Προς το περιεχόμενο

αφαιρεση λογοτυπου πως? κ αφαιρεση ενσωματομενων υποτιτλων

megane power

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Παιδια ξερει καποιος πω ς μπορω να βγαλω το λογοτυπο απο μια ταινια σε avi αρχειο? Οι περισσοτερες βγαζουν κατω δεξια "DivX movie".Ξερεται καποιον τροπο που μπορω να το κανω? Α και κατι αλλο καποια εργα εχουν ενσωματομενους υποτιτλους πως μπορω να τους αφαιρεσω? Ευχαριστω η βοηθεια σας θα μου ηταν πολυ χρησιμη

Δημοσ.

Ενσωματομένοι υπότιτλοι δεν μπορούν να βγουν πλήρως. Είναι σε image μορφή μέσα στο avi. Το μόνο που μπορεί να γίνει είναι να μπει κάποιο φίλτρο που ουσιαστικά θα τους καλύπτει (με ένα μαύρο ορθογώνιο πλαίσιο π.χ.) που δεν είναι κι ότι καλύτερο.

Δημοσ.

Απλά να αφαιρεθεί το λογότυπο δεν γίνεται. Από όσο ξέρω μπορείς να θολώσεις την εικόνα στο συγκεκριμένο σημείο για να μην φαίνεται. Το πώς ακριβώς θα στο πει κάποιος που γνωρίζει κάτι περισσότερο. Όσο για τους υπότιτλους αν τους βάλεις σε ένα μαύρο πλαίσιο δε θα έχεις πρόβλημα. Αρκεί φυσικά να το ρυθμίσεις να πέφτει πάνω ακριβώς στους ενσωματωμένους.

Δημοσ.

Ποιες ταινείες έχουν λογότυπο divx movie? Εγώ δεν έχω πετύχει καμία. Μήπως το εμφανίζει το player που χρησιμοποιείς και απλά πρέπει να αλλάξεις τις ρυθμίσεις του? Λέω μια σκέψη...

Δημοσ.

Το λογότυπο είναι burnt-in στην εικόνα ή το βάζει on-the-fly o DivX codec; Δηλαδή με πιο απλά λόγια: Αν κάνεις αυτό, λύνεται το πρόβλημα ή όχι;

Δημοσ.
Ωραια και καποιο λογοτυπο πως θα μπορουσα να το βγαλω? Σχεδον ολες οι ταινιες εχουν το λογοτυπο DivX movie.

loooooool to logotipo einai apo ton codec sou ;)

sta option tou divx mpreis na to apenergopiiseis...an kai apo oti thimame mono gia 60seconds to dixnei ;)

Δημοσ.

Ωραια το λογοτυπο εφυγε αυτο ηταν τελικα ευχαριστω.Οσο για τους υποτιτλους τα μαυρα πλαισια πρεπει να τα κανω εγω ή υπαρχει καποιο προγραμμα το οποιο τα κανει μονο του?

• 1 μήνα μετά...

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...