Alexisssss Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2009 Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2009 Μεσα στα εγγραφα υπαρχει ενα αρχειο που λεγεται config Και βρισκεται μεσα στον φακελο resident evil 5.. Το ανοιγεις με wordpad και αλλαζεις τα δυο τελευταια.. Δηλαδη ειναι :RZ :Z Και τα αντιστρεφεις, :Z :RZ Η το αντιστροφο,δεν θυμαμαι ποιο ειναι πρωτο...
Chaos3X Δημοσ. 11 Φεβρουαρίου 2010 Δημοσ. 11 Φεβρουαρίου 2010 Παίδες να κάνω μία ερώτηση? Τα παιχνίδια που λειτουργούν με το γαμωGFWL δεν γίνεται να παίξουν ΧΩΡΙΣ σύνδεση στο net? Δηλαδή θέλω να παίξω το RE5 σ'ενα PC που δεν έχει internet, δεν θα μπορέσω? Προφανώς και θα μπορέσω αλλά με τα saves τι γίνεται? Δηλαδή No net, No fun?...
Erwdios Δημοσ. 11 Φεβρουαρίου 2010 Δημοσ. 11 Φεβρουαρίου 2010 Παίδες να κάνω μία ερώτηση? Τα παιχνίδια που λειτουργούν με το γαμωGFWL δεν γίνεται να παίξουν ΧΩΡΙΣ σύνδεση στο net? Δηλαδή θέλω να παίξω το RE5 σ'ενα PC που δεν έχει internet, δεν θα μπορέσω?Προφανώς και θα μπορέσω αλλά με τα saves τι γίνεται? Δηλαδή No net, No fun?... Θα δημιουργήσεις έναν offline account και θα κάνει τα saves κανονικότατα. Οδηγίες εδώ [ame] [/ame]
Chaos3X Δημοσ. 11 Φεβρουαρίου 2010 Δημοσ. 11 Φεβρουαρίου 2010 Σ''ευχαριστώ πολύ φίλε μου, θα το δοκιμάσω...
therock Δημοσ. 3 Αυγούστου 2010 Δημοσ. 3 Αυγούστου 2010 Εκανα φορματ και ξαναπερασα Win7 Και κατοπιν τα save του Resi 5, αλλα δεν μου τα φορτωνει γιατι λεει "the data appears to be corrupt". Δημιουργησα το Account name που ειχα πριν, εβαλα και τον φακελο της Capcom στο Documents. Που κολλαει το ζητημα?
scrooge Δημοσ. 3 Αυγούστου 2010 Δημοσ. 3 Αυγούστου 2010 στο οτι οτιδηποτε εχει να κανει με gfwl ειναι επιοικως αθλιο. κ εγω την εχω πατησει ετσι ακριβως. μετα απο πολυ ψαξιμο βρηκα αυτο: You'll have to save your GFW Live profile as well! (Even if it's an offline profile). Go to C:\Users\[username]\AppData\Local\Microsoft\ and copy the GFWLive folder and also the XLive folder. I recently reinstalled Windows and DiRT2 couldn't find my saved games (even though I'd copied them across) until I copied these 2 folders across too. δε το εχω δοκιμασει αλλα προφανως θα δουλευε. ετσι οπως εσυ εχασα κ το dirt2 και το re5. κοινως: αν εσβησες τον δισκο κ δε μπορεις να βρεις αυτο το φακελο πια, τοτε byebye. εχει να κανει κατι με το hashing των saves. το ιδιο εγινε κ στο GTA IV + Episodes, αλλα εκει εχουν βγαλει το xliveless.dll που με εσωσε κ δεν ξεκινησα ενα τονο παιχνιδι απο την αρχη..
therock Δημοσ. 3 Αυγούστου 2010 Δημοσ. 3 Αυγούστου 2010 Ναι το χω διαβασει και εγω αυτο, αλλα δεν εκανα backup αυτους τους φακελους πριν το φορματ. Που να ξερω οτι παιζουν τετοια. Το θεμα ομως ειναι οτι δημιουργησα Acoount με το ιδιο ονομα και εικονα. Τη παραπανισια πληροφορια να περιεχεται στους φακελους αυτους? Δεν υπαρχει καποιος τροπος χωρις να τους εχω αποθηκευσεις να μπορεσω να αναπαραγω την προηγουμενη του κατασταση ωστε να δουλεψει το save?
scrooge Δημοσ. 3 Αυγούστου 2010 Δημοσ. 3 Αυγούστου 2010 δυστυχως αποσο ξερω οχι. μεσα σε αυτους τους φακελους περιεχονται οι επιβεβαιωσεις των hash απο τα saves σου. χωρις valid hash απλα δε μπορει να φορτωσει το save κ λεει οτι κ καλα corrupted...ειναι μαλακια το ξερω.
miclovlaris Δημοσ. 17 Νοεμβρίου 2010 Δημοσ. 17 Νοεμβρίου 2010 Κάποιος βοήθεια σε έναν άσχετο.. Δε μπορώ να το παίξω λόγω ανάλυσης μάλλον.. Όταν το ανοίγω μου βγάζει στην οθόνη ότι δεν υποστηρίζεται αλλά ακούω κανονικά τον ήχο.. Το ίδιο πρόβλημα είχα και με το fifa αλλά εκεί από το fifa config μπόρεσα και την άλλαξα.. Εδώ μπορώ να την αλλάξω από κάπου ώστε να μπορέσω να μπω στο παιχνίδι??? υπάρχει ένα αρχείο cfg στον φάκελο αλλά ανοίγοντας το με notepad δε μπορώ να καταλάβω αν πρέπει να αλλάξω κάτι από εκεί.. Η οθόνη μου σηκώνει μέχρι 1680*1050..
phanispal Δημοσ. 17 Νοεμβρίου 2010 Δημοσ. 17 Νοεμβρίου 2010 Κι εσύ ποια ανάλυση επιλέγεις μέσα απ' το menu; Ποια οθόνη έχεις;
miclovlaris Δημοσ. 17 Νοεμβρίου 2010 Δημοσ. 17 Νοεμβρίου 2010 Μια Samsung έχω, δεν ξέρω ακριβώς τύπο. Έχω επιλεγμένη ανάλυση στα 1280*1024 με 75hertz.. Πρέπει να αλλάξω κάτι από εκεί??
phanispal Δημοσ. 17 Νοεμβρίου 2010 Δημοσ. 17 Νοεμβρίου 2010 Όταν επιλέγεις 1680*1050 (με την προϋπόθεση ότι την υποστηρίζει η οθόνη σου), τι γίνεται;
miclovlaris Δημοσ. 17 Νοεμβρίου 2010 Δημοσ. 17 Νοεμβρίου 2010 Τίποτα απλά έχω καλύτερη ανάλυση, αλλά χάνω κάποια εκατοστά οθόνης. Αυτά γενικά, γιατί όσον αφορά τα παιχνίδια φαίνονται κανονικά.. Η κάρτα γραφικών μου είναι Nvidia GeForce9800 GT.. Προσπάθησα να μικρύνω την ανάλυση από εκεί αλλά μετά μου έβγαζε μήνυμα ότι δεν υποστηρίζεται.. το μικρότερο που μπορώ να έχω είναι 1280*960..
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.