Προς το περιεχόμενο

Ηρθαν καινουριες cpu με 1333 fsb

pc_admin

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
Sorry, αλλά το ότι έρχεται από το εργ. της Μαλαισίας δεν σημαίνει ότι θα είναι G0.

Γιατί δεν αφήνεις τους ενδιαφερόμενους να το ελέγξουν ? :confused:

Το ίδιο και επίσης για τις θερμοκρασίες και τις τάσεις που εγώ διαφωνώ,αλλά όμως δεν το αποκλείω παρτίδα με παρτίδα,γι'αυτό δεν ανέφερα τίποτε πρίν.:?

• Απαντ. 32
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.
Γιατί δεν αφήνεις τους ενδιαφερόμενους να το ελέγξουν ? :confused:

Διότι ισχύει αυτό που λέει ο Bill :wink: Ο σίγουρος τρόπος είναι δεις τα τελευταία πέντε ψηφία απο το Product Code στο κουτί. Δεν παίζει ρόλο εάν είναι Made in Malaysia ή Made in Philippines.

Δημοσ.

Εγώ προκάλεσα να ελέγξει κάποιος ,ότι όλοι επεξεργαστές αυτή την στιγμή (τουλάχιστον αυτούς που μου ανέφεραν) από Malaysia,δεν έχουν κανένα από τα "προβλήματα" που αναφέρθηκαν,ενώ επίσημα από την Intel δεν υφίσταται καν θέμα για όλους είτε απο Φιλιπίνες,είτε από Μεξικό, και είναι όλοι οι E6750/2.66 GHz (SLA9V-G0):mrgreen:

Αν κάποιοι έμπλεξαν τις πληροφορίες τους με τις διαφορές παραγωγής που υπάρχουν επίσημα στους Q6600 ,αυτό είναι δικό τους θέμα,αλλά όπως ανέφερα παραπάνω,δεν απέκλεισα να έγινε κάτι περιορισμένα (κατά λάθος ή εξ επίτηδες όπως "παίζει" η Ελληνική αγορά) :-D

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...