alexis333 Δημοσ. 20 Σεπτεμβρίου 2009 Δημοσ. 20 Σεπτεμβρίου 2009 Eλατε ρε σεις ξεκολατε λιγο. Δεν ειναι και τοσο τραγικα τα πραγματα. Μπορει να μην ειναι οπως τα παλια RE αλλα οκ, κι αυτο μια χαρα ειναι. Με τα γραφικα του με τις ιστοριουλες του. ( Ειδικα εκει με την ιστορια με το wesker στην αρχη του chapter 3-1 μου αρεσε πολυ το ξυλο ) Εχουμε χαλασει 30 σελιδες για να επαναλαμβανουμε συνεχεια τι μετριο και χαλια που ειναι το παιχνιδι.
ikaruga24 Δημοσ. 20 Σεπτεμβρίου 2009 Δημοσ. 20 Σεπτεμβρίου 2009 Δεν τις εχουμε χαλασει, λεμε ποσο μετριοτατο ειναι. Απλα απογοητευση για ενα ονομα οπως το Resident Evil. Δεν μιλαμε για Need for Speed για να εχουμε τα στανταρ μας ηδη χαμηλα. Resident Evil σημαινει εγγυηση και δες τι μας εδωσαν αυτη τη φορα.....δεν εχω λογια. Προσωπικα πιστευω το Resident Evil θα επρεπε να ειχε πεθανει με την αποχωρηση του Shinji Mikami. Το 4 θα επρεπε να ειναι και το τελευταιο Resi της σειρας.
xabos Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου 2009 Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου 2009 Mπορει να με βοηθησει καποιος παρακαλω ?? Εχω το LOGITECH RUMBLEPAD II (Aσυρματο ) και παταω το δεξιο αναλογικο και αντι να παει δεξια παει κατω ή πανω. Πατω κατω και παει αριστερα.Ολο το δεξι αναλογικο ειναι λαθος και μου τη δινει. Ο,τι ρυθμιση και να κανω απο τα control settings δε φτιαχνει. Εχει κανεις καμια ιδεα ?? Μία από τα ίδια... στό menu γιά χειριστήρια δέν δουλέυει ή επιλογή invert.. λάθος προγραματισμός μαλλον
outlaw star Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου 2009 Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου 2009 Το 4 θα επρεπε να ειναι και το τελευταιο Resi της σειρας. nope εμένα με είχε ξενερώσει απίστευτα και αυτό και το θεωρώ την ίδια μετριότητα με το 5...το τελευταίο σοβαρό re για μένα (χωρίς να έχω παίξει του gamecube) ήταν το code veronica και κάπου εκεί θα έπρεπε να είχε σταματήσει η σειρά...
ikaruga24 Δημοσ. 22 Σεπτεμβρίου 2009 Δημοσ. 22 Σεπτεμβρίου 2009 Γουστα ειναι σιγουρα αλλα τουλαχιστον το 4 ειχε και αυτο το resident evil στοιχειο. Δημιουργια του "μπαμπα" βλεπεις. Δεν θα αρεσε σε ολου η αλλαγη, και εγω μεσα, αλλα υπαρχει περιπτωση να το γουσταρεις το 4. Το 5 ειναι εντελως αλλη παστα.
Psycho_Warhead Δημοσ. 22 Σεπτεμβρίου 2009 Δημοσ. 22 Σεπτεμβρίου 2009 Εγω παντος ανετα τερματιζω και το 5 no problem..βεβαια ειπαμε δεν ειναι οπως τα παλια αλλα και παλι ειναι ενα διαφορετικο game να ξεφυγουμε και λιγο απο το Crysis
outlaw star Δημοσ. 22 Σεπτεμβρίου 2009 Δημοσ. 22 Σεπτεμβρίου 2009 να ξεφυγουμε και λιγο απο το Crysis κάποιοι έχουμε ξεφύγει εδώ και πολύ καιρό...εγώ το τερμάτισα διότι ήθελα να δω το όλο concept στο story...το οποίο δεν είναι άσχημο...
Psycho_Warhead Δημοσ. 22 Σεπτεμβρίου 2009 Δημοσ. 22 Σεπτεμβρίου 2009 κάποιοι έχουμε ξεφύγει εδώ και πολύ καιρό...εγώ το τερμάτισα διότι ήθελα να δω το όλο concept στο story...το οποίο δεν είναι άσχημο... Καλο ειναι το game ρε συ αλλα τωρα βγαινουν καινουργια παιχνιδια αλλιως τι να επαιζες δηλαδη και crysis επαιζα καμια ωρα
sozz Δημοσ. 22 Σεπτεμβρίου 2009 Δημοσ. 22 Σεπτεμβρίου 2009 Καλο ειναι το game ρε συ αλλα τωρα βγαινουν καινουργια παιχνιδια αλλιως τι να επαιζες δηλαδη και crysis επαιζα καμια ωρα μονο εμενα πρεπει να μου αρεσε τοσο πολυ το crysis εχω βαρεθει να το τερματιζω και το παιζω ακομαααααα
outlaw star Δημοσ. 22 Σεπτεμβρίου 2009 Δημοσ. 22 Σεπτεμβρίου 2009 Καλο ειναι το game ρε συ αλλα τωρα βγαινουν καινουργια παιχνιδια αλλιως τι να επαιζες δηλαδη και crysis επαιζα καμια ωρα σα γενικότερη φάση το παιχνίδι δε με χάλασε..απλά με χαλάει που είναι κάτω απο το όνομα re διότι αλλιώς τα έχω συνηθίσει...το ίδιο ισχύει για μένα και για το 4....τώρα ψάχνω κάποιον να μου δανείσει τοgamecube με το zero...όποιος το έχει και είναι καλός άνθρωπος και θέλει να βοηθήσει να με ειδοποιήσει:lol:
ikaruga24 Δημοσ. 22 Σεπτεμβρίου 2009 Δημοσ. 22 Σεπτεμβρίου 2009 Εχει πολυ φαμπρικα μεσα το 0 αλλα ειναι ακριβως στα χναρια που χαραξε το πρωτο και το veronica οποτε μαλλον θα το απολαυσεις οταν το βρεις. Το co-op στοιχειο του επισης ειναι καμια 100 φορες καλυτερο απο το 5.
Theos_Gr Δημοσ. 23 Σεπτεμβρίου 2009 Δημοσ. 23 Σεπτεμβρίου 2009 Resident Evil 1 και ξερό ψωμί! Α ρε εποχές που κλάναμε μέντες... Αυτο ακριβως φιλοι μου.....Τοτε ηταν οι καλες εποχες...Κ αντε να λυσεις και κανενα γριφο να σοθ ετρωγε και καμια ωριτσα....
spermi Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου 2009 Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου 2009 Εχω ενα προβλημα. Το game παιζει μια χαρα μεχρι που παω να παιξω το chapter 4-1. Αφου περναω τη φαση με τις αραχνες κ παω να βγω στα ruins, η οθόνη μαυρίζει. Ο χαρακτηρας πηγαινει κανονικα αλλα ολα γυρω ειναι μαυρα. Εκανα επανεγκατασταση, κατεβασα drivers k directx. Παιζω σε XP οποτε directx9c(updated) 1680x1050 χωρις ΑΑ. Δοκιμασα να βαλω τα κατωτερα settings αλλα παλι τπτ, μεχρι κ σε windows mode το τρεξα. Παιζω σε LAN με το συγκατοικο στου οποίου το laptop σερνετε το παιχνιδι αλλα δεν αντιμετοπιζει το ιδιο προβλημα. AMD Athlon 64 X2 Dual 5600+ 2.81 GHZ 4GB RAM GeForce 8800GT 512 MB
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.