Προς το περιεχόμενο

Resident Evil 5

privateer

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 372
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.

Αν και σκοπευω να αγορασω το game αμεσως μολις βγει ειπα στον θειο να μου το φερει γιατι ηθελα να το δοκιμασω! Και αν ειναι δυνατον ο θειος ειναι τοσο βλακας που μου εστειλε Ιαπωνικη εκδοση!!:mad::mad::mad::devil::devil::devil: Και δεν το γραφει κιολας!!! Πως θα σιγουρευτω τωρα οτι το παιζω με ολα στο φουλ??? Ωστε υπαρχουν pc gamers και στην Ιαπωνια?? Δεν το ξερα.. Ειναι η πρωτη φορα που βλεπω ιαπωνικη εκδοση pc game!!:mad::mad::mad:

Δημοσ.
Αν και σκοπευω να αγορασω το game αμεσως μολις βγει ειπα στον θειο να μου το φερει γιατι ηθελα να το δοκιμασω! Και αν ειναι δυνατον ο θειος ειναι τοσο βλακας που μου εστειλε Ιαπωνικη εκδοση!!:mad::mad::mad::devil::devil::devil: Και δεν το γραφει κιολας!!! Πως θα σιγουρευτω τωρα οτι το παιζω με ολα στο φουλ??? Ωστε υπαρχουν pc gamers και στην Ιαπωνια?? Δεν το ξερα.. Ειναι η πρωτη φορα που βλεπω ιαπωνικη εκδοση pc game!!:mad::mad::mad:

Ναι αλλά εσύ είσαι νίντζα και ξέρεις ιαπωνέζικα.

Δημοσ.

Τον κωλόφαρδο, θα παίζει το バイオハザード5.

Δημοσ.

Η΄μας δουλευεις ή δεν εχεις ιδεα απο editing στο pc.Πριν την εγκατασταση αλλαξε στο ini του setup την γλωσσα.Και μετα μπορεις(αν το εγκατεστησες στα γιαπωνεζικα) απο το launcher να αλλαξεις την γλωσσα.Αλλα αν παλι δυσκολευεσαι γραψου σε σχολη να μαθεις γιαπωνεζικα. :P

Δημοσ.

Εχω ένα πρόβλημα:το παιχνίδι φορτώνει πολύ αργα.Παρα πολυ αργά...Δηλαδή παίζει να κάνει και 5 λεπτά.Το ίδιο πρόβλημα είχα και με το DMC4 αλλά αν διέγραφα ένα αρχείο (το shaderlog νομίζω) τότε όλα καλά.Αν το διαγράψω όμως τώρα μου βγάζει μύνημα οτι δε βρέθηκε το αρχείο και κλείνει.Καμια ιδέα?

Edit:Αναφέρομαι στην αρχική loading screen πριν δείξει καποιο βίντεο.Εκει που βγάζει μια ασπρη μπάρα κάτω δεξιά.

Edit2:Ειμαι πάνω απο τα minimum requirements.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...