Προς το περιεχόμενο

Resident Evil 5

privateer

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Το RE5 ξεφεύγει αρκετά από τα αρχικά παιχνίδια της σειράς αλλά σε καμία περίπτωση δεν είναι κακό παιχνίδι. Το απόλαυσα σε απίστευτο βαθμό.

• Απαντ. 372
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.

Το έχεις πάρει πολύ στραβά το θέμα. Το παιχνιδάκι είναι εκπληκτικό. Το έχω παίξει και τερματίσει δις, δεν στέκομαι μόνο στα trailers.

Δημοσ.

Μια απο τα ιδια Chill, το μηλο εχει πεσει πολυ μακρια απο τη μηλια αν με καταλαβαινεις τι θελω να πω. Την δευτερη φορα το επαιξα ακριβως γιατι πιστεψα οτι δεν το ειδα καλα την πρωτη και οτι σιγουρα καποιο λαθος θα εκανα. Τελικα δεν.......η δευτερη ηταν χειροτερη απο την πρωτη.

Εγω αγορασα Resident Evil (original κιολας) γιατι αυτο ακριβως περιμενα να παιξω. Τζαμπα τα 60 ευρω που εδωσα και τζαμπα 2 φορες που τα εδωσα σε μπαγλαμαδες για να μου σερβιρουν αυτη τη βλακεια.

Δημοσ.

Να ρωτησω κατι που εχω απορια ρε παιδες?

Εχω παιξει και τερματισει ολα τα resident, μεχρι και κατι μουφες που εβγαιναν που δεν μπορουσες να κανεις save, μεχρι και καποια στο gameboy.

Το τελευταιο resident evil που βγηκε ειναι το 1 στο gamecube το οποιο ειναι οτι καλυτερο σε horror εχω παιξει. Απο τοτε η capcom αρχισε να τα "αλλαζει" και να τα κανει πιο "καπως".

Γιατι? Μια χαρα δε πηγαιναν? Τοσος κοσμος δε θα επαιζε? Νομιζω πως αν το εξελισαν σωστα( οπως το 1 πχ στο gamecube) τωρα θα μιλαγαμε για εξωπραγματικα παιχνιδια. Προσοχη δε λεω οτι τα τελευταια δεν ειναι καλα η οτιδηποτε, απλα μου κανει εντυπωση αυτη η αλλαγη.

Δημοσ.

Πλακα κανεις ρε συ Dismemberer? Εδω κανουν ολοκληρο remake σε μορφη House of the dead το RE2, 1.5 & Veronica για το Wii με εντελως νεα μηχανη γραφικων και γενικα υπερπαραγωγη και την σπαταλανε σε gameplay τυπου House of the dead!!!! ΠΡΟΔΟΣΙΑ!!!! Το πρωτο Chronicles δεν με χαλασε γιατι το 1 και το 0 ηδη ειχαν γινει remakes και δεν ειχα προβλημα. Το να φτιαξουν υπερπαραγωγη (σε γραφικα, ηχο, σκηνοθεσια) με τα υπολοιπα ομως χωρις να υπαρχουν remakes εεεεεεεεε τι να πω......ΕΛΕΟΣ!

Παντως για να λεω και την αληθεια, μετα το 5 μπορω να πω οτι το Darkside Chronicles εχει περισσοτερη λογικη μεσα του παρα το ιδιο το 5. Δεν σημαινει οτι μου αρεσει κανενα απο αυτα ομως. Απλα το 5 ειναι ισως οτι χειροτερο εχω παιξει τα τελευταια χρονια και το μονο παιχνιδι που κυριολεκτικα "κατουραει" στην ιστορια του σαν franchise και επιδεικτικα ξεφευγει απο τα προηγουμενα.

Δημοσ.

παιδια το 5 ειναι καλουτσικο απλα θελει πανω απο 3 ωρες παιξιματος για να σε συνεπαρει. σιγουρα δεν φτανει την αιγλη των πρωτων αλλα coop με φιλο περασαμε 2 μερες πολυ καλα. ειμαι λατρεις του παλιου gameplay και σιγουρα θα το γυρισουν παλι προς τα εκει πιστευω

Δημοσ.
παιδια το 5 ειναι καλουτσικο απλα θελει πανω απο 3 ωρες παιξιματος για να σε συνεπαρει. σιγουρα δεν φτανει την αιγλη των πρωτων αλλα coop με φιλο περασαμε 2 μερες πολυ καλα. ειμαι λατρεις του παλιου gameplay και σιγουρα θα το γυρισουν παλι προς τα εκει πιστευω

Δεν παιζει αυτο γιατι ο original δημιουργος την εκανε απο την Capcom. Το 5 ειναι η σημανση της κατρακυλας για το ονομα που λεγεται Resident Evil.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...