rufous Δημοσ. 26 Ιουλίου 2007 Δημοσ. 26 Ιουλίου 2007 Έίμαι σίγουρος πως το Dell είχε για τα πανηγύρια ρυθμίσεις από το κατάστημα (αν είχε....)...
Silok Δημοσ. 26 Ιουλίου 2007 Μέλος Δημοσ. 26 Ιουλίου 2007 Κοίτα είναι μεγάλο το ρίσκο να πάρεις μέσω νετ μία οθόνη που δεν έχεις κοιτάξει κατάματα.Αλλά και πάλι γιαυτό είναι τα φόρουμς.Απ'ότι έχω διαβάσει και εδώ και σε άλλα φόρουμς η οθόνες της dell είναι πολύ καλές ακόμη και στα TN panels.Τώρα άν τα γκιούμια εκεί που την έβλεπες δεν μπήκαν καν στο κόπο να πατήσουν έστω το auto adjustment και την είχαν όπως την έβαλαν στην πρίζα,έ λογικό είναι να μην βλέπεται.Σε όλα τα συγκριτικά αυτές οι 2 οθόνες συμβαδίζουν με μικρές διαφορές.Δεν αμφβισβητώ την όρασή σου αλλά το μοσχάρια των μαγαζιών που δεν ξέρουν πως να εκθέσουν σωστά αυτό που πουλάνε.
oldnew Δημοσ. 26 Ιουλίου 2007 Δημοσ. 26 Ιουλίου 2007 Εγω παλι ειμαι σιγουρος οτι το συγκεκριμενο μοντελο, που δυστυχως δεν θυμαμαι ποιο ειναι πλεον ηταν απο τα πρωτα μοντελα και παλιο. Καμια οθονη ή τηλεοραση δεν ειναι ρυθμισμενη στα μαγαζια. Ουτε οι αλλες ηταν ρυθμισμενες. Παω στοιχημα οτι το μοντελο για το οποιο συζηταται ειναι ποιο καινουριο και πιθανοτατα πολυ καλο. Παντως οι σοβαρες εταιριες που δεν εχουν κατι να κρυψουν βγαζουν τα διαφορα μοντελα στα μαγαζια για να εχει ο καθενας προσωπικη γνωμη. Και η dell δεν βλεπω να εχει πολλα μοντελα σε μαγαζια. Επισης η samsung εχει δικη της γραμη παραγωγης, και μια απο τις καλυτερες, αν οχι την καλυτερη στον πλανητη. Η dell συναρμολογει κυριως pc ,και στα μονιτορ στην ουσια φτιαχνει το σασι, ενω το panel το αγοραζει απο αλλους. Δεν ειναι δυνατον π.χ να βαλει το ιδιο πανελ με τη samsung και να το βγαζει στην ιδια τιμη με αυτη. Επειδη η samsung δεν θα το πουλησει στην ιδια τιμη με το κοστος παραγωγης της, θα θελει να βγαλει ενα μικρο κερδος απο αυτη την πωληση, ακριβως για να ειναι η ιδια ποιο ανταγωνιστικη σε αυτα που πουλαει στους απλους καταναλωτες η ιδια. Π.χ αμα δειτε στο eshop, εχει και ενα μοντελο της asus, το οποιο προσωπικα εμενα μου αρεσει παρα πολυ σαν design. Εχει ομως το προηγουμενο πανελ της samsung το 225. Δεν ειναι χαζη η samsung να της δωσει το 226. Αμα παλιωσει το 226 και βγαλει π.χ 227, μπορει να δινει το 226 σε αλλους κατασκευαστες.. Προσωπικες μου γνωμες αλλα δεν νομιζω να απεχουν πολυ απο την πραγματικοτητα. Καθε ενας βεβαια περνει οτι νομιζει, αλλα οταν δεν εχεις δει με το ματι σου πως δειχνει ενα μονιτορ , παιζει τζογο τη θα παρει..
Silok Δημοσ. 27 Ιουλίου 2007 Μέλος Δημοσ. 27 Ιουλίου 2007 Εγω παλι ειμαι σιγουρος οτι το συγκεκριμενο μοντελο, που δυστυχως δεν θυμαμαι ποιο ειναι πλεον ηταν απο τα πρωτα μοντελα και παλιο. Καμια οθονη ή τηλεοραση δεν ειναι ρυθμισμενη στα μαγαζια. Ουτε οι αλλες ηταν ρυθμισμενες. Παω στοιχημα οτι το μοντελο για το οποιο συζηταται ειναι ποιο καινουριο και πιθανοτατα πολυ καλο. Παντως οι σοβαρες εταιριες που δεν εχουν κατι να κρυψουν βγαζουν τα διαφορα μοντελα στα μαγαζια για να εχει ο καθενας προσωπικη γνωμη. Και η dell δεν βλεπω να εχει πολλα μοντελα σε μαγαζια. Επισης η samsung εχει δικη της γραμη παραγωγης, και μια απο τις καλυτερες, αν οχι την καλυτερη στον πλανητη. Η dell συναρμολογει κυριως pc ,και στα μονιτορ στην ουσια φτιαχνει το σασι, ενω το panel το αγοραζει απο αλλους. Δεν ειναι δυνατον π.χ να βαλει το ιδιο πανελ με τη samsung και να το βγαζει στην ιδια τιμη με αυτη. Επειδη η samsung δεν θα το πουλησει στην ιδια τιμη με το κοστος παραγωγης της, θα θελει να βγαλει ενα μικρο κερδος απο αυτη την πωληση, ακριβως για να ειναι η ιδια ποιο ανταγωνιστικη σε αυτα που πουλαει στους απλους καταναλωτες η ιδια. Π.χ αμα δειτε στο eshop, εχει και ενα μοντελο της asus, το οποιο προσωπικα εμενα μου αρεσει παρα πολυ σαν design. Εχει ομως το προηγουμενο πανελ της samsung το 225. Δεν ειναι χαζη η samsung να της δωσει το 226. Αμα παλιωσει το 226 και βγαλει π.χ 227, μπορει να δινει το 226 σε αλλους κατασκευαστες.. Προσωπικες μου γνωμες αλλα δεν νομιζω να απεχουν πολυ απο την πραγματικοτητα. Καθε ενας βεβαια περνει οτι νομιζει, αλλα οταν δεν εχεις δει με το ματι σου πως δειχνει ενα μονιτορ , παιζει τζογο τη θα παρει.. Συμφωνώ σε αρκετά απ'αυτά που γράφεις αλλά το ότι η dell δεν δίνει στα μαγαζιά οθόνες αυτό δεν την κάνει μη σοβαρή και ύποπτη εταιρία.Και τα allienware pcs δεν βγαίνουν στα μαγαζιά αλλά....Αυτά είναι καθαρά θέματα χειρισμού για το τι συμφέρει κάθε εταιρία.Το ότι δεν το δίνει στον πάσα ένα για να μην μπλέκει με τρίτους και τέταρτους και στο τέλος θα ταλαιπωρείται ο καταναλωτής ίσως να είναι ένα συν.Τώρα δεν νομίζω να ισχύουν σενάρια συνομωσίας σε αντίθεση με την Samsung που έπαιζε με τα πάνελς και έφτασε στο σημείο να αφαιρέσει κάθε πληροφορία γι αυτά είναι ένα μείον.Στο τελευταίο με βρίσκεις απόλυτα σύμφωνο και είναι ένας από τους δισταγμούς μου.Αν δεις τα προηγούμε ποστς ένα παλληκάρι είχε στη δουλειά του 6 οθόνες dell και μάλιστα για γραφιστική οπότε εσύ πρέπει να έπεσες στην περίπτωση.
cordobros Δημοσ. 28 Ιουλίου 2007 Δημοσ. 28 Ιουλίου 2007 μαγκεs να ξερετε οτι εαν παρετε οθονη που δεν υποστηριζεται απο την εδω αντιπροσωπεια[τετοιεs εισαγαγουν απο το εξωτερικο τα καταστηματα ιντερνετ],θα εχετε προβλημα με το σερβιs εαν χρειαστει καποια στιγμη. θα πρεπει να αποσταλλει στην αντιπροσωπεια στο εξωτερικο που την εχει προμηθευθει το ιντερνεταδικο ,οποτε θα μεινετε καιρο χωριs οθονη. παραδειγμα samsung 24" 675 ευρω η DELL απο hacshop. αυτο το εμαθα προσφατα απο φιλο εισαγωγεα. γιαυτο το λογο εχουν και τιμεs προσφοραs τα συγκεκριμενα μοντελα. προσοχη μην τσιμπατε απο τιs τιμεs.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.