Προς το περιεχόμενο

Resident Evil 5

privateer

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 372
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.
Ο Whesker πως βγαίνει στο τέλος ? ;)

+1

Για πειτε για πειτε ;)

Φτανω μεχρι τον βραχο,τον σπρωχνω αλλα δεν κανει τπτ....δεν κινηται...Το κανω πολλες φορες αλλα προλαβαινει και πεταει την sheva κατω.Δεν μπορω να κανω τπτ απο εκει και περα βοηθεια!!!:-)

Δημοσ.
+1

Για πειτε για πειτε ;)

...Το κανω πολλες φορες αλλα προλαβαινει και πεταει την sheva κατω.Δεν μπορω να κανω τπτ απο εκει και περα βοηθεια!!!:-)

Εκεί είναι το θέμα,πρέπει να το βγάλεις με την πρώτη πατώντας τα κουμπιά -ακρίβώς- όπως στα δίνει.

Ένα λάθος και σου βγάζει άκυρη όλη την προσπάθεια και το κακό είναι οτι το καταλαβαίνεις λίγα δευτερόλεπτα πρίν "πετάξει" η Sheeva.

Δημοσ.

thx για την αππαντηση αλλα αυτο ακριβως κανω Man..

Παιζω με χειρηστηριο και μου λεει να πατησω το 4 συνεχως(το κανω) μετα μου λεει να γυρναω το αναλογικο συνεχεια γυρω γυρω(και αυτο το κανω και το εκανα μεχρι και με τα δυο αναλογικα ταυτοχρονοα ΛΟΛ για να σιγουρευτω οτι δεν κανω λαθος τα αναλογικα)Αλλα μετα απο λιγη ωρα τον αφηνει τον βραχο :-(

Δεν ξερω τι παιζει...

Δημοσ.
thx για την αππαντηση αλλα αυτο ακριβως κανω Man..

Παιζω με χειρηστηριο και μου λεει να πατησω το 4 συνεχως(το κανω) μετα μου λεει να γυρναω το αναλογικο συνεχεια γυρω γυρω(και αυτο το κανω και το εκανα μεχρι και με τα δυο αναλογικα ταυτοχρονοα ΛΟΛ για να σιγουρευτω οτι δεν κανω λαθος τα αναλογικα)Αλλα μετα απο λιγη ωρα τον αφηνει τον βραχο :-(

Δεν ξερω τι παιζει...

Αν θυμάμαι καλά,υπάρχει το push και το punch που δέν αντιστοιχεί απαραίτητα στα ίδια κουμπιά.

Πχ (με το δικό μου profile)

push(6~8x Χ ),push (analog),punch (6~8x B),push(4x A),punch(2x B),push(6~8x A).

H παγίδα βρίσκεται στο κατα πόσο γρήγορος είσαι, έτσι ώστε να δείς την αλλαγή πρίν πατήσεις πάλι το ίδιο κουμπί.Καθόλου εύκολο όταν βρίσκεσαι σε buttonmushing mode.

Επίσης τίθεται και το θέμα οτι σε action scene τα κουμπιά μπορεί να διαφέρουν,οπότε ακόμα και αν τα μάθεις απ'εξω σάν sequence,πάλι μπορεί να την πατήσεις.

Δημοσ.

thx man...Αμα ξαναβρω χρονο να παιξω λιγακι θα το δοκιμασω ξανα.Αλλωστε τελευταια πιστα ειναι.Παντως οι εντυπωσεις μου για το παιχνιδι δεν ειναι και οτι καλυτερο....Σε σχεση δηλαδη με το 4 που ειναι και το καλυτερο απο ολα της σειρας imho η διαφορα μεταξυ τους ειναι τουλαχιστον χαωδης απο αποψη αγχους,τρομου και αγωνιας.

Με λιγα λογια δηλαδη δεν αποτελει για μενα το συγκεκριμενο παιχνδι ενα παιχνιδι τρομου :-)

Δημοσ.

Με λιγα λογια δηλαδη δεν αποτελει για μενα το συγκεκριμενο παιχνδι ενα παιχνιδι τρομου :-)

Τι μας λές;!Ξέρεις με τι τόμο έτρεχα να μαζέψω το bot οταν έβγαζε το magnum,το grenade launcher και το rpg?Φλούδα κάνει το ammo για πλάκα!

Δημοσ.

Ρε σεις εκανα φορματ και κρατησα τα save απο το game που βρισκονται στα εγγραφα μου.

Το εγκατεστησα παλι και εκανα paste τα παλια save αλλα οταν μπαινω στο παιχνιδι δε μου τα αναγνωριζει.

Ξερει κανεις τι γινεται ακριβως σε αυτη τη περιπτωση ??

Το εχει κανει κανεις ?:-)

Δημοσ.
Τι μας λές;!Ξέρεις με τι τόμο έτρεχα να μαζέψω το bot οταν έβγαζε το magnum,το grenade launcher και το rpg?Φλούδα κάνει το ammo για πλάκα!

xax εγω δεν ειχα προβλημα!!

Της ειχα αφησει μονο το πιστολακι ΛΟΛ:lol:

Περα απο την πλακα,grenade launcher,rpg και τουφεκια τα ειχα εγω εκτος κι αν επαιρνα κατι καλυτερο οποτε και της εδινα τα παλια:P

Δημοσ.
το παιζω στο ps3 coop με ενα φιλο ..καλυτερο απο προηγουμενα ...πλακα εχει το coop αλλιως δεν θα το επαιζα καθολου

Σε σχεση με τα πρωτα resident ειναι μια πατατα......

Δημοσ.

Εε μα.. Resident Evil χωρίς Shinji Mikami δεν υφίσταται. Έφυγε και είδαμε τα χαΐρια των άλλων.

Μ' αρέσει που είπαν (έτσι άκουσα δηλαδή) ότι το επόμενο θα ακολουθήσει τα χνάρια των πρώτων RE με γρίφους κλπ.. Να το δω και να μην το πιστέψω.. (λες και βγαίνουν πλέον τα παιχνίδια που έβγαιναν παλιά..)

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...