Προς το περιεχόμενο

Resident Evil 5

privateer

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 372
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.
Και wii να εχεις αρκετο ειναι.

Ουτε απο αυτο εχω:P

Ενα ps1 και μετα ενα ps2 ειχα μονο εδω και καμποσα χρονια αλλα μολις εφτιαξα το pc το πουλησα κι αυτο.:-D

Αφου ολη μερα καθοταν εκτος απο τα μερικα βραδια που ανοιγε για pro:devil:

Δημοσ.
Δεν εχω GameCube και βαριεμαι να μπω στη διαδικασια να ψαξω emulator για το pc.:-)

Ebay, σοβαρά. Είχα ψηθεί να πάρω ένα μόνο για το 0 και το remake αλλά δε πρόλαβα ένα σε καλή τιμή που είχα πετύχει.

Δημοσ.

Βασικα το φιλαρακι μου αγορασε μεταχειρισμενο και τσιπαρισμενο Gamecube απο μαγαζι που ειχε καμποσες παλιες "σαβουρες" μαζι με ολο το πακετο Resident Evil (0, 1 remake, 2, 3, veronica, 4) και για ποσο? Μολις 80 ευρω. Μαλλον η αγορα του αιωνα ηταν.

Δημοσ.
Βασικα το φιλαρακι μου αγορασε μεταχειρισμενο και τσιπαρισμενο Gamecube απο μαγαζι που ειχε καμποσες παλιες "σαβουρες" μαζι με ολο το πακετο Resident Evil (0, 1 remake, 2, 3, veronica, 4) και για ποσο? Μολις 80 ευρω. Μαλλον η αγορα του αιωνα ηταν.

Μιά χαρά είναι. Συνήθως κάτι τέτοια μεταχειρισμένα "πακέτα" τα έχουν 100-150€.

Δημοσ.

Καλά είσαι, ένας φίλος βρήκε gamecube με 5 ευρώ. Που νομίζεις; Σε ένα παζάρι που γίνεται εδώ κοντά. :lol: Το πήρε το μάτι του και απόρησε πώς και δε το είχε πάρει κανένας, στην αρχή ο άλλος του ζήταγε 20 ευρώ αλλά το παιδί είχε ξεχάσει να πάρει λεφτά και είχε μόνο 5 ευρώ πάνω του, με λίγα παζάρια τον κατάφερε. Το gamecube δουλεύει, απλά ήταν σκέτο χωρίς καλώδια, χειριστήρια κλπ. Κουλό;

Δημοσ.
Καλά είσαι, ένας φίλος βρήκε gamecube με 5 ευρώ. Που νομίζεις; Σε ένα παζάρι που γίνεται εδώ κοντά. :lol: Το πήρε το μάτι του και απόρησε πώς και δε το είχε πάρει κανένας, στην αρχή ο άλλος του ζήταγε 20 ευρώ αλλά το παιδί είχε ξεχάσει να πάρει λεφτά και είχε μόνο 5 ευρώ πάνω του, με λίγα παζάρια τον κατάφερε. Το gamecube δουλεύει, απλά ήταν σκέτο χωρίς καλώδια, χειριστήρια κλπ. Κουλό;

Πο γαμάτο. Και δεν είναι να πείς SNES, Megadrive κ.τ.λ. Είναι GC. Τσάμπα στην κυριολεξία το έδωσε, αλλά δεν ξέρω αν θα βρεί περιφερειακά...

Δημοσ.
Πο γαμάτο. Και δεν είναι να πείς SNES, Megadrive κ.τ.λ. Είναι GC. Τσάμπα στην κυριολεξία το έδωσε, αλλά δεν ξέρω αν θα βρεί περιφερειακά...

Μπα, αν έβρισκε SNES ή Megadrive έτσι θα ήταν δυο φορές κωλόφαρδος. Περιφερειακά βρίσκονται άνετα.

Δημοσ.

Ξεφυγαμε λιγο απο το θεμα ή μου φαινεται ?? :P:p

Οποιος εχει απαντηση στο ποστ 260 ευχαριστως την ακουω ?

Δημοσ.

μολις το τερματισα αυτο που εχω να πω ειναι πως

μπορω να εχω το 3 σε καλυτερα γραφικα!!!

τη μουφιες ειναι αυτες

ειδικα στο τελος που οι αλλοι εχουνε οπλα πολυ μουφα!!!!:cry:

Δημοσ.
μολις το τερματισα αυτο που εχω να πω ειναι πως

μπορω να εχω το 3 σε καλυτερα γραφικα!!!

τη μουφιες ειναι αυτες

ειδικα στο τελος που οι αλλοι εχουνε οπλα πολυ μουφα!!!!:cry:

Ολα μουφα ειναι ρε?Νιωθεις?

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...