Προς το περιεχόμενο

Asus vs multirama vs aser.

mastelos

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Aγορασα προσφατα ASUS s96s το οποιο ειναι το ιδιο συν το οτι εχει ΒΤ

η τιμη ειναι ~250ευρω καλυτερη απο tomultirama t7300

kai 350 απο το ASER 5920

Το εχει παρει κάποιος αλλος ?απο ποιότητα πως πανε τα asus σε σχέση με τα αλλα 2?

δεν παιζω παιχνίδια (τουλαχιστον μεχρι τωρα) και απο εγγύηση εχει 3 χρονια on site VBI κατι που δεν ξερω και τι ειναι ακριβως.

Δημοσ.

Αsus καλύτερα από όλα τα υπόλοιπα χωρις συζητηση, ειανι και η αξιοπιστια με την εγγυηση...

Δημοσ.

Ναι η καρτα ειναι χειρότερη απο των αλλων 2(για αυτο λεω οτι δεν παιζω παιχνιδια) αλλα εχει καλύτερη μνημη (667)και καλύτερο σκληρό δισκο νομιζω.(7200)

και σίγουρα και η τιμη..

με ενδιαφέρει αν κάποιος ξερει κατι και για την εγγύηση αυτή,(VBI)ποσο αξιόπιστη είναι

Σαν κατασκευή και σαν λειτουργίες μεχρι στιγμής ειμαι ευχαριστημένος

**δεν είπα οτι είναι το ιδιο αυτο που έγραψα αναφερόταν στο review του λινκ.

Δημοσ.

Και γω αυτο σκεφτομαι φιλε. Το μονο που με χαλαει ειναι η καρτα γραφικων. Απο που σκεφτεσαι να το παρεις? με ποια ακριβως συνθεση? και ποσα λεφτα σου βγαινει?

Δημοσ.

ρε παιδιά εγω που δεν παίζω games, και θέλω να έχει καλό σκληρό και τουλάχιστον 2gb μνήμη με καλό επεξεργαστή τι να κάνω? σκέφτομαι για Asus αλλά ποιο μοντέλο? έχω δει το ASUS F3SV-AP082C http://www.perfectshop.gr/pub/el/catalog/ProductDetail.aspx?10838

είναι καλοί oi asus?? γενικά δεν έχω ακούσει και πολλά γι αυτούς... οι πιο καλοί λένε πως είναι acer(δεν βάζω το θέμα εγγυήσεων-service αλλά μόνο ποιότητα)+sony.

Δημοσ.
Σε θεματα ποιοτητας οι acer ??? μαλλον σε παραπληροφορησαν

:-D μάλλον... γενικά δεν έχω ακούσει για asus και ποιότητα.πάντως αν συγκρίνουμε το Acer 5920 + asus (το μοντέλο που ανέφερα) που καταλήγουμε??:|

Δημοσ.
Και γω αυτο σκεφτομαι φιλε. Το μονο που με χαλαει ειναι η καρτα γραφικων. Απο που σκεφτεσαι να το παρεις? με ποια ακριβως συνθεση? και ποσα λεφτα σου βγαινει?

εγω το πηρα ηδη εδω και 4 μερες και ειναι ιδιο με τα χαρακτηριστικα που εδωσα στο review στο πρωτο λινκ

απο λεφτα ειναι φτηνοτερο απο τα αλλα 2

~1000 για περισσοτερα με pm.

Δημοσ.
:-D μάλλον... γενικά δεν έχω ακούσει για asus και ποιότητα.πάντως αν συγκρίνουμε το Acer 5920 + asus (το μοντέλο που ανέφερα) που καταλήγουμε??:|

και εγω δεν εχω ακουσει κατι για την ποιοτητα για αυτο βγηκα και ρωτησα εδω.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...