chrismasgr Δημοσ. 4 Αυγούστου 2007 Δημοσ. 4 Αυγούστου 2007 Σε μια πρώτη ματιά είναι πολύ λιτός και τα πλήκτρα φαίνονται ψεύτικα και νομίζεις ότι κάποια στιγμή θα ξεβάψουν.Όμως είναι πολύ μαλακά και έχεις την αίσθηση ότι θα το πιέσεις ακόμα και λίγο θα γράψεις.Γενικά τα πλήκτρα έχουν μια πολύ ωραία αίσθηση πίεσης . Είναι πολύ βαρύ σάυτό βέβαια φταίει και η μπαταρία αλλά όταν το άνοιξα είχε 90% της ενέργεια με υπόλοιπο 4 ώρες και 26 λεπτά.Φανταστείτε να ήταν η μπαταρία στο 100% της απόδοσης της.Η μπαταρία τελικά εξέχει αλλά το ξεχνάς γρήγορα γιατί δεν την βλέπεις.Δεν έχω ξαναδεί τόσο εύκολο σετάρισμα στο wireless .Αμέσως μου ζήτησε κωδικό δυκτύου για να συνδεθεί.Πάντως σε γενικές γραμμές φαίνεται το μηχάνημα γερό και πολύ αριστοκρατικό.Και μου αρέσουν πολύ το μπλέ electric στα φωτάκια. Τέλος η οθόνη στην αρχή μου φαινότανε πολύ σκοτεινή.Λογικό αφού ήταν κλειστό ο φωτισμός της.Όταν το άνοιξα ήταν υπέροχη.Έχουν δίκιο όμως όσοι λένε ότι γυαλίζει στο ήλιο .Στην διαθεση σας για ότι ερώτηση θέλετε.
zourlas Δημοσ. 9 Αυγούστου 2007 Δημοσ. 9 Αυγούστου 2007 telika mou tin kanane paradwsi 48 meres meta tin paragelia.... Dell sou leei o allos @@ madoles simera akirwsa tin paragelia
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.