Προς το περιεχόμενο

Resident Evil 5

privateer

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Παιδια σαν fan των horror games...εχω να πω οτι το resident evil εφτασε στο τελος του.Που ειναι οι εποχες που παιζαμε code veronica και μας πηγαινε μια...?Κριμα και παλι κριμα....Απτο 4 και μετα..χαλια μαυρα.

Αν και ακουσα πως στο re 6 θα επιστρεψουν στις αρχικες horror ριζες της σειρας.Μακαρι.

---------- Το μήνυμα προστέθηκε στις 22:46 ----------

Το Silent Hill δεν είναι ένα απλό Horror.. To SH τρέλαινε την ψυχολογία σου δεν σε τρόμαζε απλά.. είναι ένας θρύλος, μια ιστορία, μια γλυκύτατη ανάμνηση. :-)

/Koritsi_Gia_PC

Με καλυψες ΑΠΟΛΥΤΑ.

• Απαντ. 372
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.
Eίπες ότι σου άρεσε το RE4? Σαν Elite του RE πίστευα ότι θα σου άρεσαν περισσότερα τα παλιά Angle, εγώ πιστεύω τότε κατέστρεψαν το Game με τα νέα πλάνα και τη νέα κάμερα..

Ακόμα μια αλλαγή λοιπόν δεν βλάπτει.. Τι ήθελες? Ένα ΠΕΜΠΤΟ από τα ίδια? ΠΟΣΟ να τραβήξουν τα αργά αυτά zombie.. βγήκε L4D τα έκανε όλα λίμπα.. Είδαμε I am Legend και 28 weeks later.. RESIDENT EVIL IS DEAD!

Ε, αν δεν άκουγα co-op και κάτι πιο "action" προσωπικά δεν θα ενδιαφερόμουν καν.. και πιστεύω και πολύ άλλοι λογικοί Gamer..

Το resident evil 4 ηταν θεικο απο καθε αποψη. Ειχε την τελεια ισοροποια σε οτι εκανε και παρολο που ειχε καινουργιο συστημα οπτικης δεν του ελειπε το εντονο survival horror στοιχειο οπως και η πραγματικα εκπληκτικη και ανατριχιαστικη ατμοσφαιρα. Κατι που το 5 κοιταει απο μακρια με κυαλια. Ναι οπως ειπα τα αγαπημενα μου Resi ειναι σιγουρα το 1 remake k Veronica αλλα το 4 φτανει σιγουρα στα ψηλα για τους λογους που ειπα.

Το 5 ειναι απλα σκετη απογοητευση και δεν μιλαω μονο απο την αποψη του gameplay. Το γεγονος οτι εχει εντονα προπαγανδιστικα στοιχεια στην ιστορια του, χαλια ατμοσφαιρα, αμερικανικες παπαριες με terrorists και swat teams απλα με κανει να μην μπορω να το παρω σοβαρα. Δεν ειναι τυχαιο που ο original δημιουργος του παιχνιδιου (s. Μikami) ειπε πως αυτο το παιχνιδι δεν θα το παιξει γιατι δεν θελει να δει το "παιδι" του στην κατασταση που ειναι τωρα.

Επισης οταν δημιουργεις ενα ακομα μερος μιας franchise τοτε τουλαχιστον στοχευεις να μην καταστρεψεις τα στοιχεια που καναν το resident evil, RESIDEN EVIL. Το "feeling" εχει μεγαλη σημασια για μια σειρα. Ξερεις οτι και το οnimusha και το Devil may cry ειναι στην πραγματικοτητα Resident evil kai ta 2? Απλα ειχαν γινει τοσο διαφορετικα που μπορουσαν ανετα να γινουν απο μονα τους διαφορετικες σειρες οπως και εγιναν. Το Resi 5 τι δικαιολογια εχει? Α ναι, το οτι δεν φτιαχτηκε απο τον original δημιουργο και φυσικα ο νεος δημιουργος καπου εχασε το παιχνιδι.

Δημοσ.

Μη τολμάς να συγκρίνεις τη ποιότητα με τη μονοτονία.

Το Silent Hill δεν είναι ένα απλό Horror.. To SH τρέλαινε την ψυχολογία σου δεν σε τρόμαζε απλά.. είναι ένας θρύλος, μια ιστορία, μια γλυκύτατη ανάμνηση. :-)

Το μόνο που θυμάμαι από το RE είναι ότι έμοιαζε με το Dino Crisis

Μα γι αυτό έγραψα υπήρχε .

Δυστυχώς δεν ασχολήθηκα τόσο με tο SH και το έχω μετανιώσει.

Όσο για το Dino Crisis θα διαφωνήσω…εμένα μου φάνηκε χαζό και κακή αντιγραφή των παραπάνω. Γενικά μου φαίνονται λίγο χαζά τα παιχνίδια με δεινόσαυρους. Αλλά όπως είπες και εσύ γούστα…

Δημοσ.
Δημοσ.

θα συμφωνησω και εγω πως απο το 4 και μετα εχει αλλαξει το gameplay. το 5 που επαιξα στο xbox ηταν αρκετα καλο αλλα θα το προτιμουσα να ηταν οπως το gameplay των παλιων ή οπως του silent hill homecoming.

Δημοσ.
Το προπαρήγγειλα και εγώ ;) Θα λιώσουμε

ελπίζω να το παράγγειλες για pc ενοειται ε??:-) Αντε επιτέλους θα το παίξουμε και στο pc!!

Δημοσ.

Ναι κανονικά για υπολογιστή. Ελεγα να το πάρω για Ps3 και να πηγαίνω σε έναν φίλο μου να το παίζω αλλά έχω 24άρα οθόνη και σκέφτηκα να το πάρω στο Pc

Δημοσ.

Τα σπάει το παιχνίδι αλλά πρέπει να είναι και ιδιαίτερα δυσκολο απο οτι κατάλαβα στα trailers. Παντως με καλό ήχο στο Pc και ενα gamepad είσαι άρχοντας ;)

Δημοσ.

Μακάρι να βγω λάθος, αλλά δε νομίζω να κυκλοφορήσει το RE 5 τόσο γρήγορα για PC. Δεν έχω δει καμία επίσημη ανακοίνωση από την Capcom και σε κανένα on-line κατάστημα του εξωτερικού δεν έχει ανακοινωθεί κάποια συγκεκριμένη ημερομηνία.

Μάλιστα το Πλαίσιο έχει την ίδια ημερομηνία κυκλοφορίας και για την PC έκδοση του Street Fighter IV και απορώ πού την ανακάλυψε...εκτός και αν κάτι ξέρει και δεν το λέει.;)

Δημοσ.
Gamepad? lmao....

Με Mouse και keyboard θα παίξω Resident ρε ? ;) Θα ξενερώσω. Με το Logitech dual action μια χαρά ενιωθα και στο Resident 4

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...