Προς το περιεχόμενο

izak HELP

Stheodor

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Φίλοι γειά σας,

Ελπίζω να στέλνω εδώ καλώς το μήνυμα. Αν όχι παρακαλώ διορθώστε

Παρέλαβα μόλις εχθές ένα καινούργιο izak 80 και προσπαθώ να το δοκιμάσω.

Θέλω να περάσω κάποιες αγαπημένες μου ταινίες για να τις βλέπω τώρα στις διακοπές.

Kάνοντάς τα παλιά μου DVD backup δημιουργούνται κάποια .Vob και κάποια .Ifo αρχεία στο folder VIDEO TS (Το AUDIO TS είναι άδειο)

Αφου τα κάνω copy/paste sto izak, ανοιγω το menu "ταινίες" .

IFO αρχεία δεν βλέπω στο μενού στην τηλεόραση. Βλέπω μόνο τα VOB. Αυτά τα VOB αρχεία είτε τα παίζει λίγο και μετά κολλάει είτε δεν τα παίζει καθόλου- πάντως δεν παίζει όλη την ταινία.

Πως γίνεται να παίζει ολόκληρη την ταινία όπως πχ στο computer που απλά ανοίγω το αρχείο VIDEO_TS.IFO;

Ελπίζω να είναι κάτι απλό και να μην την πάτησα...

Sorry αλλα έχω κολλήσει.

Ευχαριστώ εκ των προτέρω για την άμεση απάντηση και βοήθεια

Δημοσ.

Καλωσήλθες στο φόρουμ. Δεν έχω izak (μακάρι να είχα...) αλλά δοκίμασε να περάσεις μια dvd ταινία ως iso image (με το DVD Decrypter γίνεται ευκολότατα) και όχι "χύμα" σε φακέλους και δες τι γίνεται. Μάλλον θα παίξει κανονικά.

Δημοσ.

Το iZak είναι συμβατό με το DivX και με DVD τύπου .ISO, καθώς μπορεί να αναπαραγάγει τη ταινία σαν να είχατε τον αρχικό δίσκο DVD. Έτσι, με το iZak μπορείτε να δημιουργήσετε τη δική σας συλλογή DVD, αποθηκεύοντάς τα σε αρχεία ISO.

Δημοσ.

Γιατί να σπαταλήσει χρόνο και κόπο να τα κάνει avi; Αφού τα έχει ως dvd, με μια απλή μετατροπή σε iso καθάρισε. Έτσι εξάλλου διατηρεί μενού, υπότιτλους, γλώσσες κτλ.

Δημοσ.

Το σίγουρο ειναι οτι χυμα τα αρχεια vob kai ifo δεν τα παίζει.

Αν εχεις τα πρωτότυπα dvd, πέρνα τα στο δίσκο σαν ISO, όπως είναι, (πχ με το dvd decrypter , imgburn, ή παρόμοια), να βγάλει το encryption μόνο, an yparxei, και αν θελεις και τα puo. Συμπίεση δεν χρειάζεται.

αν εχεις κατεβασμένα .avi, μην τα μετατρέπεις σε dvd.

παίζει divx kai xvid.

κάποια iso που έχω δεν τα παίζει, αλλα δεν ξερω αν δημιουργήθηκαν σωστά, τα πήρα απο άλλον και δεν εχω χρονο να το ψαξω. Κυρίως το χρησιμοποιώ για divx/xvid.

Δημοσ.
...αν εχεις κατεβασμένα .avi, μην τα μετατρέπεις σε dvd....παίζει divx kai xvid.... Κυρίως το χρησιμοποιώ για divx/xvid.

Με Gr.Subs,πως τα πάει;Με avisubs;

Για λέγε,για λέγε...

Δημοσ.

Καλημερα σε ολους

με τα ελληνικα τα παει μια χαρα απλα πρεπει να αλλαζεις τους υποτιτλους απο ansi σε unicode και δεν θα εχεις κανενα προβλημα κανε και μια αναβαθμισει firmware γιατι αυτο που εχει εχει καποια προβληματα το εχω και εγω περιπου 2 μηνες και ειναι πολυ καλο

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...