outlaw star Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου 2009 Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου 2009 Εχω ενα προβλημα.Το game παιζει μια χαρα μεχρι που παω να παιξω το chapter 4-1. Αφου περναω τη φαση με τις αραχνες κ παω να βγω στα ruins, η οθόνη μαυρίζει. Ο χαρακτηρας πηγαινει κανονικα αλλα ολα γυρω ειναι μαυρα. Εκανα επανεγκατασταση, κατεβασα drivers k directx. Παιζω σε XP οποτε directx9c(updated) 1680x1050 χωρις ΑΑ. Δοκιμασα να βαλω τα κατωτερα settings αλλα παλι τπτ, μεχρι κ σε windows mode το τρεξα. Παιζω σε LAN με το συγκατοικο στου οποίου το laptop σερνετε το παιχνιδι αλλα δεν αντιμετοπιζει το ιδιο προβλημα. AMD Athlon 64 X2 Dual 5600+ 2.81 GHZ 4GB RAM GeForce 8800GT 512 MB περίεργο εγώ με την ίδια κάρτα το τερμάτισα κανονικά...δοκίμασες να αλλάξεις και την ανάλυση εκτός απο τα settings??να υποθέσω απο το θείο το έχεις??μήπως δοκίμασες και έβαλες και κάποιο άλλο αρχειάκι κάτι σε xlive ή κάπως έτσι λεγόταν?διότι σε κάποιο forum διάβασα ότι σε πολλούς που το είχαν βάλει παρουσίαζε προβλήματα το παιχνίδι σε άσχετα επίπεδα
spermi Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου 2009 Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου 2009 Οχι δεν εχω βαλει κατι αλλο στο game περα απο αυτο που ειχε ο θειος RELOADED. Αλλαξα κ αναλυση αλλα τπτ. Μου ειχε κρασαρει αλλες 2 φορες σε αρχη καποιου level αλλα με ενα restart ετρεχε κανονικα μετα. Αλλα δεν ηταν ιδια η φαση, τωρα δε κρασαρει παιζει κανονικα μονο που εγω δε βλεπω τπτ εκτος απο μια αντανακλαση που εχει. Περπατησα λιγο στα τυφλα κ οταν μπικα σε ενα δωματιο εβλεπα κανονικα αλλα οταν παω να βγω σκοτεινιαζει παλι.
Dark_Sage Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2009 Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2009 εχεις κανει αλλος προβλημα με χειρισμο στο gamepad? εχω το κλασσικο το Logitech dual action αλλα οτι ρυθμιση και να κανω δεν μπορω ουτε καν να σημαδεψω ξερει κανεις τι παιζει?
phanispal Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2009 Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2009 Δοκίμασε αυτό (ισχύει για το Rumblepad 2): Εδώ: http://img12.imageshack.us/img12/5879/re5h.jpg θα δείτε τις ρυθμίσεις. Προσέξτε ότι έχω επιλέξει το Gamepad Type -6-. Επίσης μέσα στο game θα επιλέξετε το Type "A", αντί του default "D". Έτσι μπορείτε να τα φέρετε όσο πιο κοντά γίνεται στο 4. Οποιαδήποτε παρατήρηση δεκτή. Δυστυχώς δεν έχω άλλο gamepad αυτή τη στιγμή για όσους δεν έχουν το "κλασικό" της Logitech, αν κάποιος έχει κάποιο άλλο και δε βαριέται, ας κάνει μια προσπάθεια. Πάντως μεγάλη μουφιά το game και χαίρομαι που δεν είμαι ο μόνος που το πιστεύει..
alexis333 Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2009 Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2009 εχεις κανει αλλος προβλημα με χειρισμο στο gamepad?εχω το κλασσικο το Logitech dual action αλλα οτι ρυθμιση και να κανω δεν μπορω ουτε καν να σημαδεψω ξερει κανεις τι παιζει? Πηγιανε στα εγγραφα εκει οπου αποθηκευεται το save και βρες ενα αρχειο που λεγεται config αν θυμαμαι καλα. Ανοιξε το και ρυθμισε τα κουμπια οπως θες. Με λιγη προσοχη μπορεις να τα φτιαξεις πολυ ευκολα οπως σου αρεσει.
Dark_Sage Δημοσ. 26 Σεπτεμβρίου 2009 Δημοσ. 26 Σεπτεμβρίου 2009 Δοκίμασε αυτό (ισχύει για το Rumblepad 2): Εδώ: http://img12.imageshack.us/img12/5879/re5h.jpg θα δείτε τις ρυθμίσεις. Προσέξτε ότι έχω επιλέξει το Gamepad Type -6-. Επίσης μέσα στο game θα επιλέξετε το Type "A", αντί του default "D". Έτσι μπορείτε να τα φέρετε όσο πιο κοντά γίνεται στο 4. Οποιαδήποτε παρατήρηση δεκτή. Δυστυχώς δεν έχω άλλο gamepad αυτή τη στιγμή για όσους δεν έχουν το "κλασικό" της Logitech, αν κάποιος έχει κάποιο άλλο και δε βαριέται, ας κάνει μια προσπάθεια. Πάντως μεγάλη μουφιά το game και χαίρομαι που δεν είμαι ο μόνος που το πιστεύει.. δοκιμασα αυτο που μου εδειξες πολυ καλυτερα ενα τελευταιο προβλημα ομως πλεον για να στοχευσω μου βγαζει το λειζερ ενω πριν με το ποντικι μου εβγαζε ενα στοχο-σταυρο ξερει πως μπορω και στο χειριστηριο να εχω αυτο το κυκλακι στοχο οταν σημαδευω και οχι το λειζερ? edit: σε ποιο resident evil η Jill Πεθαινει? εχω παιξει 1, 2, 3 & 5
dark elf Δημοσ. 1 Οκτωβρίου 2009 Δημοσ. 1 Οκτωβρίου 2009 Έχω τα vista 64 bit home premium και σήμερα εγκατέστησα το RE5. Το θέμα είναι ότι μετά την εγκατάσταση δεν εμφανίζεται το εικονίδιο του παιχνιδιού στην οθόνη αλλά ούτε στο 'όλα τα προγράμματα'. Πώς μπορώ να το βάλω στην επιφάνεια εργασίας;
Psycho_Warhead Δημοσ. 1 Οκτωβρίου 2009 Δημοσ. 1 Οκτωβρίου 2009 Πηγαινε υπολογιστης-τοπικος δισκος-προγραμματα και βρες εκει θα ειναι ενας φακελος που λεγεται CAPCOM η εταιρια του παιχνιδιου και θα βρεις το game
Pantelwolf Δημοσ. 1 Οκτωβρίου 2009 Δημοσ. 1 Οκτωβρίου 2009 Θα πας στο φακελο που εγκαταστάθηκε μέσα στο program files και θα κάνεις στο εκτελέσιμο create shortcut και θα μεταφέρεις τη συντόμευση στην επιφάνεια. Επίσης για κοίτα στο start menu εκει που είναι η πασιέντζα κ τα άλλα παιχνίδια να δεις αν στο πέταξε εκεί το εικονίδιο.
BALABANIS Δημοσ. 5 Οκτωβρίου 2009 Δημοσ. 5 Οκτωβρίου 2009 Γεια σας!!Εγω το παιζω αρκετα low σε εναν pavilion (core 2 duo 1.66 , ge force go 7600 256mb , 1,5 giga ram)!To παιχνιδι ρολαρει μια χαρα,αλλα οταν δειχνει βιντεο χρησημοποιοντας το hardware κολαει και βλεπω το βιντεο διακεκομενα....!Αφου gameplay ειναι μια χαρα γιατι συμβαινει αυτο στα video....;;
george263 Δημοσ. 9 Οκτωβρίου 2009 Δημοσ. 9 Οκτωβρίου 2009 καλησπέρα και από εμένα... δεν ξέρω αν ποστάρω στην κατάλληλη θέση αλλά θέλω να ρωτήσω το εξής: πήρα το παιχνίδι για το playstation 3 θυμάμαι παλιά από την εποχή του resident evil 1 ότι υπήρχαν κάτι cheat codes για ατελείωτη υγεία , ατελείωτα πυρομαχικά κλπ... υπάρχει κανένα κολπάκι για αυτό το resident evil 5...??? γιατί είμαι τόσο άσχετος πλέον που ο τύπος με το μεγάλο τσεκούρι μου την έχει δώσει τόσο πολύ που το βλέπω το μηχάνημα να πετάει .... και πάλι σόρρυ αν πόσταρα λάθος... θα εκτιμούσα την οποιαδήποτε βοήθεια....
polonos1313 Δημοσ. 9 Οκτωβρίου 2009 Δημοσ. 9 Οκτωβρίου 2009 καλησπέρα και από εμένα... δεν ξέρω αν ποστάρω στην κατάλληλη θέση αλλά θέλω να ρωτήσω το εξής: πήρα το παιχνίδι για το playstation 3 θυμάμαι παλιά από την εποχή του resident evil 1 ότι υπήρχαν κάτι cheat codes για ατελείωτη υγεία , ατελείωτα πυρομαχικά κλπ... υπάρχει κανένα κολπάκι για αυτό το resident evil 5...??? γιατί είμαι τόσο άσχετος πλέον που ο τύπος με το μεγάλο τσεκούρι μου την έχει δώσει τόσο πολύ που το βλέπω το μηχάνημα να πετάει .... και πάλι σόρρυ αν πόσταρα λάθος... θα εκτιμούσα την οποιαδήποτε βοήθεια.... Μπες στο παρακάτω link http://www.cheatcc.com/ps3/residentevil5cheatscodes.html Αν και ρίχνωντας μια γρήγορη ματιά δεν πρόσεξα να έχει αυτά που ψάχνεις
Tenshi Δημοσ. 9 Οκτωβρίου 2009 Δημοσ. 9 Οκτωβρίου 2009 καλησπέρα και από εμένα... δεν ξέρω αν ποστάρω στην κατάλληλη θέση αλλά θέλω να ρωτήσω το εξής: πήρα το παιχνίδι για το playstation 3 θυμάμαι παλιά από την εποχή του resident evil 1 ότι υπήρχαν κάτι cheat codes για ατελείωτη υγεία , ατελείωτα πυρομαχικά κλπ... υπάρχει κανένα κολπάκι για αυτό το resident evil 5...??? γιατί είμαι τόσο άσχετος πλέον που ο τύπος με το μεγάλο τσεκούρι μου την έχει δώσει τόσο πολύ που το βλέπω το μηχάνημα να πετάει .... και πάλι σόρρυ αν πόσταρα λάθος... θα εκτιμούσα την οποιαδήποτε βοήθεια.... Αν αναφέρεσαι στον δήμιο στην αρχή του παιχνιδιού... μερικές φορές είναι καλύτερο να κόβεις λάσπη.Don't worry,δέν θα σε παρεξηγήσει κανείς
polonos1313 Δημοσ. 9 Οκτωβρίου 2009 Δημοσ. 9 Οκτωβρίου 2009 Βασικά το σημείο που έχεις κολήσει περνιέται και χωρίς να ξοδέψεις σφαίρα.Πρέπει να κάνεις συνέχεια κύκλους μέχρι να φτάσει το ελικόπτερο.
giopap87 Δημοσ. 12 Οκτωβρίου 2009 Δημοσ. 12 Οκτωβρίου 2009 στο pc μου με ati 3870 (core quad + 4gb + win64) μετά από λίγη ώρα σβήνει το παιχνίδι και νεκρώνει η οθόνη... μόνο στο resi.. σας έχει συμβέι τίποτα τέτοιο; μόνο με restart επαναφέρετε... Μου το έκανε και με xp.. προχθές έκανα φορμάτ...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.