peorambo Δημοσ. 23 Ιουλίου 2007 Δημοσ. 23 Ιουλίου 2007 Καλησπέρα.Έχω βάλει tellas zisto(4mbs)και σε γενικές γραμμές είμαι πολύ ευχαριστημένος.Από διάφορες σελίδες κατεβάζω διαφορα video με καλές ταχύτητες.Το μόνο που δεν μπορώ να καταλάβω(είμαι λίγο πίσω)είναι τα ratio στα torrents.Δηλαδή κατεβάζω με πολύ μικρή ταχύτητα.Πχ αυτη τη στιγμη κατεβαζω ενα βιντεο και 16kb/s.Έχω ratio 0.375.Aς μου πει κάποιος αλλά με απλά ελληνικά τι μπορώ να κάνω.thanks
Members gsarig Δημοσ. 23 Ιουλίου 2007 Members Δημοσ. 23 Ιουλίου 2007 To ratio και η ταχύτητα κατεβάσματος είναι δύο διαφορετικά πράγματα. Για να φτιάξεις την ταχύτητα κατεβάσματος, δες αυτό το topic: http://www.insomnia.gr/vb3/showthread.php?t=161304 και συγκεκριμένα την ενότητα 1: Πως κατεβάζουμε/ανεβάζουμε στο μέγιστο. Για να διορθώσεις το ratio σου (αναλογία ανεβασμένων / κατεβασμένων) πρέπει χοντρικά να δίνεις πίσω όσα έχεις κατεβάσει. Δηλαδή, ένας καλός εμπειρικός κανόνας λεει: όταν έχεις κατεβάσει π.χ. 1 GB, να μην διαγράφεις το torrent αλλά να το αφήσεις να κάνει seeding, μέχρι να δώσεις πίσω το 1 GB που κατέβασες. Καλό είναι, δηλαδή, να μην κατεβάζεις συνέχεια (τουλάχιστον όχι από τον ίδιο tracker) αλλά να το αφήνεις και λίγο να κάνει μόνο seeding.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.