geioannou Δημοσ. 23 Ιουλίου 2007 Δημοσ. 23 Ιουλίου 2007 για ενα καλο μηχανημα συμφερει να το φτιαξω μονος η να τροποποιησω ενα προσφορας ? το πλαισιο εχει καποια καλα μηχανηματα που εαν τους αλλαξεις καρτα γραφικων η μνημη ειναι καλα. και το λεω αυτο γιατι στο "πακετο" περνεις και οθονη, μπορει και κανα εκτυπωτη.... ποια ειναι η γνωμη σας ????
Kagkouros Δημοσ. 23 Ιουλίου 2007 Δημοσ. 23 Ιουλίου 2007 Πρέπει να είναι καλή η προσφορά για να μην χρεώνεσαι ουσιαστικά την οθόνη ή τον εκτυπωτή του "πακέτου". Έχει δει μία προσφορά στο e-shop η οποία είχε πακέτο 999? και συνέφερε απ' ότι να το έφτιαχνες μόνος σου. Οπότε δεν υπάρχει σταθερότητα στο συμφέρον. Δώσε μας link για κάποιο πακέτο να σου πούμε άμα συμφέρει κάποια άλλη δικιά σου σύνθεση καλύτερα.
geioannou Δημοσ. 23 Ιουλίου 2007 Μέλος Δημοσ. 23 Ιουλίου 2007 δεν εχω κατι συγκεκριμενο στο μυαλο μου αυτη τη στιγμη, απλα καιρο που το ψιλοκοιταω νομιζω οτι πολλες φορες μπορει να βγει καποιος κερδισμενος απο τετοια περιπτωση.
Cromb Δημοσ. 23 Ιουλίου 2007 Δημοσ. 23 Ιουλίου 2007 Όσες φορές έχω ψάξει πάντως για σύνθεση pc (δικών μου και φίλων), έχω καταλήξει οτι η πιο καλή κίνηση είναι να επιλέξεις απο διαφορετικά site τα κομμάτια που σε συμφέρουν και να το στήσεις μόνος σου.
rotten crusader Δημοσ. 24 Ιουλίου 2007 Δημοσ. 24 Ιουλίου 2007 Όσες φορές έχω ψάξει πάντως για σύνθεση pc (δικών μου και φίλων), έχω καταλήξει οτι η πιο καλή κίνηση είναι να επιλέξεις απο διαφορετικά site τα κομμάτια που σε συμφέρουν και να το στήσεις μόνος σου. +1...πάντα custom λύση...μπορεί να δώσεις κάτι παραπάνω,αλλά είναι το pc, fit to you!
george_o/c Δημοσ. 24 Ιουλίου 2007 Δημοσ. 24 Ιουλίου 2007 Πρέπει να είναι καλή η προσφορά για να μην χρεώνεσαι ουσιαστικά την οθόνη ή τον εκτυπωτή του "πακέτου".Έχει δει μία προσφορά στο e-shop η οποία είχε πακέτο 999 και συνέφερε απ' ότι να το έφτιαχνες μόνος σου.Οπότε δεν υπάρχει σταθερότητα στο συμφέρον. Δώσε μας link για κάποιο πακέτο να σου πούμε άμα συμφέρει κάποια άλλη δικιά σου σύνθεση καλύτερα. E όχι και ό,τι καλύτερο... Ο σκληρός είναι 400άρης Seagate Barracuda (αν δεν απατώμαι) ο οποίος και κοστίζει 105ε... Με μόλις 111ε παίρνεις τον 500άρη Samsung :wink: (Τα σχόλια για τον Samsung νομίζω είναι περιττά, κορυφαίες επιδόσεις για τα χρήματά του) Τροφοδοτικό Tt TR2 550W... Πραγματικά Α-Σ-Χ-Ο-Λ-Ι-Α-Σ-Τ-Ο !!! Δλδ έχουμε πάθει ήδη μερικοί από αυτά τα psu, θέλετε και εσείς να ποστάρετε αργότερα: "Sos, μας εγκατέλειψε το psu... :cry:" ? :razz: VGA: 8600GT με passive cooling (για να καίγεται το side panel) που κοστίζει (τουλάχιστον κόστιζε πριν καμιά εβδομάδα) 159ε ... Χίλιες φορές προτιμότερη μια απλή 8600GT (για όποιον ασχολείται με video applications) της Sparcle, ή ακόμα καλύτερα μια X1950Pro (για τον gamer :wink:). Οι προαναφερθείσες είναι φθηνότερες, και μάλιστα στην δεύτερη περίπτωση (για την Χ1950Pro ντε! :razz:), αποδοτικότερη... Intel C2Q 6600, τη στιγμή που κοστίζει μόλις 260ε σαν component pc part ? Ειλικρινά δεν μπορώ να καταλάβω, ΠΟΥ είδες εσύ την καλή προσφορά ... ?
geioannou Δημοσ. 24 Ιουλίου 2007 Μέλος Δημοσ. 24 Ιουλίου 2007 πραγματικα ενδιαφερον το οτι ειπες αλλα μοιαζει σαν να πρεπει να κανουμε διδακτορικο στην ελληνικη αγορα για να βρουμε τα καλητερα και κυριος να βρουμε τα μη ελλατοματικα.δεν λεω οτι δεν ειναι ετσι αλλα αντε να τα μαθεις ολα αυτα !!!
Kagkouros Δημοσ. 24 Ιουλίου 2007 Δημοσ. 24 Ιουλίου 2007 E όχι και ό,τι καλύτερο... Ο σκληρός είναι 400άρης Seagate Barracuda (αν δεν απατώμαι) ο οποίος και κοστίζει 105ε... Με μόλις 111ε παίρνεις τον 500άρη Samsung :wink: (Τα σχόλια για τον Samsung νομίζω είναι περιττά, κορυφαίες επιδόσεις για τα χρήματά του) Τροφοδοτικό Tt TR2 550W... Πραγματικά Α-Σ-Χ-Ο-Λ-Ι-Α-Σ-Τ-Ο !!! Δλδ έχουμε πάθει ήδη μερικοί από αυτά τα psu, θέλετε και εσείς να ποστάρετε αργότερα: "Sos, μας εγκατέλειψε το psu... :cry:" ? :razz: VGA: 8600GT με passive cooling (για να καίγεται το side panel) που κοστίζει (τουλάχιστον κόστιζε πριν καμιά εβδομάδα) 159ε ... Χίλιες φορές προτιμότερη μια απλή 8600GT (για όποιον ασχολείται με video applications) της Sparcle, ή ακόμα καλύτερα μια X1950Pro (για τον gamer :wink:). Οι προαναφερθείσες είναι φθηνότερες, και μάλιστα στην δεύτερη περίπτωση (για την Χ1950Pro ντε! :razz:), αποδοτικότερη... Intel C2Q 6600, τη στιγμή που κοστίζει μόλις 260ε σαν component pc part ? Ειλικρινά δεν μπορώ να καταλάβω, ΠΟΥ είδες εσύ την καλή προσφορά ... ? Ξέρεις ακριβώς για ποία προσφορά μιλάω? Εγώ θυμάμαι ότι όταν είχε βγει συνέφερε κατά 200? (πριν κάνα 2άρι μήνες)...εσύ έβαλες στοιχεία PC και εντάξι ρε Γιώργο δεν νομίζω σε μία προσφορά να βάλουν το best seller τροφοδοτικό ή AGP... Εννοείτε πως άμα αγόραζα τώρα PC με κάνα 2χίλιαρο ούτε καν θα κοίταζα τα πακέτα προσφορών
george_o/c Δημοσ. 24 Ιουλίου 2007 Δημοσ. 24 Ιουλίου 2007 Φυσικά και ξέρω για ποια προσφορά μιλάς ... Πλέον αν τα προσθέσεις όλα μαζί, κερδίζεις μόλις 111ε και όχι 200ε ... Στους παραπάνω λόγους (τώρα που την ξανακοιτάω καλύτερα :razz:), πρόσθεσε το ότι με αυτό το σύστημα ξεχνάς το o/c potential του Q6600 ... Για ποιο λόγο? Το mobo δεν αποτελεί και την καταλληλότερη υποστήριξη του Q6600, αφού δεν του προσφέρει τη σταθερότητα που θα του πρόσφερε μια P5K ή μία DQ6 για παράδειγμα... Όσο για τις μνήμες, άστα να πάνε... Έχουν 5άρια timings (πράγμα που σημαίνει ότι δύσκολα pushάρονται πάνω από τα 850MHz, δλδ ξεχνάς μια για πάντα το 1:1 με τον Q6600 ...) @Geioannou: Δεν χρειάζεται κανείς master ή διδακτορικό για να γνωρίζει κάποια βασικά πράγματα πάνω στους υπολογιστές ... 1,5 χρόνο είσαι μες στο forum, μην μου πεις ότι δεν έχεις προσέξει την αλματώδη μείωση της τιμής των 500GB δίσκων, ή τα "σκασμένα" TR2 :?: Για ένα home user, το σύστημα είναι ότι πρέπει. Όπως είπα γλιτώνει 111ε ολόκληρα ευρώ, που για όποιον έχει κάτσει να δουλέψει, είναι ένα σεβαστό ποσό που θέλει κόπο και ιδρώτα για να βγει :wink: Απλά, αν για παράδειγμα ενδιαφερθεί μελλοντικά για το o/c, πρέπει να αλλάξει psu, μνήμες. Ακόμα και από βραχυπρόθεσμη σκοπιά να το δεις, η 8600GT δεν είναι ό,τι καλύτερο για games, πόσο μάλλον μια που ψύχεται παθητικά και κοστίζει +42ε από μια απλή της Manli (που ούτως ή άλλως έχει ενεργητική ψύξη :wink:)
foufoutios Δημοσ. 24 Ιουλίου 2007 Δημοσ. 24 Ιουλίου 2007 Συμφωνω με το να φτιαξεις δικη σου συνθεση απ την αρχη... βαζοντας και βγαζοντας απο ετοιμο μηχανημα, σχεδον σιγουρα θα εχεις προβληματα, ειτε στο hardware, ειτε λογω ασυμβατοτητας, Επισης πολλες προσφορες χρησιμοποιουν no-name υλικα...
george_o/c Δημοσ. 24 Ιουλίου 2007 Δημοσ. 24 Ιουλίου 2007 Ξέρεις ακριβώς για ποία προσφορά μιλάω?Εγώ θυμάμαι ότι όταν είχε βγει συνέφερε κατά 200? (πριν κάνα 2άρι μήνες)...εσύ έβαλες στοιχεία PC και εντάξι ρε Γιώργο δεν νομίζω σε μία προσφορά να βάλουν το best seller τροφοδοτικό ή AGP... Εννοείτε πως άμα αγόραζα τώρα PC με κάνα 2χίλιαρο ούτε καν θα κοίταζα τα πακέτα προσφορών Kαλά τώρα κοροϊδευόμαστε? Δλδ θα τους έπεφτε ο κ....ς (συγνώμη κιόλλας αλλά ε μα :! να αφαιρέσουν 25ε από την passive cooled 8600GT και να έβαζαν μια με ενεργητική ψύξη, ώστε να χωρέσουν το HEC Windmill Pro 500W που κοστίζει 80ε ? :razz: Σαν να θέλουν να σπρώξουν τα TR2 ...
Kagkouros Δημοσ. 24 Ιουλίου 2007 Δημοσ. 24 Ιουλίου 2007 Kαλά τώρα κοροϊδευόμαστε?Δλδ θα τους έπεφτε ο κ....ς (συγνώμη κιόλλας αλλά ε μα :! να αφαιρέσουν 25ε από την passive cooled 8600GT και να έβαζαν μια με ενεργητική ψύξη, ώστε να χωρέσουν το HEC Windmill Pro 500W που κοστίζει 80ε ? :razz: Σαν να θέλουν να σπρώξουν τα TR2 ... Εσύ τι νόμιζες ότι θα βάλουν το Thermatake Toughpower?:D Βάζουν ότι δεν πολυζητείται γενικά και είναι και λίγο για το !@#$%^ όπως ακριβώς το λες "θέλουν να σπρώξουν"... Αφού είχε πάει ένας φίλος μου στο e-shop για να πάρει τροφοδοτικό 550 ή 550+ και "ο μάγκας" εκεί του πρότεινε TR2... οι άνθρωποι είναι κάγκουροι :D:D:D:D:D:D:D
cordobros Δημοσ. 24 Ιουλίου 2007 Δημοσ. 24 Ιουλίου 2007 εγω νομιζω οτι τα πραγματα ειναι απλα. επειδη μιλησεs για καλο pc,ενημερωνεσαι απο παντου για το τι καλο υπαρχει σε hardware,και αφου καταληξειs για τα κομματια που θελειs να μονταρειs για να κανειs το pc μαθειs και τιs τιμεs,παs σε ενα μαγαζι [οχι απο τα γνωστα γιατι δεν θα σου δωσουν μεγαλη σημασια],και τουs λεs φτιαξτε μου αυτο το μηχανημα οιτιμεs ειναι αυτεs εαν συμφωνειτε θα το παρω απο εδω. σε πληροφορω οτι θα σε προσεξουν πολυ περισσοτερο και θα κανειs και πιο σωστη δουλεια,γιατι δεν θα θελουν να χασουν ρον πελατη. αυτο εκανα εγω πριν 8 μηνεs που μονταρισα το καινουργιο μου μηχανημα και πιστεψε με οτι προβλημα και να αντιμετωπισω ξερω που θα αποτανθω και σε πληροφορω οτι σκιζονται να μου παρεχουν τια καλυτερεs υπηρεσιεs για να μην με χασουν απο πελατη. καντο και θα με θυμηθειs.
iNorganic Δημοσ. 24 Ιουλίου 2007 Δημοσ. 24 Ιουλίου 2007 Ρε παιδια λογικο δεν ειναι που θελουν να προωοθησουν καποια κομματια τα οποια δεν εχουν μεγαλη ζητηση. Εξαλλου μην βλεπεται μονο εμας(που ασχολουμαστε με υπολογιστες πολυ συχνα) που ειμαστε "ψαγμενοι" και ψαχνουμε οσο δυνατον το best value για καποιο προϊον . Πχ ενας νεος φοιτητης η γενικα καποιος που δεν ασχολειται με ιδιατερα με p/c θα δει τον τετραπυρινο πανω, πιο μεγαλες μνημες και γενικα μεγαλυτερους αριθμους απο αλλα πακετα κ θα διαλεξει αυτο, μην νοιαζοντας για την αξιοπιστεια αυτων η τις ταχυτητες των συχνοτητων. Πιστευω να καταλαβατε τι εννοω. Anyway ας δωσω κ εγω την δικια μου απαντηση στο παιδι, αμα θελεις ενα υπολογιστη για οχι ιδιαιτερα απαιτητικεσ χρησεις κ δεν τον χρησιμοποιεις πολλες φορες μπορεις να διαλεξεις απο προσφορα. Αλλα αμα τα θελεις για καποιο συγκεκριμενο λογω ειτε αυτο ειναι για games ειτε για video editing τοτε καλυτερα να σετταρεισ μονος σου το πισι.
XXXXX Δημοσ. 24 Ιουλίου 2007 Δημοσ. 24 Ιουλίου 2007 kai ego eixa di tin prosfora pou anaferthike prin merika post. prin pesi i timi tou q6600 to eixa ipologisi 1350 euro se xorista komatia dld glitones 350euro(tora pou epese o q6600 150 euro) file geioannou afou les oti thes kalo pc kalitera pare xorista ta parts kai steliose ton monos,an then mporeis vres ena paidi pou na kseri. sou vazo ena paradigma apo to diko mou pc pou paralava ta pramata simera ektos ton cpu. http://img68.imageshack.us/my.php?image=553az9.jpg http://img46.imageshack.us/my.php?image=182md4.jpg sinolo 735 euro.(mporei na paei kai pio oikonomika akoma arki na pis ti apetisis exeis apo to pc,ta paidia edo tha sou dosoun diafores idees.) vale sti timi kouti,dvd,floppy,othoni(an then exeis).ee tha paei pano-kato 1000euro kai katharises.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.