Προς το περιεχόμενο

Resident Evil 5

privateer

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 372
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.

την γλωσσα του παιχνιδιου μου την εχει στα ιαπωνικα :mad:

---------- Το μήνυμα προστέθηκε στις 13:24 ----------

οκ το βρεικα εκει που ειναι για να το βαλω σε dx 10 μου το βγαζει πανω αριστερα ευχαριστω :P

Δημοσ.

Όταν ξεκινάς το παιχνίδι με το launcher πάνω αριστερά στο παραθυράκι υπάρχει η επιλογή languages επιλέγεις αγγλικά.

Δημοσ.

Παιδιά το motion blur το έχετε on ή off??? Γιατί διέκρινα frame drop της τάξεως των 10-12 fps και δεν νομίζω ότι μου προσφέρει κάτι παραπάνω το motion blur...το παίζω σε DX10 με 8xQAA σε 1680χ1050

Δημοσ.
Παιδιά το motion blur το έχετε on ή off??? Γιατί διέκρινα frame drop της τάξεως των 10-12 fps και δεν νομίζω ότι μου προσφέρει κάτι παραπάνω το motion blur...το παίζω σε DX10 με 8xQAA σε 1680χ1050

πλακα κανεις??:lol:

εγω με το pc που εχω υπογραφη το εχω 60 fps και το παιζω ε ολα φουλ 16xqaa dx 10 1680x1050 :-(

Δημοσ.

Όχι μάλλον δεν κατάλαβες...όταν το έχω κλειστό με 8χQΑΑ όλα high 1680x1050 DX10 είμαι average 102 fps..και όταν το ανοίγω είμαι στα 87-88 fps..

Δημοσ.

τωρα που το τερματισα (το Boss ο σκουλικιαρης ήταν απαράδεκτος)

πολυ καλο game σαν συνολο, αλλα οχι resident evil (τα 2 πρωτα θεωρω top)

Δημοσ.

αααααα εγω το εχω κλειδωσει στους 60 :)

ΥΓ καποιος μου ειχε πει πως δεν κανει να περναει τα 60 fps σε 60hz οθονη για αυτο τα κλειδωνεις.

δεν ξερω αμα αληθευει :confused:

---------- Το μήνυμα προστέθηκε στις 17:43 ----------

αφου μπορεις ανετα να βαλεις και 16xqaa γιατη δεν το βαζεις??

απο >60 δεν βλεπεις διαφορα περα απο τα fps :-)

Δημοσ.

Νταξ σε μερικά παιχνίδια δεν παλεύεται το tearing είναι η αλήθεια(Devil May Cry 4)...αλλά το RE5 είναι κυριλέ στα 100 fps, πολύ λίγο tearing^^

---------- Το μήνυμα προστέθηκε στις 17:45 ----------

Γιατί δεν βλέπω καμία διαφορά στη εικόνα από 8χ σε 16χ παρόλο που είναι το διπλάσιο:/

Δημοσ.

ναι αλλά σήμερα που ξεκίνησα δεν είδα Load game πουθενά ή resume :( Πως συνεχίζω δηλαδή οταν το ξαναφορτώσω αύριο

Δημοσ.

καλησπερα παιδια!!!!!χ8ες επαιξα το game σε εναν φιλο και μου αρεσε οποτε το περασα και στο δικο μου....πηρα τα saves απο το pc του φιλου αλλα μολις τρεχω το game μου βγαζει corapted files....υπαρχει λυση να μην το παιζω απο την αρχη????

Δημοσ.

Ρε σεις δε μου κανει save με τπτ.

Και κανω και sign in και παλι δε μου το αναγνωριζει το sign in.

Τι να φταιει ??

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...