liopyr Δημοσ. 16 Μαρτίου 2009 Δημοσ. 16 Μαρτίου 2009 use search/ http://www.insomnia.gr/forum/showthread.php?t=203702&highlight=Resident+Evil
Arioch79 Δημοσ. 16 Μαρτίου 2009 Δημοσ. 16 Μαρτίου 2009 Στο gamespot το έχει για Ιούνιο 2009 για PC: http://www.gamespot.com/pc/action/residentevil5/index.html Εγώ πάντως είδα το demo στο X360 και δεν τρελάθηκα (εκτός από τα γραφικά). Να σημειώσω ότι είμαι μεγάλος φαν του genre (survival horror) και έχω τερματήσει όλα τα RS που έχουν βγει σε PC (1, 2, Nemesis και το τέσσερα που έσπερνε).
Iron_man21 Δημοσ. 16 Μαρτίου 2009 Δημοσ. 16 Μαρτίου 2009 το RESIDENT EVIL 5 βγήκε στο PLAYSTATION 3 απ' ότι είδα
animalcopy Δημοσ. 16 Μαρτίου 2009 Δημοσ. 16 Μαρτίου 2009 Resident Evil 5 (PC) Release Date: June 2009
giorgos147 Δημοσ. 16 Μαρτίου 2009 Δημοσ. 16 Μαρτίου 2009 Παιδιά τι λέει σα παχνίδι; Εγώ όταν πάω και κάθομαι στο σεβεν το οποίο έχει το παιχνίδι για ps3 ως τώρα το έχουν επιστρέψει τρεία άτομα την ίδια μέρα με τη δικαιολογία "δε μου άρεσε....".Εγώ δε το ΄έχω πάρει ακόμα επειδή δεν έχω όρεξη να παίξω μιας που δεν ακούω και καλά λόγια...Τι γνώμη έχετε εσείς σχηματίσει για το παιχνίδι;
polonos1313 Δημοσ. 16 Μαρτίου 2009 Δημοσ. 16 Μαρτίου 2009 Παιδιά τι λέει σα παχνίδι;Εγώ όταν πάω και κάθομαι στο σεβεν το οποίο έχει το παιχνίδι για ps3 ως τώρα το έχουν επιστρέψει τρεία άτομα την ίδια μέρα με τη δικαιολογία "δε μου άρεσε....".Εγώ δε το ΄έχω πάρει ακόμα επειδή δεν έχω όρεξη να παίξω μιας που δεν ακούω και καλά λόγια...Τι γνώμη έχετε εσείς σχηματίσει για το παιχνίδι; To παίζω στο ps3 Co-op με ένα φιλο και το παιχνίδι είναι απίστευτο,απλά δεν μπορώ να συνηθίσω το σημάδι με το analog.
dre@mc@tcher Δημοσ. 17 Μαρτίου 2009 Δημοσ. 17 Μαρτίου 2009 To παίζω στο ps3 Co-op με ένα φιλο και το παιχνίδι είναι απίστευτο,απλά δεν μπορώ να συνηθίσω το σημάδι με το analog. Και εγω ακριβως το ιδιο κάνω και μου αρέσει πάρα πολύ. Signle player δεν ειναι τοσο διασκεδαστικό αλλα στο co-op είναι απίστευτο.
kosmasgr Δημοσ. 17 Μαρτίου 2009 Δημοσ. 17 Μαρτίου 2009 Resident Evil 5 (PC) Release Date: June 2009 Πλακα ΜΕ κάνεις ? :-D
dp@pa Δημοσ. 17 Μαρτίου 2009 Δημοσ. 17 Μαρτίου 2009 Παιδιά τι λέει σα παχνίδι;Εγώ όταν πάω και κάθομαι στο σεβεν το οποίο έχει το παιχνίδι για ps3 ως τώρα το έχουν επιστρέψει τρεία άτομα την ίδια μέρα με τη δικαιολογία "δε μου άρεσε....".Εγώ δε το ΄έχω πάρει ακόμα επειδή δεν έχω όρεξη να παίξω μιας που δεν ακούω και καλά λόγια...Τι γνώμη έχετε εσείς σχηματίσει για το παιχνίδι; λεει, αν παίξεις και coop με φιλο ονλινε, λεει πολυ .. απλα ολοι δεν το εχουν συνηθίσει θέλουν πισω το παλιό το Resi. Και αυτο καλο ειναι, για τις μερες μας.
SomeRandomGuy Δημοσ. 17 Μαρτίου 2009 Δημοσ. 17 Μαρτίου 2009 Το παιχνίδι είναι απίστευτο. Ανάλογα με τη ψυχολογία θα το παίξεις βέβαια. Άμα πάρεις το παιχνίδι ελπίζωντας να παίξεις κάτι σε στυλ Resident Evil 3 τότε θα ξενερώσεις. Άμα όμως πεις ότι θέλεις να παίξεις ένα μαμάτο Action game, με μερικά στοιχεία horror, τότε θα εντυπωσιαστείς. Και ειδικά co-op είναι όλα τα λεφτά.
alexis333 Δημοσ. 8 Απριλίου 2009 Δημοσ. 8 Απριλίου 2009 Το παιχνιδι τα σπαει. Περιμενω πως και πως την επισημη κυκλοφορια για pc. Αν το RE 4 σας αρεσε τοτε το 5 θα σας αρεσει πολυ περισσοτερο πιστευω. Φοβερα γραφικα...
chill Δημοσ. 8 Απριλίου 2009 Δημοσ. 8 Απριλίου 2009 Εκπληκτικό game! Απίστευτο co-op! Πολύ ωραίο story! Γενικά θα το χαρακτήριζα ως ένα από τα ωραιότερα παιχνίδια που έπαιξα στο ps3 μέχρι στιγμής. Και αν το RE5 τύχει της αντιμετώπισης που έλαβε το DMC4 τότε στο PC θα τα σπάει ακόμα περισσότερο (ελέω γραφικών μιας και στο ps3, ιδίως οι υφές είναι κάπως ).
ikaruga24 Δημοσ. 8 Απριλίου 2009 Δημοσ. 8 Απριλίου 2009 Πιστευω πως το παιχνιδι το καταστρεψανε. Καμια σχεση με το 4, το 1 και το veronica (κατα την αποψη μου τα καλυτερα Resi). Ειναι τοσο κακο που μπορω να πω με σιγουρια πως ειναι χειροτερο απο το 3 που μου φανηκε "καπως". Γιατι ομως? Για τον απλουστατο λογο του οτι το Resi 5 δεν ειναι καθαρο Resi παιχνιδι. Ειναι απλα ενα action παιχνιδι καθαρα χωρις να υπαρχει το "survival horror" στοιχειο που ειχα ολα τα Resi πριν απο αυτο και ναι εχω παιξει (και ειμαι και κατοχος) ΟΛΑ τα normal Resi που βγηκαν σε ολες τις κονσολες. Resident evil 1+ directors cut (PS1) Resident evil DS Resident evil 2, 3, veronica, 1 remake, 0, 4 (Gamecube) Resident evil 4 (Ps2 + Wii) Resident evil code veronica + X (Ps2 + Dreamcast) Οχι δεν κανω πλακα, τα εχω ολα. Απλα τα κρατησα. Φυσικα απο ολα αυτα μονο του PS2, Wii, GC και DS παιζουν. Το 5 ειναι καλος η κακος ενα ΟΧΙ Resi παιχνιδι. Δεν μου αρεσε καθολου. Η ιστορια ειχε εντονα προπαγανδιστικα στοιχεια δηλαδη αυτο που λεμε "αμερικανιες", εχει κρατισει τον χειρισμο των Resi σε ενα action πακετο που το κανει να δειχνει κουρασμενο ενω το 4 ειχε την τελεια ισοροποια, η γκομενα που εχεις για partner ειναι εντελως στοκος και ποιο πολυ ζημια κανει παρα βοηθαει. Γενικα το παιχνιδι με αφησε απογοητευμενο. Ισως να εχω και αυτην την αποψη γιατι περιμενα κατι καλυτερο απο το Resi 4 που δεν ηταν και ευκολο να γινει αλλα αυτο το "πραγμα" δεν μπορει να θεωρηθει καν αξιολογη προσπαθεια αν και διχνει παντου οτι στο 4 θελει να μοιασει. Γραφικα τελεια απο καθε αποψη (στο X360 διχνει καλυτερα) και κριμα πραγματικα που εκαναν τοση δουλεια στα οπτικα του παιχνιδιου για ενα τοσο "μετριο" πακετο. Κριμα.......
Soulseeker Δημοσ. 9 Απριλίου 2009 Δημοσ. 9 Απριλίου 2009 Το παιχνίδι είναι απίστευτο. Ανάλογα με τη ψυχολογία θα το παίξεις βέβαια. Άμα πάρεις το παιχνίδι ελπίζωντας να παίξεις κάτι σε στυλ Resident Evil 3 τότε θα ξενερώσεις. Άμα όμως πεις ότι θέλεις να παίξεις ένα μαμάτο Action game, με μερικά στοιχεία horror, τότε θα εντυπωσιαστείς. Και ειδικά co-op είναι όλα τα λεφτά. Το θέμα είναι ότι η σειρά Resident Evil έγινε γνωστή και απέκτησε πολλούς fan λογω του horror στοιχείου και όχι του action. Γι αυτό και πάντα υπήρχε η κόντρα μεταξύ RE και Silent Hill. Από την στιγμή που το γύρισε σε action κυρίως πιστεύω ότι τους παλιούς (όπως εμένα) μάλλον θα τους χάσει και θα κερδίσει βεβαία νέους που κοιτάζουν κυρίως γραφικά αλλά και δεν έχουν ασχοληθεί με τα πρώτα RE της σειράς. Το μονό που έχω δει μέχρι στιγμής από το 5 είναι ένα video αλλά έχοντας παίξει όλα τα προηγούμενα και διαβάζοντας και τα παραπάνω μάλλον με βλέπω να μένω στο 4 που έτσι και αλλιώς ήταν διαφορετικό (και καλό) και δεν νομίζω ότι θα ήθελα περισσότερο action από αυτό. Για την ιστορία καλυτέραo της σειράς εγώ θεωρώ τo RE2 . Το ένα 1 με είχε εντυπωσιάσει όταν βγήκε. Το 3 ήταν αρκετά καλό απλά χειρότερο από 2 .Τέλος το 4 διαφορετικό και περισσότερο action (σε μερικά σημεία παραπάνω από όσο θα ήθελα), θετική στροφή αλλά ως εκεί
Koritsi_Gia_PC Δημοσ. 9 Απριλίου 2009 Δημοσ. 9 Απριλίου 2009 Πιστευω πως το παιχνιδι το καταστρεψανε. (...) Κριμα....... Eίπες ότι σου άρεσε το RE4? Σαν Elite του RE πίστευα ότι θα σου άρεσαν περισσότερα τα παλιά Angle, εγώ πιστεύω τότε κατέστρεψαν το Game με τα νέα πλάνα και τη νέα κάμερα.. Ακόμα μια αλλαγή λοιπόν δεν βλάπτει.. Τι ήθελες? Ένα ΠΕΜΠΤΟ από τα ίδια? ΠΟΣΟ να τραβήξουν τα αργά αυτά zombie.. βγήκε L4D τα έκανε όλα λίμπα.. Είδαμε I am Legend και 28 weeks later.. RESIDENT EVIL IS DEAD! Ε, αν δεν άκουγα co-op και κάτι πιο "action" προσωπικά δεν θα ενδιαφερόμουν καν.. και πιστεύω και πολύ άλλοι λογικοί Gamer.. Το θέμα είναι ότι η σειρά Resident Evil έγινε γνωστή και απέκτησε πολλούς fan λογω του horror στοιχείου και όχι του action. Γι αυτό και πάντα υπήρχε η κόντρα μεταξύ RE και Silent Hill. Μη τολμάς να συγκρίνεις τη ποιότητα με τη μονοτονία. Το Silent Hill δεν είναι ένα απλό Horror.. To SH τρέλαινε την ψυχολογία σου δεν σε τρόμαζε απλά.. είναι ένας θρύλος, μια ιστορία, μια γλυκύτατη ανάμνηση. Το μόνο που θυμάμαι από το RE είναι ότι έμοιαζε με το Dino Crisis, το οποίο έβρισκα καλύτερο.. και ότι είχε πολύ cheap shots στους αρχηγούς (Φθηνά Rocket Launchers f/e).. Γούστα βέβαια.. /Koritsi_Gia_PC
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.