Προς το περιεχόμενο

Resident Evil 5

privateer

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

προσωπικά το παιχνίδι μου φαίνεται ψιλοπατάτα μιας και δε δίνει καν την αίσθηση του φόβου...και ο χειρισμός με το mouse ψιλοαπαράδεκτος...στα θετικά το co-op με φίλο σου διότι μόνος σου αν παίζεις η γκόμενα σου σπάει τα @@(όπως όλες άλλωστε) και τα πολύ καλά γραφικά που όμως παραείναι φωτεινά για re..χίλιες φορές dead space έτη φωτός μπροστά...βέβαια θα κάτσω να το τερματίσω για να δω το story..

• Απαντ. 372
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.
ρε με δουλευετε? τι ελαφρια γραφικα λετε?

1024χ768 με 2gb μνημη , 9800gtx , Αthlon 64x2 dual core 3800+ , ολα HIGH και απενεργοποιημενα το antializing και το BLUR.. και δειτε εδω στο fixed benchmark

ben1f.jpg

γιατι ρε τοσο χαμηλα?

εγω εχω Athlon X2 4400+ 2,2 GHZ 2GB μηνμη 8800GT 512MB Ολα high 1280x1024 +frame rate unlimited μου εβγαλε 52 fps average και 64 fps max.

Δημοσ.

πολυ ωραιο game ,ωραια μηχανη γραφικων εχουνε κανει nice,

λιγο παπαρια χειρισμο εχει με το mouse+keyboard , θα το τερματισω ετσι και λεω να το ξεκινισω μετα παλι με το modακι για τα χρωματα και xbox controller.

το αρνητικο ειναι δεν θυμιζει σε τπτ την ατμοσφαιρα απο το 1 + 2, πολυ action

Δημοσ.

Μπορω να το ζητησω απο το "θειο" αφοβα ή να περιμενω την επισημη κυκλοφορια κανονικα στις 18 του μηνα μπας και βγαλει καλυτερη εκδοση ο θειος ? ??

Γιατι κυκλοφορησε νωριτερα ??

Δημοσ.
Μπορω να το ζητησω απο το "θειο" αφοβα ή να περιμενω την επισημη κυκλοφορια κανονικα στις 18 του μηνα μπας και βγαλει καλυτερη εκδοση ο θειος ? ??

Γιατι κυκλοφορησε νωριτερα ??

εγω έχω παίξει κανά δίωρο πάντως και όλα οκ..εξάλλου η reloaded δύσκολα να βγάλει nuked εκδόσεις

---------- Το μήνυμα προστέθηκε στις 12:04 ----------

ναι ρε γμτ και εγω την cpu σκεφτομαι.. παει ταχει φαει α ψωμια του ο 3800+ .. eida oti h μ/β με το τελευταιο bios update μπορει να παρει τον Phenom X4 9950 και τον Phenom IIX3 715 (ποιον απο τους 2 προτεινετε? ) .. αξιζει να παρω τον 9950 η να σκεφτω αλλαγη m/b και κανουριο cpu μαζι? :rolleyes:

ο τετραπύρηνος δεν είναι άσχημη επιλογή :-)

Δημοσ.
εγω εχω Athlon X2 4400+ 2,2 GHZ 2GB μηνμη 8800GT 512MB Ολα high 1280x1024 +frame rate unlimited μου εβγαλε 52 fps average και 64 fps max.

ειναι δυνατον με τοση μικρη διαφορα στον επεξεργαστη να μου σερνεται τοσο.. 1024χ768 με ολα στο medium χωρις blur και AA .. και σερνεται....

ο τετραπύρηνος δεν είναι άσχημη επιλογή :-)

ναι βλεπω πια οτι αυτος που εχω δε τραβαει για τα νεα παιχνιδια.. βασικα για athlon νομιζω ειναι η καλυτερη επιλογη που μπορω να κανω

Δημοσ.
Καποιο λαθος κανω με το mod απο το ENBSeries. Στις οδηγιες λεει να κανω copy paste τα "d3d9.dll και enbseries.ini" εκει που βρισκεται το *.exe. Απο το d3d9 συμπεραινω οτι το mod δουλευει μονο σε dx9 σωστα? Παντως σε dx10 δεν βλεπω διαφορα ενω σε dx9 το παιχνιδι κρασαρει. Any ideas?

Καποιος? Ευχαριστώ

Δημοσ.
Καποιος? Ευχαριστώ

Σε DX10 δεν λειτουργει ουτως ή αλλως.Για δες τις ρυθμισεις του ini ή κανε τις copy-paste εδω για να σου πω τι προβλημα υπαρχει.

Δημοσ.
ειναι δυνατον με τοση μικρη διαφορα στον επεξεργαστη να μου σερνεται τοσο.. 1024χ768 με ολα στο medium χωρις blur και AA .. και σερνεται....

ναι βλεπω πια οτι αυτος που εχω δε τραβαει για τα νεα παιχνιδια.. βασικα για athlon νομιζω ειναι η καλυτερη επιλογη που μπορω να κανω

ενεργοποιησε το Motion Blur και βαλε την αναλυση σε 1280χ1024. Aν και παλι σερνεται απενεργοποιησε το και το V-sync, Aφου τα κανεις ολα αυτα λογικα θα τρεχει με 60+fps!!:-)

Δημοσ.
ενεργοποιησε το Motion Blur και βαλε την αναλυση σε 1280χ1024. Aν και παλι σερνεται απενεργοποιησε το και το V-sync, Aφου τα κανεις ολα αυτα λογικα θα τρεχει με 60+fps!!:-)

ρε φιλε τι μου λες? εδω τρωει κολληματα σε 1024χ768 ΧΩΡΙΣ blur.. αν ανεβασω αναλυση και ενεργοποιησω το blur, πως θα βελτιωθει η κατασταση??? το vsync ηταν απενεργοποιημενο απο την αρχη...

Δημοσ.

Aν ανεβασεις την αναλυση θα τρεχει καλυτερα γιατι θα πεφτει μεγαλυτερο βαρος στην gpu και οχι στη cpu. Παντως στο συστημα μου με αυτα τσ settings παει σφαιρα!

Δημοσ.

Εμενα μου λεει οταν παω να πατησω για install :

Δεν ηταν δυνατο το ανοιγμα αυτου του πακετου εγκαταστασης.Επικοινωνηστε με τον προμηθευτη της εφαρμογης...κτλπ..

Ξερει κανεις τι παιζει?

---------- Το μήνυμα προστέθηκε στις 22:02 ----------

Ακυρο παιδια!

Δημοσ.

Έχοντας παίξει το 4 πρόσφατα (ασχέτως αν λεγόταν Biohazard),υπέθεσα οτι πάνω κάτω θα έχει τον ίδιο χειρισμό...αμ δέ!Σε συνδυασμό με τα λοιπά eye candy,το παιχνίδι χαρακτηρίστηκε unplayable στο 5λεπτό και πήρε πόδι.Κάποια πράγματα πραγματικά πρέπει να τελειώνουν στην τρίτη τους εκτέλεση και πολύ έβαλα.

Όου-μι-τζι...what a waste of bandwidth.

Δημοσ.

Μιας και μιλάμε για τον χειρισμό, είναι ακριβώς ίδιος με το 4 (η PC έκδοση έχει και το καλό ότι μπορείς να αλλάξεις όπλα χωρίς να μπαίνεις στο inventory)

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...