ζηταει να βαλει το δευτερο . Βαζει το δευτερο dvd και μετα δεν συνεχιζει η εγκατασταση. μετα απο αυτο ανοιγει και το αλλο κουτι και δοκιμαζει με εκεινο και παλι γινεται το ιδιο ... αλλα το προβλημα δεν σταματαει εδω. μετα απο αυτο το παιχνιδι , οτι αλλο cd / dvd και αν δοκιμασε δεν μπορουσε το pc να τα ανοιξει , ειτε παιχνιδι ειτε φιλμ ή οτιδηποτε. Θα ηθελα λοιπον αν καποιος εχει παρομοια εμπειρια απο τετοια περιπτωση να μου πει , τι μπορουμε να κανουμε , τι δικαιουτε σαν καταναλωτης και τι μπορει να απαιτησει αν μπορει να απαιτησει κτλ. ΣΗΜΕΙΩΣΗ: να πω σ'αυτο το σημειο οτι ειναι κατοικος εξωτερικου. Δηλαδη το παιχνιδι δεν ειναι αγορασμενο στην Ελλαδα. Ευχαριστω προκαταβολικα
v-tidus Δημοσ. 24 Αυγούστου 2009 Δημοσ. 24 Αυγούστου 2009 Άρα, κάποιο πρόβλημα έχει το dvd-r του. Δοκιμάστε και σε άλλο pc και πιστεύω πως θα γίνει κανονικά η εγκατάσταση.
Cleric Δημοσ. 24 Αυγούστου 2009 Δημοσ. 24 Αυγούστου 2009 Άρα, κάποιο πρόβλημα έχει το dvd-r του. Δοκιμάστε και σε άλλο pc και πιστεύω πως θα γίνει κανονικά η εγκατάσταση. μου ειναι καπως δυσκολο να θεωρησω οτι εχει προβλημα το dvd-r αφου πριν απο αυτο επαιζε κανονικα αλλα παιχνιδια. Λιγο απιθανο δεν ειναι να χαλασε ετσι ξαφνικα?
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.