manost Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου 2009 Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου 2009 Η΄μας δουλευεις ή δεν εχεις ιδεα απο editing στο pc.Πριν την εγκατασταση αλλαξε στο ini του setup την γλωσσα.Και μετα μπορεις(αν το εγκατεστησες στα γιαπωνεζικα) απο το launcher να αλλαξεις την γλωσσα.Αλλα αν παλι δυσκολευεσαι γραψου σε σχολη να μαθεις γιαπωνεζικα. Δεν χρειάζεται καν αλλαγή μέσα σε οποιοδήποτε .ini αρχείο. Κάνουμε την εγκατάσταση στα Ιαπωνικά (δεν νομίζω να υπάρχει τη σήμερον ημέρα κάποιος που να μην γνωρίζει ιαπωνικά ) και μετά στο πάνω αριστερό μέρος του launcher να αλλάζουμε την γλωσσα στην μητρική αγγλική, όπως είπε και παραπάνω ο φίλος.
Angeldust Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου 2009 Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου 2009 Εμένα πάντως χωρίς να κάνω τίποτα απολύτως, το setup ξεκίνησε στα Αγγλικά και το παιχνίδι μέσα φυσικά είναι στα Αγγλικά.
fullon Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου 2009 Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου 2009 Αν και σκοπευω να αγορασω το game αμεσως μολις βγει ειπα στον θειο να μου το φερει γιατι ηθελα να το δοκιμασω! Και αν ειναι δυνατον ο θειος ειναι τοσο βλακας που μου εστειλε Ιαπωνικη εκδοση!!:mad::devil: Και δεν το γραφει κιολας!!! Πως θα σιγουρευτω τωρα οτι το παιζω με ολα στο φουλ??? Ωστε υπαρχουν pc gamers και στην Ιαπωνια?? Δεν το ξερα.. Ειναι η πρωτη φορα που βλεπω ιαπωνικη εκδοση pc game!!:mad: κανεις κανονικα το setup του παιχνιδιου με τα κινεζικα που σου βγαζει.. μετα πας και αντικαθιστας το cracked αρχειο με το κανονικο( που ειναι ο launcher ) τρεχεις τον lancher να ξεκινησεις το παιχνιδι.. πας πανω αριστερα εκει που λεει languages και επιλεγεις αγγλικα.. και εισαι οκ
OROKUSAKI Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου 2009 Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου 2009 Η΄μας δουλευεις ή δεν εχεις ιδεα απο editing στο pc.Πριν την εγκατασταση αλλαξε στο ini του setup την γλωσσα.Και μετα μπορεις(αν το εγκατεστησες στα γιαπωνεζικα) απο το launcher να αλλαξεις την γλωσσα.Αλλα αν παλι δυσκολευεσαι γραψου σε σχολη να μαθεις γιαπωνεζικα. Αλλαξα τη γλωσσα απο το launcerκ και παιζει στα αγγλικα. Με ολα φουλ 1280χ1024 παιζει σφαιρα. Ειναι πολυ ελαφρι για τα γραφικα που προσφερει.
fullon Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου 2009 Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου 2009 ρε με δουλευετε? τι ελαφρια γραφικα λετε? 1024χ768 με 2gb μνημη , 9800gtx , Αthlon 64x2 dual core 3800+ , ολα HIGH και απενεργοποιημενα το antializing και το BLUR.. και δειτε εδω στο fixed benchmark γιατι ρε τοσο χαμηλα?
outlaw star Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου 2009 Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου 2009 λόγω μεγάαααλου bottleneck cpu ίσως???και ειδικά σε τέτοια ανάλυση όπου είσαι πολύ cpu depented
sazistas Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου 2009 Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου 2009 Παιδιά μήπως ξέρει κανείς να μου πει αν υπάρχει υποστήριξη για SLI στο παιχνίδι? έχω λαπτοπ με 2χ 8800m gtx και είτε ενεργοποιώ το SLI είτε το απενεργοποιώ μου βγάζει ακριβώς τα ίδια frames. Ενεργοποίησα και το SLI indicator μέσα στο game αλλά επαληθέυται ότι δεν χρησιμοποιείται καθόλου μάλλον. Driver nvidia έχω τον 190.89 και σε άλλα games δουλεύει το SLI.
fearwhatnow Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου 2009 Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου 2009 Μαλλον η cpu σου κανει ζημια.Εδω με quad6600,8800gt,2gb ram,1680x1050,2xAA και τα υπολοιπα maxed out δεν πεφτει κατω απο 55fps με ENB series.
liakjim Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου 2009 Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου 2009 Καποιο λαθος κανω με το mod απο το ENBSeries. Στις οδηγιες λεει να κανω copy paste τα "d3d9.dll και enbseries.ini" εκει που βρισκεται το *.exe. Απο το d3d9 συμπεραινω οτι το mod δουλευει μονο σε dx9 σωστα? Παντως σε dx10 δεν βλεπω διαφορα ενω σε dx9 το παιχνιδι κρασαρει. Any ideas?
fullon Δημοσ. 15 Σεπτεμβρίου 2009 Δημοσ. 15 Σεπτεμβρίου 2009 Μαλλον η cpu σου κανει ζημια.Εδω με quad6600,8800gt,2gb ram,1680x1050,2xAA και τα υπολοιπα maxed out δεν πεφτει κατω απο 55fps με ENB series. ναι ρε γμτ και εγω την cpu σκεφτομαι.. παει ταχει φαει α ψωμια του ο 3800+ .. eida oti h μ/β με το τελευταιο bios update μπορει να παρει τον Phenom X4 9950 και τον Phenom IIX3 715 (ποιον απο τους 2 προτεινετε? ) .. αξιζει να παρω τον 9950 η να σκεφτω αλλαγη m/b και κανουριο cpu μαζι?
fearwhatnow Δημοσ. 15 Σεπτεμβρίου 2009 Δημοσ. 15 Σεπτεμβρίου 2009 ναι ρε γμτ και εγω την cpu σκεφτομαι.. παει ταχει φαει α ψωμια του ο 3800+ .. eida oti h μ/β με το τελευταιο bios update μπορει να παρει τον Phenom X4 9950 και τον Phenom IIX3 715 (ποιον απο τους 2 προτεινετε? ) .. αξιζει να παρω τον 9950 η να σκεφτω αλλαγη m/b και κανουριο cpu μαζι? Θα ελεγα να πας σε Intel τετραπυρηνο αν σηκωνει το πορτοφολι.
fullon Δημοσ. 15 Σεπτεμβρίου 2009 Δημοσ. 15 Σεπτεμβρίου 2009 η μητρικη ειναι amd exclusice .. ASUS m2n32 sli .. μονο αν αλλαξω μητρικη παω για intel .. οικονομικως αυτη τη στιγμη προτιμω να μεινω amd
polonos1313 Δημοσ. 15 Σεπτεμβρίου 2009 Δημοσ. 15 Σεπτεμβρίου 2009 Το game παίζεται και με keyboard + mouse πέρα από το gamepad ??????
fearwhatnow Δημοσ. 15 Σεπτεμβρίου 2009 Δημοσ. 15 Σεπτεμβρίου 2009 Το game παίζεται και με keyboard + mouse πέρα από το gamepad ?????? Παιζεται αλλα ειναι επιεικως χαλια ο χειρισμος με mouse.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.