ditris7 Δημοσ. 23 Ιουλίου 2007 Δημοσ. 23 Ιουλίου 2007 Παιδιά προσοχή! Από αύριο το θερμόμετρο θα χτυπήσει κόκκινο και όλοι θα βρεθούμε στις παραλίες. Εγω προσωπικά την άλλη εβδομάδα παίρνω άδεια και την κάνω για Πάρο! Διάβασα κάτι που πιστεύω ότι μας ενδιαφέρει όλους μας: Τα μπλουζάκια που φοράμε δεν προστατεύουν αρκετά από τον ήλιο, παρά μόνο όσο ένα αντηλιακό με δείκτη προστασίας μόλις 4 ! Και ας μην αναφέρω καλύτερα το καφτάνι ή το παρεό που φοράνε οι γυναίκες τις περισσότερες φορές... Οπότε μην ξεχνάτε παιδιά, ΑΝΤΗΛΙΑΚΟΟΟΟΟΟ!!! Αν θέλετε να μάθετε λεπτομέρειες, εγώ τις βρήκα στο http://www.mylook.gr/prostasegavma.html Καλό καλοκαίρι σε όλους και όλες!
gus Δημοσ. 23 Ιουλίου 2007 Δημοσ. 23 Ιουλίου 2007 Interesting αυτό για το ύφασμα. Δεν το ήξερα. Αν και κρατάω τις επιφυλάξεις μου μέχρι να το διαβάσω απο μια πιο έγκυρη πηγή. Τι διάολο? Όλοι καμμένοι θα κυκλοφορούσαν αν ήταν έτσι τα πράγματα.
ΦΡΑΝΤΣΕΣΚΑ ΣΑΝΤ Δημοσ. 23 Ιουλίου 2007 Δημοσ. 23 Ιουλίου 2007 προσοχή στις ώρες που πάτε παραλία, βάζετε πάντα αντηλιακό και στο πρόσωπο και στο σώμα και μήν ξεχνάτε καπέλα, γιαλιά ηλίου και δροσερά ποτά και ελαφριά φαγητά)))
1980 Δημοσ. 23 Ιουλίου 2007 Δημοσ. 23 Ιουλίου 2007 ρε παιδια αυτη η φοβια με τον ηλιο εχει αρχιζει και με εκνευριζει. ο ενας μου λεει μην καθεσε στον ηλιο θα παθεις φωτογηρανση. ο αλλος μου λεει θα παθεις καρκινο. να παμε να μπουμε σε καναν θολο να τελειωνουμε. ενταξει ειπαμε να μην καθομαστε με τις ωρες στον ηλιο αλλα οχι και ετσι.
revil Δημοσ. 23 Ιουλίου 2007 Δημοσ. 23 Ιουλίου 2007 Εγω που ποτε δε λεω ασχετα και οφ τοπικ πραγματα θα ηθελα να ρωτησω.. Πως γινεται το παλληκαρι που ανοιξε αυτο το τοπικ να εχει 0 μηνυματα?
1980 Δημοσ. 23 Ιουλίου 2007 Δημοσ. 23 Ιουλίου 2007 Εγω που ποτε δε λεω ασχετα και οφ τοπικ πραγματα θα ηθελα να ρωτησω..Πως γινεται το παλληκαρι που ανοιξε αυτο το τοπικ να εχει 0 μηνυματα? ειναι χακσερ .
ekeinos Δημοσ. 24 Ιουλίου 2007 Δημοσ. 24 Ιουλίου 2007 παλια σαν παιδια γυριζαμε ολο το μεσημερι και παιζαμε μπαλα ,χωρις να χαμπαριαζουμε τιποτα,περα απο τα ματωμενα γονατα που τσουζαν.Τωρα με μιση ωρα εκθεση το μεσημερι ,τα εχεις δει ολα!Αλλαξανε τα πραγματα....δυστηχως.Και οσο παει θα χειροτερευει η κατασταση...
dark_banishing Δημοσ. 24 Ιουλίου 2007 Δημοσ. 24 Ιουλίου 2007 Εγω που ποτε δε λεω ασχετα και οφ τοπικ πραγματα θα ηθελα να ρωτησω..Πως γινεται το παλληκαρι που ανοιξε αυτο το τοπικ να εχει 0 μηνυματα? Εϊναι επειδή τα μηνύματα στο μπλα-μπλα πλέον δεν μετράνε σαν ποστς, οπότε αφού είναι νέο μέλος και δεν έχει κάνει ποστ σε κάποια άλλη κατηγορία του φόρουμ έχει 0 μνμ. Όσο για τον ήλιο θέλει πραγματικά προσοχή. Εγώ πήγα σε δερματολόγο για άσχετο λόγο, αλλά τον ρώτησα και για τον ήλιο τι δείκτη να πάρω, και παρόλο που είμαι πολύ μελαχρινός μου έδωσε για το πρόσωπο με δείκτη 50 !
Moderators GeorgeMan Δημοσ. 24 Ιουλίου 2007 Moderators Δημοσ. 24 Ιουλίου 2007 Δλδ αμα κατσεις για μια ωρα με κοντομανικο ασπρο θα καεις στην πλατη? Εγω γιατι με 40ρι αντιηλιακο καιγομαι ενω με μπλουζακι δεν παθαινω τπτ και 2ωρο να κατσω?
Costinio Δημοσ. 24 Ιουλίου 2007 Δημοσ. 24 Ιουλίου 2007 εγώ πάλι αντηλιακό δεν βάζω ποτέ. και παρολο που καθομαι στον ηλιο δεν καιγομαι. μονο στα πρωτα μπανια του απριλιου, αντε και του μαιου το πολυ.
dark_banishing Δημοσ. 24 Ιουλίου 2007 Δημοσ. 24 Ιουλίου 2007 Απ τα λίγα που ξέρω τα αποτελέσματα δεν φαίνονται σήμερα αύριο, αλλά μακροχρόνια..
Mystirios Δημοσ. 24 Ιουλίου 2007 Δημοσ. 24 Ιουλίου 2007 Είχαμε όλα τ'άλλα , τώρα βγήκανε και τα κοντομάνικα προβληματικά. Κάτι ξέρουν στη μέση Ανατολή και φοράνε κελεμπίες. Προτείνω εκτος απ ' τη επιβολή της κελεμπίας στις χώρες της μεσογείου , και την καθιέρωση καθημερινού ολόσωμου πασαλείματος με αντηλιακό δείκτη 100.4. Όποιος παραβεί τους κανόνες θα λογοδοτεί στnv MEO - Mystical Evangelatos Organisation - της οποίας φυσικά προίσταται ο γνωστός δημοσιογράφος
Panahs Δημοσ. 24 Ιουλίου 2007 Δημοσ. 24 Ιουλίου 2007 Δλδ αμα κατσεις για μια ωρα με κοντομανικο ασπρο θα καεις στην πλατη?Εγω γιατι με 40ρι αντιηλιακο καιγομαι ενω με μπλουζακι δεν παθαινω τπτ και 2ωρο να κατσω? Έχω την ίδια απορία. Μάλλον γιατί τα αντηλιακά είναι ΓΤΠ
TheSaint Δημοσ. 24 Ιουλίου 2007 Δημοσ. 24 Ιουλίου 2007 Το έχω προσέξει κι εγώ αυτό με τα κοντομάνικα. Φοράω δε φοράω, όλος μαύρισα.
izerman76 Δημοσ. 24 Ιουλίου 2007 Δημοσ. 24 Ιουλίου 2007 παλια σαν παιδια γυριζαμε ολο το μεσημερι και παιζαμε μπαλα ,χωρις να χαμπαριαζουμε τιποτα,περα απο τα ματωμενα γονατα που τσουζαν.Τωρα με μιση ωρα εκθεση το μεσημερι ,τα εχεις δει ολα!Αλλαξανε τα πραγματα....δυστηχως.Και οσο παει θα χειροτερευει η κατασταση... Παλιά είμασταν όλη τη μέρα έξω από τον Μάιο. Τώρα είμαστε κλεισμένοι όλη μέρα σε ένα γραφείο και μας βλέπει ο ήλιος μόνο όταν πάμε για κανα μπάνιο. Λογικό δεν είναι να καιγόμαστε πιο εύκολα;
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.