Προς το περιεχόμενο

videos στα topic

andreapaog328

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Είδα τον νέο τρόπο που εμφανίζονται τα videos στο forum.Αν πατήσω play σε κάποιο και μετά pause, το video συνεχίζει να φορτώνει με αποτέλεσμα να καταναλώνει bandwidth. Γίνεται κάπως να σταματήσει να φορτώνει?:???:

Δημοσ.
Είδα τον νέο τρόπο που εμφανίζονται τα videos στο forum.Αν πατήσω play σε κάποιο και μετά pause, το video συνεχίζει να φορτώνει με αποτέλεσμα να καταναλώνει bandwidth. Γίνεται κάπως να σταματήσει να φορτώνει?:???:

Θαρρώ πως δεν είναι θέμα του forum, αλλά του YouTube.

Το ίδιο θα σου έκανε αν το έβλεπες απ' ευθείας από site του. blink.gif

Δημοσ.

Το ίδιο έχω σκεφτεί κι εγώ πολλές φορές και δεν μπορώ να βρω μια καλή δικαιολογία που δεν υπάρχει ένα τέτοιο κουμπί...

Μερικές φορές τυχαίνει να ανοίγω 3-4 videos ταυτόχρονα.

Φαντάζεσαι τί γίνεται... rolleyes.gif

Δημοσ.

Εγώ το προτιμώ αυτό το feature πάντως. Πατάω ένα pause και όταν κατεβάσει όλο το video και δεν παίζει ο ήχος λες και έχει λόξυγκα, πατάω το play.

Δημοσ.

Γιατί να κάνει κάτι το Insomnia όταν από εσένα εξαρτάται αν θα φορτώσουν ή όχι;

Αν δε σου αρέσει ο τρόπος που φορτώνουν, μην πατήσεις το play ;)

Δημοσ.
Εγώ το προτιμώ αυτό το feature πάντως. Πατάω ένα pause και όταν κατεβάσει όλο το video και δεν παίζει ο ήχος λες και έχει λόξυγκα, πατάω το play.

και βέβαια είναι χρήσημο.

Γιατί να κάνει κάτι το Insomnia όταν από εσένα εξαρτάται αν θα φορτώσουν ή όχι;

Αν δε σου αρέσει ο τρόπος που φορτώνουν, μην πατήσεις το play ;)

αλλά αν κάποιος είναι σε μια σελίδα με 10 video και πχ. δεν του αρέσει το πρώτο (και έχει ήδη πατήσει play) γιατί να περιμένει?:-?

Δημοσ.
Πιστεύω ότι θέμα software του forum είναι,ωστόσο ένας εύκολος τρόπος είναι απλά να κάνεις refresh τη σελίδα!

Δεν φταίει το vBulletin. Είναι θέμα YouTube.

Αν κάποιοι θα μπορούσαν να αλλάξουν κάτι, αυτοί είναι οι προγραμματιστές του YouTube. blink.gif

Και ναι, ένα κουμπάκι για Stop να κάνει παρέα στο Pause θα ήταν πολύ χρήσιμο, νομίζω... blink.gif

• Super Moderators
Δημοσ.
Αν πατήσουμε το STOP του browser νομίζω ότι θα σταματήσει να φορτώνει το βίντεο.

Δεν είναι λογικό να γίνεται κάτι τέτοιο γιατί το STOP του browser σταματά τη φόρτωση της html. Το youtube και τα λοιπά βίντεο είναι σε embedded flash, δηλαδή εξωτερικό κώδικα.

Δημοσ.

Νομίζω πως με reload της σελίδας σταματάει να φορτώνει. Αλλά έχεις χάσει και όσο είχε κατεβάσει μέχρι εκείνη τη στιγμή...

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...