ikaruga24 Δημοσ. 13 Οκτωβρίου 2009 Δημοσ. 13 Οκτωβρίου 2009 Resident Evil 5 alternative τη λενε και μαλιστα Japan only προς το παρον. Οριστε και το link http://au.ps3.ign.com/articles/102/1027961p1.html Θα εχει την mansion του wesker (εκει που σκοτωνει τον γερο στο βιντεακι στο 5).
alexis333 Δημοσ. 13 Οκτωβρίου 2009 Δημοσ. 13 Οκτωβρίου 2009 Kαμια απαντηση για το ποστ #338 ?? Καμια ιδεα ?
Alexisssss Δημοσ. 13 Οκτωβρίου 2009 Δημοσ. 13 Οκτωβρίου 2009 Kαμια απαντηση για το ποστ #338 ??Καμια ιδεα ? Εκανες ολο τον φακελο αντιγραφη η μονο το .bin;
alexis333 Δημοσ. 13 Οκτωβρίου 2009 Δημοσ. 13 Οκτωβρίου 2009 Ολο το φακελο Κατσε να δοκιμασω και μονο το bin edit Tο δοκιμασα να το αντικαταστησω το bin στο νεο φακελο με το ονομα το καινουριο που εχω και μου λεει πως το file appears to be damaged. Τα εχασα ολα. Και το ειχα φτασει στο τερμα.
Alexisssss Δημοσ. 13 Οκτωβρίου 2009 Δημοσ. 13 Οκτωβρίου 2009 Oταν λες ολο το φακελο εννοεις ολο το CAPCOM;;; Αν ναι τοτε πρεπει να ειχες πειραξει και κατι στο config μηπως το RZ για το δεξι αναλογικο;;
alexis333 Δημοσ. 13 Οκτωβρίου 2009 Δημοσ. 13 Οκτωβρίου 2009 Ε ναι αντικατεστησα και το config που ειχα πειραγμνο το αναλογικο. Αλλα εγω μετα δοκιμασα αλλαξα μονο το αρχειο bin. Οταν ειπα ολο το φακελο ενοουσα ολο το φακελο που λεγεται Resident evil 5 και βρισκεται στα εγγραφα και εχει μεσα τα saves και το αρχειο config. Πειραζει που αντικατεστησα το αρχειο config με το παλιο config που ειχα ρυθμισμενα τα κουμπια ?
Alexisssss Δημοσ. 13 Οκτωβρίου 2009 Δημοσ. 13 Οκτωβρίου 2009 Πειραζει που αντικατεστησα το αρχειο config με το παλιο config που ειχα ρυθμισμενα τα κουμπια ? Mπα οχι μαλακια ειπα :lol: Δεν μπορω να καταλαβω τι παιζει... Το οι ρυθμισεις για τα κουμπια ειναι οι ιδιες; Το αναλογικο ειναι ρυθμισμενο οπως και πριν;;
alexis333 Δημοσ. 13 Οκτωβρίου 2009 Δημοσ. 13 Οκτωβρίου 2009 Ειναι αντικατεστημενο με το παλιο config που ειχα πριν το φορματ. Ναι ειναι πειραγμενα τα αναλογικα ---------- Το μήνυμα προστέθηκε στις 23:41 ---------- Τωρα που δοκιμασα το benchmark που εχει το παιχνιδι μετα την εγκατασταση και επιασα με το συστημα μου μονο 72.2 fps ενω με Q9550 επιανα 85 περιπου. Πως εξηγειται αυτο ?? Με τον Q9550 ειχα κανει test οταν ειχε βγει το πρωτο bench χωρις το game θυμαστε ολοι νομιζω. Δεν ξερω αν εχει καποια διαφορα γιατι τωρα εκανα το test με το bench που εχει το game μεσα μονο του.
polonos1313 Δημοσ. 14 Οκτωβρίου 2009 Δημοσ. 14 Οκτωβρίου 2009 Παίδες επειδη βαριέμαι να ψάχνω στις προηγούμενες σελίδες θέλω να ρωτήσω το εξής.Το παιχνίδι παίζεται και cooperate?? Αν ναι,γίνεται να παίξει ο ένας με το πληκρολογιο+mouse και ο άλλος με gamepad???
alexis333 Δημοσ. 14 Οκτωβρίου 2009 Δημοσ. 14 Οκτωβρίου 2009 Eχει κανενας να μου στειλει κανα save για να παιξω παλι. Μη το αρχισω απο την αρχη αμαρτια ειναι. Το ειχα αφησει στο 6.1 Tωρα οποιος εχει καποιο save εκει κοντα δε θα με χαλαγε να μου δωσει ενα χερακι.
Alexisssss Δημοσ. 15 Οκτωβρίου 2009 Δημοσ. 15 Οκτωβρίου 2009 Eχει κανενας να μου στειλει κανα save για να παιξω παλι.Μη το αρχισω απο την αρχη αμαρτια ειναι. Το ειχα αφησει στο 6.1 Tωρα οποιος εχει καποιο save εκει κοντα δε θα με χαλαγε να μου δωσει ενα χερακι. Φιλε εγω το εχω στην τελευταια με τον γουσκερ αλλα δεν το εχς περασει...αν θες στειλε με πμ το msn soy να στο στειλω
VAssassin Δημοσ. 24 Νοεμβρίου 2009 Δημοσ. 24 Νοεμβρίου 2009 Τρόπος για split screen co-op δεν υπάρχει, ε ; ΑΚΥΡΟ είδα από πάνω.
pantdimi Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2009 Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2009 sorry παιδια μια ερώτηση...γιατι δεν μου βγάζει gamepad settings??όταν σημαδεύω πάνω μου σημαδευει...δεξιά....τι έχει γίνει λάθος??ενα logitech rumblpad κλασικο χειριστηριο έχω και εχω βάλει και drivers...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.