Προς το περιεχόμενο

Resident Evil 5

privateer

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

και εγω αυτο πιστευω στα επομενα resident evil του code veronica λιπει το στοιχειο του μυστηριου .....θυμαμαι μαζευομασταν 5 ατομα για να λυσουμε τα διαφορα μυστηρια σε καθε πιστα πραγμα που λιπει απο τα καινουργια resident evil

Offtopic: Λαθος :-) Το τελευταιο κλασσικο Residen Evil (μουσικη,κλειστοφοβικη ατμοσφαιρα,γριφοι,προκαθορισμενη καμερα) ηταν το 0 (για Gamecube) αν δεν το χεις παιξει, ψαξε να το βρεις! ακομη κ τωρα που το χω διπλα μου, σκεφτομαι να το βαλω.. ειναι σκοταδι..ακουω σκλυλια.. feels like Good Old Resident, Evil, ZERO! :fear:

• Απαντ. 372
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.

Eβαλα johngr, 4 jobs εκει που ειχες πει αλλα και παλι τιποτα, οσα fps επερνα με τον e8500 εxω τωρα και με τον 4πυρηνο!!!!! Και οι δυο ετρεξαν το bench στα 4,0 ghz

Oσο για αυτα που λεει ο darklord εχει δικιο, το νεο resident evil δεν θυμιζει σε τιποτα τα παλια.....Προσωπικα η capcom διοχνωντας τον MASTER MIKAMI εκανε ενα μεγαλο λαθος, το νεο resident evil ειναι παιχνιδι χωρις ταυτοτητα, ειναι απλα ενα shooter και ισως κουραστικο .... δεν το εχω παιξει αν και εχω ΧΒΟΧ και ps3, το περιμενα στο pcaki για να το παιξω full, αλλα τελικα ψιλο τσαμπα η αναμονη!

Δημοσ.
Offtopic: Λαθος :-) Το τελευταιο κλασσικο Residen Evil (μουσικη,κλειστοφοβικη ατμοσφαιρα,γριφοι,προκαθορισμενη καμερα) ηταν το 0 (για Gamecube) αν δεν το χεις παιξει, ψαξε να το βρεις! ακομη κ τωρα που το χω διπλα μου, σκεφτομαι να το βαλω.. ειναι σκοταδι..ακουω σκλυλια.. feels like Good Old Resident, Evil, ZERO! :fear:

Ωραιο το Zero και εχει πολυ καλη χρηση του dual character system. Τρομερη ατμοσφαιρα οπως παντα. Ισαξιο μπορω να πω με το Veronica αν οχι καλυτερο.

---------- Το μήνυμα προστέθηκε στις 09:53 ----------

Eβαλα johngr, 4 jobs εκει που ειχες πει αλλα και παλι τιποτα, οσα fps επερνα με τον e8500 εxω τωρα και με τον 4πυρηνο!!!!! Και οι δυο ετρεξαν το bench στα 4,0 ghz

Oσο για αυτα που λεει ο darklord εχει δικιο, το νεο resident evil δεν θυμιζει σε τιποτα τα παλια.....Προσωπικα η capcom διοχνωντας τον MASTER MIKAMI εκανε ενα μεγαλο λαθος, το νεο resident evil ειναι παιχνιδι χωρις ταυτοτητα, ειναι απλα ενα shooter και ισως κουραστικο .... δεν το εχω παιξει αν και εχω ΧΒΟΧ και ps3, το περιμενα στο pcaki για να το παιξω full, αλλα τελικα ψιλο τσαμπα η αναμονη!

Ετσι ακριβως ειναι. Οταν ο original developer καποιου παιχνιδιου την κανει απο το franchise τοτε αυτο το ονομα σιγουρα η αλλαζει κατευθυνση η σταματαει να υπαρχει. Το 5 απο την αρχη φανηκε τι θα ηταν. Με τα διυλιστήρια της ΕΚΟ παντου, με τους πλεον "terrorists", με ατακες τυπου "we Americans....." σε καθε βημα και στιγμη, με τους ζουλου Africa Coco, με ενα γερασμενο συστημα μαχης που μια χαρα ηταν ως και το 4 γιατι τα προηγουμενα παιχνιδια ηταν σχεδιασμενα γυρω απο αυτο, να εισαι συνεχως μεσα στις φαμπρικες και πολλα αλλα που πραγματικα δεν μπορω να τα αναφερω ολα.

Γενικα το 5 το θεωρω αισχος, ετσι απλα. Εχει -καποιες- καλες στιγμες αλλα δεν αξιζει να παιξεις το παιχνιδι μονο γι αυτες. Εκτος και αν θελεις να παιξεις ενα μετριο action παιχνιδι και δεν εχεις καμια εμπειρια απο Resident Evil τοτε ισως και να ειναι καλη επιλογη (αλλα υπαρχουν καλυτερες για Action). Το Dead Space ειναι ποιο πολυ Resident Evil απο το ιδιο το Resi 5 και αυτο νομιζω οτι μιλαει απο μονο του.

Δημοσ.

Με την CPU στα 4Ghz και σε 1920χ1440 + 16χCQAA + High HDR γίνεσαι GPU limited, γι' αυτό παρατηρείς παρόμοιες επιδόσεις ;).

Δοκίμασε σε χαμηλή ανάλυση χωρίς FSAA για να δεις τι γίνεται όταν δεν είσαι περιορισμένος από την κάρτα.

Δημοσ.
Στα 4Ghz και σε 1920χ1440 + 16χCQAA + High HDR γίνεσαι GPU limited, γι' αυτό παρατηρείς παρόμοιες επιδόσεις ;)

εγω το ετρεξα σε 1920χ1200+χ16CQAA+X16AF+HDR DEFAULT και μου εβγαλε τα ιδια....93 fps με τον Ε8500 το ιδιο και ο QX9650

Δημοσ.
εγω το ετρεξα σε 1920χ1200+χ16CQAA+X16AF+HDR DEFAULT και μου εβγαλε τα ιδια....93 fps με τον Ε8500 το ιδιο και ο QX9650

Δοκίμασε σε 1600x1200 χωρίς φίλτρα. Επίσης έχε ανοιχτό το task manager όσο τρέχει το benchmark ώστε να βλέπεις το CPU Usage ;)

Δημοσ.
Δοκίμασε σε 1600x1200 χωρίς φίλτρα. Επίσης έχε ανοιχτό το task manager όσο τρέχει το benchmark ώστε να βλέπεις το CPU Usage ;)

παντως σε far cry 2 και gta4 , ειδα μεγαλη αυξηση επιδοσεων! Ειδικα το gta4 αλλο game...:-)

• 3 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσ.
Επίσημη τιμή λανσαρίσματος τα 49.99$ (που μεταφράζονται σε 49.99 ευρώ στην ωραία μας την χώρα)

εντάξει ευτυχώς λοιπόν που έχουμε όλοι μας καλό θείο και μας φέρνει πολλά games δώρο

Δημοσ.
Επίσημη τιμή λανσαρίσματος τα 49.99$ (που μεταφράζονται σε 49.99 ευρώ στην ωραία μας την χώρα)

Εγω θα το αγορασω οπωσδηποτε σε αυθεντικο! Ειμαι φανατικος οπαδος της CAPCOM κα αγοραζω ολα τα παιχνιδια της(pc versions). Σιγουρη για εμενα! ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΤΟ ΑΓΟΡΑΣΟΥΜΕ ΓΙΑ ΝΑ ΣΤΗΡΙΞΟΥΜΕ TO PC GAMING!! ΕΛΕΟΣ ΠΙΑ ΜΕ ΤΟΥΣ ΘΕΙΟΥΣ! ΕΞΑΙΤΙΑΣ ΤΟΥΣ ΚΙΝΔΥΝΕΥΕΙ ΝΑ ΠΕΘΑΝΕΙ ΤΟ PC GAMING:mad::mad::mad::devil::devil::devil:

Δημοσ.
Εγω θα το αγορασω οπωσδηποτε σε αυθεντικο! Ειμαι φανατικος οπαδος της CAPCOM κα αγοραζω ολα τα παιχνιδια της(pc versions). Σιγουρη για εμενα! ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΤΟ ΑΓΟΡΑΣΟΥΜΕ ΓΙΑ ΝΑ ΣΤΗΡΙΞΟΥΜΕ TO PC GAMING!! ΕΛΕΟΣ ΠΙΑ ΜΕ ΤΟΥΣ ΘΕΙΟΥΣ! ΕΞΑΙΤΙΑΣ ΤΟΥΣ ΚΙΝΔΥΝΕΥΕΙ ΝΑ ΠΕΘΑΝΕΙ ΤΟ PC GAMING:mad::mad::mad::devil::devil::devil:

Αν ειναι να δω και αλλα "μαργαριταρια" σαν το Residen Evil 5 τοτε καλυτερα να δω την Capcom να βαζει λουκετο παρα να δω μια απο τις αγαπημενες μου εταιριες να "ξεπεφτει".

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...