Προς το περιεχόμενο

PSU+RAM Δίλημμα

badboy29

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
Βλεπω αυτες στο πλαισιο να υποθέσω οτι και αυτες αξίζουν όπως οι 800 δλδ εχουν και αυτες το D9?

Δεν γράφει,οπότε δεν σημαινει ότι επειδή είναι ίδια φίρμα θα είναι το ίδιο εσωτερικά.Εξάλλου οι περισσότερες 1000αρες μνήμες είναι στα όρια τους για "να παίξεις" με το Bios μαζί τους,σε σχέση με τις 800αρες.

Aμα θες μεγαλύτερες συχνότητες καλύτερα να περιμένεις να φθηνήνουν οι DDR3 (αν υποστηρίζονται από την μητρική σου)

Δημοσ.

D9 έιναι φιλε μου όλες οι βαλλιστικές :D

και το ότι έιναι στα 1000Mhz δεν σημαίνει ότι έινια στα όρια :D με το σκεπτικό αυτό οι DDR3 δεν θα σηκώνουν καθόλου overcloking

Δημοσ.

όπως ακριβώς και με τις DDR2 δεν μπορείς να πεις ότι έχουν φτάσει όρια κάθε εταιρία ξέρει γιατί προορίζονται τα προϊόντα τις ;) αλλιώς δεν θα βίζε ο τόπος για τα D9 ;) θα λέγανε όλου ότι είναι απλές μνημούλες αν έχεις καλο board άνετα 1200 τα έχουν ;)

Δημοσ.

Οι συγκεκριμένες 1000άρες της Crucial, φοράνε τα D9GCT της Micron :wink: Και @Gary δεν νομίζω να αντιμετωπίσουν πρόβλημα στα ~1200MHz stable ... (λέω περίπου, γιατί για 1200+ θα προτιμούσα τα D9GKX... :wink:)

Δημοσ.
Εχω αμφιβολίες γιατί παλιά νομίζω το έγραφαν στο site του Πλαισίου.:confused:

E Gary δεν νομίζω ότι πρέπει να εμπιστεύεσαι το Πλαίσιο (αλλά και το κάθε Πλαίσιο), όσον αφορά τα product descriptions που παραθέτει !

Κλασικό παράδειγμα οι πασίγνωστες για την απόδοση και το overclockabillity Cellshock ...

"Προσοχή: Το προϊόν θα είναι διαθέσιμο σε περιορισμένη ποσότητα στα μέσα Δεκεμβρίου!!

Προσοχή: Η προσφορά ισχύει μέχρι ΚΑΙ 31 Δεκεμβρίου 2006 ή μέχρι εξαντλήσεως των αποθεμάτων!!"

:mrgreen:

Δημοσ.

Στις CellShock είναι εισαγωγέας το Plaisiο,οπότε με το "μέχρι εξαντλήσεως των αποθεμάτων" είναι καλυμένοι,δεν μπορείς να τους καταλογίσεις παραπλανητικές πληροφορίες πχ για την τιμή.:neutral: -Οι υπόλοιπες πληροφορίες είναι σωστές.

Δημοσ.

Παιδια ευχαριστω πολυ για τις συμβουλες σας (θα ειχα παρει kingston αν δεν μου ειχατε πει εσεις) τις 1000αρες σας τις ειπα επειδη θα παω πλαισιο αυριο επειδη τροφοδοτικο και μνημες μου λειπουν το τροφοδοτικο το εχω διαλεξει τωρα μνημες οπως μου ερθει teamgroup η crucial μπας και μου κανουν και καμια καλυτερη τιμη (που δε....). Ξερω φαινεται καπως χαζο αλλα θελω να ταιριαξουν προς το παρον, ποσο ανεβαινουν δεν με τρεχει μιας και το παραπανω θα το θελω αρκετο καιρο μετα οι teamgroup ειδα σε reviews οτι πανε 900 και πανε και πιο πανω αλλα δεν κερδιζεις και κατι ουσιαστικο.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...