Προς το περιεχόμενο

Resident Evil 5

privateer

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

7ua56i8l9quf9c0k8q7q.jpg

Μια χαρά τρέχει αν και δεν πρόκειται να ασχοληθώ αφου το έχω τελειώσει εδώ και κάτι μήνες στο xbox. Καλό παιχνίδι αν το παίξεις σε coop.

• Απαντ. 372
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.

Λοιπον συστημα ΧΡ, C2Duo 8200 OC 2.8Mhz, 4870 512mb, 2GB (1+1) 1066Mhz 4-4-4-12

Settings: 1680 * 1050, 2* AA, 16* AF, ολα στο υπολοιπα στο φουλ και πιανω Α με μεσω ορο 82 FPS.

Μια χαρα θα μου το παιξει το παιχνιδακι (ασχετα αν δεν προκειται να το ξαναπαιξω γιατι το θεωρησα μεγαλη πατατα) αν ποτε το κανω κανονικη εγκατασταση.

Δημοσ.

Λοιπον οντως εξαρχης μου φανηκαν αρκετα περιεργα τα αποτελεσματα του benchmark.

Μετα απο τα αποτελεσματα του john2gr και του privateer θεωρησα οτι ειτε το παιχνιδι εχει βελτιστοποιηθει για τις NVIDIA ειτε οτι η μεγαλη διαφορα δημιουργειται απο το DX 10 που χρησιμοποιησα εγω σε σχεση με το DX 9.0c.

Ε μετα απο τα αποτελεσματα και του ikaruga24 ηταν εμφανες οτι ευθυνεται το DX 10.

Οποτε ετρεξα παλι το benchmark με τις ιδιες ρυθμισεις σε DX 9.0c και τα αποτελεσματα εχουν αρκετα μεγαλη διαφορα. Επισης δεν υπαρχει και η περιεργη πτωση των fps στη τριτη περιοχη.

Τα γραφικα δεν εχουν σημαντικη διαφορα απο DX 10 σε DX 9.0c, εκτος απο τον φωτισμο οπου μου φανηκε αρκετα καλυτερος με DX 10.

re5dx92009071623292275.jpg

Υ.Γ: Αν οι drivers της ATI τον Σεπτεμβριο διορθωσουν παντως τις περιεργες μεταπτωσεις θα προτιμησω το DX 10.

Δημοσ.

Δεν μπορω να πω οτι δεν τρεχει σωστα το παιχνιδι σε DX 10 με την ATI 4870, αλλα υπαρχει στο benchmark μια αδικαιολογητη και σημαντικη πτωση των fps στο τριτο επιπεδο. Απο τα ~40 στα ~17 fps.

Υποθετω οτι ειναι θεμα του driver. Ισως αν ετρεχε καποιος το benchmark με NVIDIA σε DX 10 θα ειχαμε περισσοτερα στοιχεια για τα πιθανα αιτια.

Οσο για το θεμα της βελτιστοποιησης πιστευω οτι γενικα υπαρχουν περιθωρια καθως σε DX 9.0c εχει διπλασιες επιδοσεις απο το DX 10. Τουλαχιστον στο δικο μου συστημα.

Δημοσ.

Από το config.ini μπορείτε να βάλετε σε "HIGH" το HDR ;). Επίσης όσοι έχετε Dual Cores, βάλτε "2" στο JobThread

Τα settings που μπορείτε να αλλάξετε είναι τα παρακάτω:

[GRAPHICS]

SLI=OFF

Stereo=OFF

HDR=HIGH

MSAA=C16XQ

TextureFilter=ANISOTROPIC16X

TextureDetail=HIGH

MotionBlur=ON

NormalMapping=ON

NormalUpdate=ON

Specular=ON

Lighting=HIGH

FilterQuality=HIGH

WaterQuality=HIGH

EffectQuality=HIGH

EffectVolume=HIGH

ShadowQuality=HIGH

LOD=HIGH

Joint=HIGH

Adhesion=HIGH

[DISPLAY]

Resolution=1920x1440

RefreshRate=72Hz

FullScreen=ON

VSYNC=OFF

AdjustAspect=OFF

FrameRate=VARIABLE

[sOUNDS]

SeVoiceNum=128

ReverbQuality=LOW

CategoryEQ=ON

[CPU]

JobThread=1

RenderingThread=ON

Δημοσ.

Εμένα με το σύστημα της υπογραφής μου όλα σε HIGH εκτός από το Aliasing που είναι χ4 έβγαζε 60 fps steady . Δηλαδή με λίγια λόγια smooth.

Δημοσ.

εμενα με το συστημα της υπογραφης μου ολα φουλ 1280χ1024 + 4χ aa βγαζει 42,5 fps Περιεργο ομως δεν παρατηρησα κανενα slowdown.

---------- Το μήνυμα προστέθηκε στις 09:32 ----------

Από το config.ini μπορείτε να βάλετε σε "HIGH" το HDR ;). Επίσης όσοι έχετε Dual Cores, βάλτε "2" στο JobThread

Τα settings που μπορείτε να αλλάξετε είναι τα παρακάτω:

που ειναι το confing ini??

Δημοσ.

kostacurtas με 4 ΑΑ σε dx10 δοκίμασες ;

το dx10 πάντα είχε μεγάλη πτώση και μάλλον με το 8ΑΑ η 4870 βαράει όρια (σίγουρα είναι και θέμα Driver) αλλά

αν έχεις σημαντική αύξηση στα frame (Όπως το υποψιάζομαι) το σύνολο θα αξίζει. checkit να μας φύγει και η περιέργεια ;)

Δημοσ.

orokusaki το config.ini ειναι στα my documents -> Capcom -> Resident Evil 5 Benchmark

activex οχι δεν δοκιμασα με 4x AA σε DX 10. Θα δοκιμασω και θα ποσταρω τα αποτελεσματα το απογευμα.

Edit: Οριστε τα αποτελεσματα με 1680 x 1050, 4x AA, 16x Anisotropic και ολα high σε DX 10:

re5dx102009071718503302.jpg

Δημοσ.

τελικα ξαναεκανα το test αφου εβαλα το cpu Job Thread2! Με ολα φουλ 1280χ1024 16χaf μου εβγαλε 53 fps ενω πριν ειχε βγαλει μπονο 42 fps. Επισης δεν παρατηρησα ιχνος κολληματος. Για αλλη μια φορα η CAPCOM εκανε φοβερη δουλεια και το παιχνιδι ειναι σιγουρη αγορα απο εμενα!!

Δημοσ.
Μήπως έχεις ενεργοποιημένο VSync από τα Options ή από το Control Panel;

Yep. :o

~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

1280x1024 C16xQ / DX10 Max Settings.

y3zaxyo9gviejyj02vyt.jpg

1680x1050 C16xQ / DX10 Max Settings.

40c2dducw0jagygebn67.jpg

1920x1080 C16xQ / DX10 Max Settings.

zy4mfdi9ayyno1v372wv.jpg

1920x1080 C16xQ / DX9c Max Settings.

370atrdbjlssutsb3tpu.jpg

Για τις υψηλότερες αμαλύσεις το έριξα στην Τv, γιατί από το monitor "τρώω πόρτα".

Πάντως το παιχνίδι όσο είδα στο benchmark δεν μπορώ να πω πως μου άρεσε.

Απάλευτη κάμερα που σου κρύβει το μισό οπτικό πεδίο, πλαστικοποιημένες κινήσεις, όλοι και όλα κινούνται και ακούγονται με τον ίδιο τρόπο.

Για AI δεν κάνω κάν λόγο. Ελπίζω αυτό που είδα να είναι σε ultra very easy mode, σε κάθε άλλη περίπτωση απαράδεκτο.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...