Προς το περιεχόμενο

για ενα καλο μηχανημα συμφερει να το φτιαξω μονος η να τροποποιησω ενα προσφορας ?

geioannou

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
Εσύ τι νόμιζες ότι θα βάλουν το Thermatake Toughpower?:D:D

Kατάλαβα το σκεπτικό σου ok, no prob :wink: Απλά, μια διευκρίνηση, δεν μίλησα για Toughpower, μίλησα για το HEC Windmill Pro 500W το οποίο αντί για 96ε κοστίζει μόλις 80ε ...

• Απαντ. 33
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.
Kατάλαβα το σκεπτικό σου ok, no prob :wink: Απλά, μια διευκρίνηση, δεν μίλησα για Toughpower, μίλησα για το HEC Windmill Pro 500W το οποίο αντί για 96ε κοστίζει μόλις 80ε ...

ναι οκ δεν είπα τι είπες εσύ (έχεις απόλυτο δίκιο...σχεδόν με τα ίδια λεφτά το PC θα ήταν πολύ πιο ποιοτικότερο κλπ κλπ) το θέμα είναι ότι "προσπαθούν να σπρώξουν πράμα..."

τεσπα εγώ λέω μόνος σου να στήσεις το PC.-

Δημοσ.
E όχι και ό,τι καλύτερο...

Ο σκληρός είναι 400άρης Seagate Barracuda (αν δεν απατώμαι) ο οποίος και κοστίζει 105ε... Με μόλις 111ε παίρνεις τον 500άρη Samsung (Τα σχόλια για τον Samsung νομίζω είναι περιττά, κορυφαίες επιδόσεις για τα χρήματά του)

george_o/c μη με στεναχωρεις.

Οπως και να το κανουμε η Seagate ειναι πολυ βαρυ ονομα για να θεωρειται κακη επιλογη. Οσο για τους Samsung στην insomnia πολλοι μιλουν γι αυτους χωρις να τους εχουν δοκιμασει, απλα λενε τι διαβαζουν στα διαφορα sites. Η insomnia υπαρχει για να λεμε τις δικιες μας εμπειριες και οχι να ανακυκλωνουμε τι λενε διαφοροι στο internet που στο κατω κατω της γραφης δεν ξερουμε τι καπνο φουμαρουν και τι θελουν να προωθησουν.

Δημοσ.

Δεν είπα ότι οι H/D της Seagate είναι κακή επιλογή ... Απλά, είναι κακή επιλογή για τα χρήματά του ο συγκεκριμένος 400άρης, αφού με 120ε (ορίστε με μόλις 15ε παραπάνω) παίρνεις τον 500άρη Seagate ή ακόμα καλύτερα 2 320άηρδες σε λειτουργία raid 0 (όχι και ότι καλύτερο για τα δεδομένα του κάθε χρήστη, είναι βέβαια ταχύτατο - χωρίς να φτάνει φυσικά το seek time των Raptor :razz: - ). Και εγώ όταν έψαχνα 320G σκληρό θα έπαιρνα τον Seagate αφού έχει 5 χρόνια εγγύηση + το Νative Command Queuing :wink:, αλλά δεν ήταν διαθέσιμος ... :sad:

Δημοσ.
ή ακόμα καλύτερα 2 320άηρδες σε λειτουργία raid 0 (όχι και ότι καλύτερο για τα δεδομένα του κάθε χρήστη, είναι βέβαια ταχύτατο - χωρίς να φτάνει φυσικά το seek time των Raptor).

Κι ομως η αγορα Raptor αρχιζει να ειναι απο μονη της πλεον κακη επιλογη. Οι 500αρηδες 7200rpm δειχνουν να ειναι πιο γρηγοροι απο τους Raptor στα 80GB κλπ 10.000rpm. Αν και ζητησα στην insomnia σε αλλο topic να ανεβασει καποιος benchmark με δικο του με Raptor κανεις δεν αποδεκτηκε την προσκληση / προκληση. Τεσπα δεν ειμαι ειδικος.

Το raid 0 ειναι αλλη κλαση, πολυ πανω απο raptor. Δεν το εχω δοκιμασει αλλα τα νουμερα που ειδα δεξια και αριστερα δειχνουν πολυ εντυπωσιακα (αν δεις ταχυτητες Raid 0 με τεσσερις σκληρους θα τα χασεις).

Δημοσ.

γιατι ολοι κολατε στα τελειο;

δεν το εχουν αναγκη ολοι αυτο, ουτε το oc ουτε τα πολα μπιχλιμπιδια

τι προβλημα εχει το tr2;

Δημοσ.

george_o/c

πραγματικα με μπερδεψες ....

η προσφορα ειναι καλη και ηταν καλυτερη οταν βγηκε στην αρχη με τον 6600 στην αρχικη τιμη....

ενταξει θελουν να πουλησουν μερικα προιοντα..ολοι το κανουν..

το θεμα ειναι, αν ειναι συμφερουσα αγορα ????αυτο ειναι το ερωτημα...

για μενα οχι δεν ειναι ...για οσους την ψαχνουν λιγο....(μαλον οι μνημες ειναι το αδυνατο σημειο και λιγο η μητρικη...και οχι τοσο το τροφοδοτικο η καρτα γραφικων....)

για καποιον που δεν ασχολειτε και πολυ ναι ειναι το παιρνει ετοιμο εχει εγγυηση δεν ψαχνει και τελειωσε....

• 2 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσ.

Ο σκληρός είναι 400άρης Seagate Barracuda (αν δεν απατώμαι) ο οποίος και κοστίζει 105ε... Με μόλις 111ε παίρνεις τον 500άρη Samsung :wink: (Τα σχόλια για τον Samsung νομίζω είναι περιττά, κορυφαίες επιδόσεις για τα χρήματά του)

απο οσο ξερω οι Seagate Barracuda εχουν πολυ καλες επιδοσεις?ετσι δν ειναι?

οχι σαν τους raptor αλλα εχουν..

Δημοσ.
απο οσο ξερω οι Seagate Barracuda εχουν πολυ καλες επιδοσεις?ετσι δν ειναι?

οχι σαν τους raptor αλλα εχουν..

Mα δεν του είπα ΟΥΤΕ ότι οι Seagate Barracuda είναι κακοί, ΟΥΤΕ ότι φτάνουν Raptor (ειδικά μόνος του, με ΚΑΜΙΑ ΠΑΝΑΓΙΑ :razz: !) ...

Σε Raid 0 ίσως ... (αλλά και πάλι δεν έχουν το seek time τους, άσε που το Raid 0 είναι ο φόβος κι ο τρόμος των δεδομένων ... :mrgreen:)

Δημοσ.

Silent Arrow |Πες μου φιλε μου τι bench θες να σου στειλω απο το RAPTOR να στο κανω ενα pm ή Post στο thread που λες(στειλε link).Κανενα προβλημα!

Στο θεμα τωρα.

Από την εμπειρία μου μεχρι τώρα εχω δει οτι ποτε μα ποτε μια "προσφορα" δεν ειναι πραγματική ευκαιρία.

Ακόμα και καποιο δωρο να εχουν αυτο το πληρωνεις στο 100%.Σα τις VGA με πλουσιο bandle ενα πραγμα ,η ιδια ακριβως χωρις παιχνιδια κοστιζει 20-30 ευρω κατω...

Καλυτερα να το φτιαξεις μονος σου.Θα σου βγει λιγο πιο ακριβο αλλά πολυ πιο ποιοτικό!

Δημοσ.
george_o/c

πραγματικα με μπερδεψες ....

η προσφορα ειναι καλη και ηταν καλυτερη οταν βγηκε στην αρχη με τον 6600 στην αρχικη τιμη....

ενταξει θελουν να πουλησουν μερικα προιοντα..ολοι το κανουν..

το θεμα ειναι, αν ειναι συμφερουσα αγορα ????αυτο ειναι το ερωτημα...

για μενα οχι δεν ειναι ...για οσους την ψαχνουν λιγο....(μαλον οι μνημες ειναι το αδυνατο σημειο και λιγο η μητρικη...και οχι τοσο το τροφοδοτικο η καρτα γραφικων....)

για καποιον που δεν ασχολειτε και πολυ ναι ειναι το παιρνει ετοιμο εχει εγγυηση δεν ψαχνει και τελειωσε....

Γιατί σε μπέρδεψα ? :razz: Μια χαρά τα είπα όλα, με το όνομά τους ... :wink:

και οχι τοσο το τροφοδοτικο η καρτα γραφικων....

Δλδ βρίσκεις ok, ένα σύστημα με TR2 (έχω πάθει και έχω μάθει, πίστεψέ με ...) και μια κάρτα 8600 της Asus με τιμή +25% από τις υπόλοιπες (passive cooled κιόλλας ... :lol:) ? If it's ok with you, then it's fine with me too... After all wtf can I say ? ... :razz:

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...