kliros Δημοσ. 23 Ιουλίου 2007 Δημοσ. 23 Ιουλίου 2007 Σκεφτομαι να παρω αυτό το UPS. To PC μου ειναι AMD 64 3200, 1 Giga Ram, integrated καρτα γραφικών και καρτα ήχου on motherboard (φτηνιαρικη). Οθονη και λοιπα περιφερειακα (εκτυπωτη) δε θα τα βαλω πανω στο UPS. Γενικως δεν το εχω για απαιτητικα πραματα. Ερωτησεις 1. Φτανουν 300 Watt που εχει το συγκεκριμενο UPS? 2. Ποσην ωρα 8α το κραταει ανοιχτο? 3. Βλεπω οτι η θυρα επικοινωνιας ειναι σειριακη. Ειναι μειονεκτημα αυτο? 4. Επειδη δεν θα ειμαι συνεχως πανω στο pc, θα μπορω να το κλεινω προγραμματιστικα σε περιπτωση που κοπει το ρευμα?
pigeon Δημοσ. 26 Ιουλίου 2007 Δημοσ. 26 Ιουλίου 2007 Κοιτα κι εδω, http://apc.com/resource/include/techspec_index.cfm?base_sku=BR500I ή καλυτερα εδω: http://apc.com/products/runtime_for_extendedruntime.cfm Γραφει οτι σε καλύπτει για ~6 λεπτα στα 300w. Επίσης γράφουν λάθος στο πλαισιο για την σειριακή, συνδέεται σε USB σίγουρα (εχω το RS1000), αλλα και στο site της APC αν κοιτάξεις τις φωτογραφίες ή κατεβάσεις το manual θα το διαπιστώσεις. Το πρόγραμμα που σου δίνει η APC σου κλείνει το PC μολις αρχίσει να τελειώνει η μπαταρία ή μολις πέσει το ρευμα, αναλόγως πως θα το ρυθμίσεις.
Gary_Kokkin Δημοσ. 26 Ιουλίου 2007 Δημοσ. 26 Ιουλίου 2007 Η διαρκεια κάλυψης είναι ενδεικτική όχι απόλυτη και εξαρτάται απο το σύστημα (και το τροφοδοτικό).
pigeon Δημοσ. 26 Ιουλίου 2007 Δημοσ. 26 Ιουλίου 2007 ορθα γράφεις Gary_Kokkin, στο 1000αρι με το συστημα μου (~220w idle) θεωρητικά κρατάει 20λεπτά , αλλα στην πράξη μεχρι 15 λεπτά το εχω δει, τωρα δε που γέρασε, περίπου στα 13'-14' . Οποτε με το 500αρι στα ιδια ας πουμε πράγματα πάνω (220w), το βλέπω για κανα 4λεπτο , βια 5'. Τα 300w πάντως ειναι λιγο δύσκολο να το πιάσεις ακομα και μ'ενα φορτωμένο PC + 1 οθόνη. Το προγραμμα της APC σου γράφει πόσο καταναλώνεις ανα πάσα στιγμή, ετσι μπορεις να ρυθμίσεις περίπου τι θα βάλεις, προτείνω οχι περισσότερο απο το 70% του μέγιστου φορτίου γιατι θα πέφτει μαζι με τη διακοπή ρεύματος...
ask Δημοσ. 8 Νοεμβρίου 2011 Δημοσ. 8 Νοεμβρίου 2011 ποσο καταναλωνει περιπου ενας desktop υπολογιστης και μια οθονη?εχω το ιδιο ups back-ups 500 δλδ 300 watt αποτι βλεπω χαρακτηριστικα και ρευμα 10Α.για να δω ποσο ρευμα καινε 2 pcia και μια οθονη να δω αν τα αντεχει..
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα