Προς το περιεχόμενο

PSU+RAM Δίλημμα

badboy29

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Παιδιά θα ηθελα την βοηθεια σας για τα παρακατω ποια να διαλεξω και ειδικα αμα εχετε και εμπειριες με τα σχετικα ευχαριστώ

psu1

psu2

μητρικη εχω μια p5k deluxe

ram1

ram2

Δημοσ.

Τα τροφοδοτικά Seasonic και τα δύο είναι πολύ καλά αλλά για να δούμε την κατανάλωση του συστήματός σου πες μας και τι PC έχεις.;)

Από τις μνήμες μόνο την πρώτη μπορώ να δω η οποία είναι καλή.

Δημοσ.

Βασικα με το watt calculator μου βγαζει οτι χρειαζομαι 636watt και επειδη αν καποια στιγμη ηθελα crossfire μηπως το 700 seasonic ηταν καπως πιο καλο( c2c6700,2sata,1950vga).

Οι μνημες οι δευτερες ειναι οι kingston HyperX 800 και μου ειπανε οτι εχουν τελεια συμβατοτητα με την p5k...

Δημοσ.

Πόσα; 636w σου είπε το psu calc; Κι εσύ το ακούς;

Καλά...

Χλωμό σε κόβω να έχεις τέτοιες απαιτήσεις. Και επειδή τα psu calcs είναι μια βλακεία και μισή (και αυτό που λέω τσεκαρισμένο όπως πάντα), καλύτερα να μας πείς το hardware.

Πάντως αν χρειαστείς 700άρι, καλύτερα να πας στο Toughpower. Εκτός αν σ'αρέσει να σκας 170άρες. :)

Δημοσ.

Οι μνημες οι Kingston τι λενε ρε παιδια ειναι και αυτες στα χρωματα του πολεμου οπως οι teamgroup....αλλα τι λενε αξιζουν? στην asus βλεπω ειναι συμβατες αλλα ειναι 4-4-4-12? Ανεβαινουν καθολου? Θα ηθελα να ημουν σιγουρος οτι θα δουλεψουν για αυτο τις σκεφτομαι επειδη τις λεει η asus:oops:, με τις teamgroup μηπως κανουν προβληματα?

Δημοσ.

άμα αναφέρεσαι σε συμβατότητα δεν υπάρχει κανένα απολύτως πρόβλημα.

από εκεί και πέρα για επιλογή μνήμης που θες να κλοκάρεις ας σου πει κάποιος πιο ειδήμων.

Δημοσ.

Για τις δεύτερες ούτε που να το σκέφτεσε. Βγάλτεσ από το μυαλό σου, το κατάλαβα πριν καν τις δω, μόνο επειδή ήταν από Multirama.

Αυτές τις παρήγγειλα σήμερα. Είναι ότι πρέπει για σένα με τέτοια mobo. Όσον αφορά το τροφοδοτικό, ακριβώς ότι λέει ο candyman

Δημοσ.

Εχεις δικιο πολυ ντορος για το τπτ οι kingston συμφωνα με τα reviews που διαβαζω μεχρι τωρα. Απο πλαισιο τπτ? οι team δεν θα παιξουν?

Δημοσ.

Αν θυμάμαι απο διάφορα reviews όταν έψαχνα για ram,oι συγκεκριμένες Teamgroup ανεβαίνουν με λίγο ζορι μέχρι τα 1000.Δεν είμαι και τελείως σίγουρος όμως.

Τις Kingston να μην τις ξαναναφέρεις! Χάλια είναι...

Δημοσ.

Oι συγκεκριμένες Teamgroup ανεβαίνουν κατά μέσο όρο ~950 - 960 MHz... Όπως το λέει και ο pappous (aka Imp :P), με λίγη τύχη ίσως ανεβείς και στα 1000MHz (φοράνε ProMos βέβαια ε?)

Αντιθέτως οι Crucial Ballistix που παρέθεσε ο Jimmys είναι μακράν καλύτερες. Φοράνε τα D9GMH και φτάνουν χαλαρότατα τα 1000MHz :wink:

Διαλέγεις και παίρνεις λοιπόν @badboy 29 ...

Δημοσ.

χτυπα τις Ballistix που σου είπε ο φίλος πιο πάνω αδερφέ και δεν θα χάσεις

με τα πολλά kingston είναι όντως ανάλογα σε παρτίδες έχω κάποια DDR1 που έινια από value σειρά και έχουν D9 πάνω τους :D αλλα καλύτερα να μην παίζουμε κορόνα γράμματα με τα χρήματα μας νομίζω συμφωνούμε όλοι σε αυτό :D

οι team group πάλι ProMOS ούτε κρύο ούτε ζεστη :D

Δημοσ.

με τα πολλά kingston είναι όντως ανάλογα σε παρτίδες έχω κάποια DDR1 που έινια από value σειρά και έχουν D9 πάνω τους :D

Tι μου θύμησες:oops:

DDR1 Value της Kingston και με Winbond BH-5 chip:-D

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...