andreapaog328 Δημοσ. 23 Ιουλίου 2007 Δημοσ. 23 Ιουλίου 2007 Είδα τον νέο τρόπο που εμφανίζονται τα videos στο forum.Αν πατήσω play σε κάποιο και μετά pause, το video συνεχίζει να φορτώνει με αποτέλεσμα να καταναλώνει bandwidth. Γίνεται κάπως να σταματήσει να φορτώνει?:???:
Cristina Δημοσ. 23 Ιουλίου 2007 Δημοσ. 23 Ιουλίου 2007 Είδα τον νέο τρόπο που εμφανίζονται τα videos στο forum.Αν πατήσω play σε κάποιο και μετά pause, το video συνεχίζει να φορτώνει με αποτέλεσμα να καταναλώνει bandwidth. Γίνεται κάπως να σταματήσει να φορτώνει?:???: Θαρρώ πως δεν είναι θέμα του forum, αλλά του YouTube. Το ίδιο θα σου έκανε αν το έβλεπες απ' ευθείας από site του.
andreapaog328 Δημοσ. 23 Ιουλίου 2007 Μέλος Δημοσ. 23 Ιουλίου 2007 μα καλά, δεν μπορούν να βάλουν ένα κουμπί ''stop''?
Cristina Δημοσ. 23 Ιουλίου 2007 Δημοσ. 23 Ιουλίου 2007 Το ίδιο έχω σκεφτεί κι εγώ πολλές φορές και δεν μπορώ να βρω μια καλή δικαιολογία που δεν υπάρχει ένα τέτοιο κουμπί... Μερικές φορές τυχαίνει να ανοίγω 3-4 videos ταυτόχρονα. Φαντάζεσαι τί γίνεται...
andreapaog328 Δημοσ. 23 Ιουλίου 2007 Μέλος Δημοσ. 23 Ιουλίου 2007 γκουχ γκουχ το insomnia δεν μπορεί να κάνει κάτι γι' αυτό?
punky Δημοσ. 23 Ιουλίου 2007 Δημοσ. 23 Ιουλίου 2007 Εγώ το προτιμώ αυτό το feature πάντως. Πατάω ένα pause και όταν κατεβάσει όλο το video και δεν παίζει ο ήχος λες και έχει λόξυγκα, πατάω το play.
Dr.Strangelove Δημοσ. 23 Ιουλίου 2007 Δημοσ. 23 Ιουλίου 2007 Γιατί να κάνει κάτι το Insomnia όταν από εσένα εξαρτάται αν θα φορτώσουν ή όχι; Αν δε σου αρέσει ο τρόπος που φορτώνουν, μην πατήσεις το play
andreapaog328 Δημοσ. 23 Ιουλίου 2007 Μέλος Δημοσ. 23 Ιουλίου 2007 Εγώ το προτιμώ αυτό το feature πάντως. Πατάω ένα pause και όταν κατεβάσει όλο το video και δεν παίζει ο ήχος λες και έχει λόξυγκα, πατάω το play. και βέβαια είναι χρήσημο. Γιατί να κάνει κάτι το Insomnia όταν από εσένα εξαρτάται αν θα φορτώσουν ή όχι;Αν δε σου αρέσει ο τρόπος που φορτώνουν, μην πατήσεις το play αλλά αν κάποιος είναι σε μια σελίδα με 10 video και πχ. δεν του αρέσει το πρώτο (και έχει ήδη πατήσει play) γιατί να περιμένει?:-?
Vagos_46 Δημοσ. 23 Ιουλίου 2007 Δημοσ. 23 Ιουλίου 2007 Πιστεύω ότι θέμα software του forum είναι,ωστόσο ένας εύκολος τρόπος είναι απλά να κάνεις refresh τη σελίδα!
andreapaog328 Δημοσ. 23 Ιουλίου 2007 Μέλος Δημοσ. 23 Ιουλίου 2007 ναι το σκέφτηκα και αυτό αλλά ένα κουμπί δεν θα ήταν πιο βολικό?:wink:
Cristina Δημοσ. 23 Ιουλίου 2007 Δημοσ. 23 Ιουλίου 2007 Πιστεύω ότι θέμα software του forum είναι,ωστόσο ένας εύκολος τρόπος είναι απλά να κάνεις refresh τη σελίδα! Δεν φταίει το vBulletin. Είναι θέμα YouTube. Αν κάποιοι θα μπορούσαν να αλλάξουν κάτι, αυτοί είναι οι προγραμματιστές του YouTube. Και ναι, ένα κουμπάκι για Stop να κάνει παρέα στο Pause θα ήταν πολύ χρήσιμο, νομίζω...
accipio Δημοσ. 23 Ιουλίου 2007 Δημοσ. 23 Ιουλίου 2007 Αν πατήσουμε το STOP του browser νομίζω ότι θα σταματήσει να φορτώνει το βίντεο.
Super Moderators paredwse Δημοσ. 23 Ιουλίου 2007 Super Moderators Δημοσ. 23 Ιουλίου 2007 Αν πατήσουμε το STOP του browser νομίζω ότι θα σταματήσει να φορτώνει το βίντεο. Δεν είναι λογικό να γίνεται κάτι τέτοιο γιατί το STOP του browser σταματά τη φόρτωση της html. Το youtube και τα λοιπά βίντεο είναι σε embedded flash, δηλαδή εξωτερικό κώδικα.
parsifal Δημοσ. 24 Ιουλίου 2007 Δημοσ. 24 Ιουλίου 2007 Νομίζω πως με reload της σελίδας σταματάει να φορτώνει. Αλλά έχεις χάσει και όσο είχε κατεβάσει μέχρι εκείνη τη στιγμή...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.