Προς το περιεχόμενο

dell inspiron 1520

kampιaa83

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

θα πασαρω το desktop στην αδερφη μου κ αποφασησα να παρω laptop για να με βολευει κ στο master.καταλαβαινετε οτι θελω να παιζω κ κανενα παιχνιδι.

σκεφτομαι αυτο το dell.

Intel® CoreTM 2 Duo Processor T7300 (2.0GHz,4MB L2 Cache,800MHz FSB

2gb Dual Channel 667MHz DDR2 SDRAM

NVIDIA® GeForceTM Go 8600M GT with 256MB DDR2 dedicated graphic memory

15.4" Wide Screen XGA+ (1440x900) display with TrueLifeTM

160GB configured with a single 7200 RPM SATA hard drive

9-cell 85WHr Li-Ion Battery

DVD+/-RW with Dual Layer DVD+R write capacity

windows vista aero

+carry case

2 χρονια εγγυηση

κοστιζει γυρω στα 1400ε αξιζει?

εχετε να προτεινετε τπτ καλυτερο?

γιατι εχω πελαγωσει καθε μαγαζι μου προτεινει κ κατι διαφορετικο!:-?

ευχαριστω εκ των προτερων για την βοηθεια.

• Απαντ. 31
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.

αξιζει κι εγω γι αυτο ειμαι ή για to vostro που ειναι μαυρο

πηρα και ρωτησα αν μπορουν να μου βαλουν σκληρο στις 7200 στον vostro επειδη δεν εχει επιλογη στο site και μου ειπε οτι γινεται

Δημοσ.

to asus μ αρεσει και μενα αλλα σε σχεση με το dell δεν εχει την gt εχει την gs εχει σκληρο 5400 ενω το dell 7200 και μπαταρια 6 cell σε αντιθεση με τα 9 παλι του dell. Ενταξει εχει τον 7500 τον οποιο μπορεις να βαλεις αν θες και στο dell αλλα δε νομιζω να εχει και τοσο μεγαλη σημασια

ριξε και μια ματια εδω εχει δυο τρεις πολυ ωραιες reviews για το dell ενω εχει και για το asus

Οσον αφορα τα toshiba ειναι πολυ καλα αλλα δε νομιζω να βρεις τετοια specs σε αυτες τις τιμες

Δημοσ.

Παιδιά καλησπέρα,

Ενδιαφέρομαι και εγώ για το συγκεκριμένο μοντέλο της DELL.

kampiaa83 σου έχουν πει πόσο καιρό περίπου θα κάνουν να στο παραδώσουν??

Ρώτησα και εγώ και μου είπαν γύρω στις 20 εργάσιμες μέρες..

Από τιμή δεν ξέρω ακριβώς ακόμα καθώς δεν έχω καταλήξει για το πως ακριβώς θέλω να το διαμορφώσω,αλλά υπολογιζώ και εγώ γύρω στα 1300-1600 ευρώπουλα..

Δημοσ.

Εγω τελικα παω για το vostro.

Ενα αρνητικο ηταν οτι διαβασα reviews οτι η επιλογη truelife στην οθονη δημιουργει πολυ αντανακλαση και γενικοτερα δεν αρεσε, αλλα υπαρχει επιλογη και χωρις truelife

Ενα αλλο συν ειναι οτι το vostro ειναι φτιαγμενο απο κραμα μαγνησιου, οχι απο πλαστικο, εχω την εντυπωση οτι και το inspiron ειναι απο το ιδιο υλικο με μια μικρη επιφυλαξη

Δημοσ.

καλημερα

επειδη και γω ψαχνομαι με αγορα φορητου επικοινωνησα με την dell για το 1520

1. με μεγάλη εκπληξη, μου ειπαν πως δεν μπορώ να το παραγγείλω ηλεκτρονικα, αλλο παλι και τουτο.

2. να τους στειλω λεει εντυπο με τα στοιχεια της καρτας και .... η παναγια μαζι μας. Μιλάμε η ασφαλεια παει στον βρόντο....

3. θελουν 20 μερες για το μονταρισμα και καποιες αλλες για τον επεξεργαστη μου ειπε.... ποσες δεν ειπε .... (βαλε καμια δεκαρια) = 30

4. θα προπληρωσω μηχανημα σχεδον 30 μερες πριν, και η τιμη του λογικα θα εχει πεσει.... (να παρακαλαω να γινει πολεμος για να μην βγω κοροιδο....)

Ερωτηση: ξερετε αν μπορω να παραγείλω απο αλλο ευρωπαικο .... πραγματικα ηλεκτρονικο κατάστημα της Dell ??? το εχει κανει κανεις σας? εχει εξτρα φορους εκτος απο τα μεταφορικα?

Δημοσ.

Λοιπόν πήρα σήμερα και ρώτησα.

Για το χρόνο αποστολής μου είπε να υπολογισώ 25 εργάσιμες.

Και από τιμή καλά κυμάνθηκε,γύρω στα 1300-1400 ευρω.

Δυστυχώς όμως δεν προλαβαίνω να το παραγγείλω γιατί μέσα Αυγούστου την κάνω από Ελλάδα..Κρίμα και ήταν από τα καλύτερα notebooks που είχα κοιτάξει..

Τεσπά για όποιον ενδιαφέρεται το συνιστώ ανεπιφύλακτα :mrgreen:

Πάμε για άλλα τώρα..

Δημοσ.

babinos συμφωνώ απόλυτα μαζί σου...

1μήνας μπροστά τα λεφτά ντούκου και μετά να είσαι στο περίμενε...

Μέσα σε ένα μήνα γίνεται κοσμογονία στις πτώσεις των τιμών.

Δεν υπάρχει όμως άλλος τρόπος αν θες Dell. Δίνεται παραγγελία στην Ιρλανδία και κατασκευάζεται και σου ρχεται απο κει.

Εγώ προτίμησα HP τελικά και την επόμενη μέρα το είχα σπίτι μου.

Όσο για τις τιμές δεν θα λεγα ότι είναι και κάτι ιδιαίτερο σε σχέση με τον ανταγωνισμό.

Δημοσ.

Δεν ισχυει παιδες αυτο που λετε για την Dell γενικοτερα. Η συγκεκριμενη σειρα υπολογιστων, 1520 εως 1721 εχω την εντυπωση δεν πωλειται στις περισοτερες χωρες της ευρωπης τωρα, παρα απο 20 Αυγουστου και μετα. Οποιος θελει περιμενει και βλεπει... Αλλιως υπαρχουν και τα Latidude που παιρνουν γυρω στις 10 εργασιμες για παραδοση.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...