Προς το περιεχόμενο

Resident Evil 5

privateer

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Να ρωτησω...το εκανα install και παω να παιξω και ειναι ολα στα γιαπωνεζικη.την πηρα απο τον θειο..υπαρχει κανενας τροπος να μου τα εμφανιζει στα αγγλικα???

• Απαντ. 372
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.
Να ρωτησω...το εκανα install και παω να παιξω και ειναι ολα στα γιαπωνεζικη.την πηρα απο τον θειο..υπαρχει κανενας τροπος να μου τα εμφανιζει στα αγγλικα???

Ναι...να φροντίσεις την επόμενη φορά ο θείος να είναι από την Αμερική - κι όχι από την Ιαπωνία :P

Δημοσ.
Ναι...να φροντίσεις την επόμενη φορά ο θείος να είναι από την Αμερική - κι όχι από την Ιαπωνία :P

lol δηλαδη τον ιπαμε τσαμπα τοση ωρα να μου το φερει ο θειος..

Δημοσ.

Mπορει να με βοηθησει καποιος παρακαλω ??

Εχω το LOGITECH RUMBLEPAD II (Aσυρματο ) και παταω το δεξιο αναλογικο και αντι να παει δεξια παει κατω ή πανω. Πατω κατω και παει αριστερα.Ολο το δεξι αναλογικο ειναι λαθος και μου τη δινει.:mad:

Ο,τι ρυθμιση και να κανω απο τα control settings δε φτιαχνει.

Εχει κανεις καμια ιδεα ??:-D

Δημοσ.

ρε παιδια δεν ξερω αλλα τη καραμουφα ειναι αυτη ρεεεεεεεεεε

τι ειναι αυτες οι μουφες εδω τρεχουνε οπως το τεσσερα κρατανε βομβες τσεκουρια εχουνε μηχανακια και το καλυτερο ειναι το τρολλ απο τον αρχοντα των δαχτυλιδιων :lol:

Δημοσ.

Aπαντηση κανεις για το ποστ #260 ?? :-D

Αν βαλω να παιξω με τον usb adapter για τα χεριστηρια του ps2 ( που παιζει μια χαρα απροβληματιστα ) τοτε δε μου κανει save. Κανω log in αλλα δε το αναγνωριζει.

Αν δεν εχει κανεις απαντηση με βλεπω να παιζω για πρωτη φορα Resident evil με mouse/keyboard.:cry:

Γι'αυτο βοηθατε με :-D

Δημοσ.

καλο ειναι το game απλως δεν εχει ουτε ενα ζομπι :P

υγ ρε παιδια γυναικες δεν βαλανε οπως το 4???ουτε μια δεν εχω πετυχει :lol:

Δημοσ.

Πραγματικα λειπουν οι σκηνες με τα τρομακτικα ζομπι και με το χαρακτηριστικο περπατημα και τη μουσικη που σε τρομαζε που ειχαν ολα τα RE εως και το Code Veronica.

Δημοσ.
Πραγματικα λειπουν οι σκηνες με τα τρομακτικα ζομπι και με το χαρακτηριστικο περπατημα και τη μουσικη που σε τρομαζε που ειχαν ολα τα RE εως και το Code Veronica.

Ξεχνας το 0 και 4.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...