Προς το περιεχόμενο

Samsung vs Dell 22"

Silok

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
θες να κανεις υπομονη???εγινε φασαρια με την εταιρια και υποσχεθηκε οι νεες παρτιδες απο δω και μπρος να ειναι μονο S

Μπα ένα μήνα το τρενάρω και δεν με παίρνει άλλο.Πρέπει να πάρω μέχρι και την άλλη εβδομάδα.Μάλλον σε DELL ή σε ΗΡ θα πάω,με μεγαλύτερη κλίση προς την dell αφού και η HP δυσεύρετη από Γερμανία.LG δεν παίρνω γιατί όσες είδα κάτι δεν μου κάθεται καλά επάνω τους.HP πάλι όσο αφορά το service έχω κακή εμπειρία από ένα σκάνερ και όχι από τα φθηνά.Ξέρω πως η υπομονή ανταμοιβεται αλλά δεν με παίρνει άλλο.

• Απαντ. 35
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.

Εγώ πάντως πήρα την Samsung καιμπορώ να πώ πως είμαι full ικανοποίημένος ! Μπορεί ναείναι καλή η dell αλλά στις όθόνες δεν νομίζω πως είναι καλύτερη από την Samsung !!! .Παντως silok και εγώ την πήρα δώρο στον εαυτο μου την παρασκεύη !!!

Δημοσ.
Εγώ πάντως πήρα την Samsung καιμπορώ να πώ πως είμαι full ικανοποίημένος ! Μπορεί ναείναι καλή η dell αλλά στις όθόνες δεν νομίζω πως είναι καλύτερη από την Samsung !!! .Παντως silok και εγώ την πήρα δώρο στον εαυτο μου την παρασκεύη !!!

Είμαι σε τρίλλημα.Την Παρασκευή που γιορτάζω θα ρίξω το ζάρι κι όπου κάτσει.:)

Δημοσ.

Εγώ θα έπαιρνα DELL μόνο και μόνο γιατί δεν την έχουν όλοι!

Άσε που η υπόθεση με τα panels της Samsung με κούρασε...

Υ.Γ. Γιατί δε κοιτάζεις και σε 24";

Δημοσ.
Εγώ θα έπαιρνα DELL μόνο και μόνο γιατί δεν την έχουν όλοι!

Άσε που η υπόθεση με τα panels της Samsung με κούρασε...

Υ.Γ. Γιατί δε κοιτάζεις και σε 24";

"Είναι πολλά τα λεφτά Άρη".Πάω για 22" για να παίζουμε και κανένα παιχνίδι σαν άνθρωποι γιατί άμα πάμε σε 24" θα χρειαστεί καρτάρα.Και με το company of heroes είναι ζόρικα τα πράματα.Κι εγώ στην dell γέρνω πιο πολύ και για τους 2 λόγους που ανέφερες.Είναι πολύ μούρη η οθόνη και όχι ένα ακόμη παραλληλόγραμμο.

Δημοσ.
"Είναι πολλά τα λεφτά Άρη".Πάω για 22" για να παίζουμε και κανένα παιχνίδι σαν άνθρωποι γιατί άμα πάμε σε 24" θα χρειαστεί καρτάρα.Και με το company of heroes είναι ζόρικα τα πράματα.Κι εγώ στην dell γέρνω πιο πολύ και για τους 2 λόγους που ανέφερες.Είναι πολύ μούρη η οθόνη και όχι ένα ακόμη παραλληλόγραμμο.

Sumfono me ola ta parapano gia tis dell .Ego psinomai edo kai polu kairo gia tin 24.Tin douleva sto grafeio (3dsmax)gia ena 6mino prin allakso douleia kai kathe vradu pou gurnousa spiti stin 19 lg eknevrizomouna.To xiliariko pou thelei omos einai aksiosevasto.

Exo mia aporia: sto grafeio eixame 2 24ares kai 4 20 dell.Oles apsoges alla oles eixan refresh rate 60. Telika stis tft paizei rolo to refresh rate H oxi?

Δημοσ.
Να ξέρεις όμως οτι η Dell σου δίνει την δυνατότητα να επιστρέψεις την οθόνη πίσω εντός των πρώτων 10 ημερών χωρίς να τους πεις καν το λόγο. ;)

Είναι υποχρεωμένη με νόμο να το κάνει και ισχύει το ίδιο για όλες τις παραγγελίες ειδών μέσω internet

Δημοσ.
Sumfono me ola ta parapano gia tis dell .Ego psinomai edo kai polu kairo gia tin 24.Tin douleva sto grafeio (3dsmax)gia ena 6mino prin allakso douleia kai kathe vradu pou gurnousa spiti stin 19 lg eknevrizomouna.To xiliariko pou thelei omos einai aksiosevasto.

Exo mia aporia: sto grafeio eixame 2 24ares kai 4 20 dell.Oles apsoges alla oles eixan refresh rate 60. Telika stis tft paizei rolo to refresh rate H oxi?

Όχι δεν παίζει ρόλο.Άρε τυχερέ.Έγω παλεύω με κείμενα στο corel στη δουλειά και είχα μία crt 21" eizo(κορυφή) και όταν κάηκε μου χώσαν μία 17αρα crt.Κάηκε και αυτή και τώρα είμαι σε μία 20" acer.Δεν είναι για γραφίστες.Από 22 και πάνω μόνο.Το φάρδος αρκετά ικανοποιητικό αλλά το ύψος είναι ΛΙΓΟ.Εγώ με photoshop και corel θα είμαι άνετος στην 22" αλλά εσύ για το max(νομίζω έχει αρκετές εργαλειοπαλλέτες;) πας για 24'' όπως και δήποτε.Εγώ αν δεν είχα τα παιχνίδια θα την χτύπαγα την 24" αλλά λόγω αυτών θέλει κι ένα σκασμό λ7 μετά για την κάρτα γραφικών για να την στηρίξει.Βάλε ρε συ τα μισά προκ.και τα άλλα κάντα 6 δόσεις.Ναι η dell κάνει δόσεις.

Δημοσ.

Δεν μπορώ να μπω στην σελίδα της dell, μου λέει να κάνω sign in.

Αν μπορεί κάποιος να δώσει ένα άλλο λινκ να την δω και εγώ.

Δημοσ.

Φίλε rufous, λέω μήπως υπάρχει κάποιο άλλο λινκ εκτός από αυτό που έγραψες (που είναι το ίδιο το αρχικό) γιατί δεν με αφήνει να μπω στη σελίδα της dell, επειδή δεν είμαι registered..

Δημοσ.
Φίλε rufous, λέω μήπως υπάρχει κάποιο άλλο λινκ εκτός από αυτό που έγραψες (που είναι το ίδιο το αρχικό) γιατί δεν με αφήνει να μπω στη σελίδα της dell, επειδή δεν είμαι registered..

Είναι λαλακία του site.Πήγαινε στο dell.com διάλεξε Ελλάδα και μετά ψάξε για το μόνιτορ.Θέλει να κάνεις ανασκαφή αλλά θα το βρεις.

Δημοσ.

Ωχ, δίκαιο έχεις. Το ίδιο είναι! Δεν το πρόσεξα. Sorry...

Δημοσ.

Για τον ιδιο λογο που γραφουν τα παιδια παραπανω, ουτε εγω μπορω να μπο στο site να δω το περιφημο monitor της dell. Απο κοντα το εχει δει κανεις πως δειχνει? Γιατι εγω εξαιτιας της dell δεν εχω παει 22ρι μονιτορ εδω και καιρο. Συγκεκριμενα ειχα δει στον Κωτσοβολο (Γιαννενα) ενα 22ρι της dell 500 ευρω.Ομορφο σαν design δεν λεω, αλλα η ποιοτητα του επειεικως για τα πανιγυρια. Ηταν το μονο 22ρι (μιλαμε για κανα 6μηνο πριν) που ειχα βρει στα Γιαννενα. Μηλαμε κοιταγες τα υπολοιπα monitor που ηταν 16χ9 , τα 19ρια και τα 20ρια ,και η εικονα τους ηταν καταπληκτικη μπροστα στο 22ρι της dell. Τι το ασχημο ειχε? Καταρχιν ηταν στο πανω ραφι, και οπως εγλεπα υπο γωνια (ηταν ποιο ψηλα απο το κεφαλι μου) δεν εβλεπα σχεδον τιποτα! Αλλο πραγμα μιλαμε!! Τα χρωματα? Εντελος αθλια ,και ολη η εικονα ειχε κατι το ασχημο, το μουντο, χωρις να μπορω να προσδιορισω τι καριβως. Οταν "Συντονιζες" το μονιτορ να κοιταει ακριβως στο προσωπο, τα πραγματα βελτιωνωνταν κατα πολι, οποτε και εκει καταλαβαινες οτι δεν ηταν χαλασμενο. Οι γωνια θεασης δηλαδη του μονιτορ , ηταν ΜΟΝΟ να κοιταει κατευθειαν το προσωπο ,για να μη σου πω οτι στις ακρες παλι δεν εβλεπες καλα , γιατι ειναι και μεγαλο.. (αν κοιταγες την ακρη ομως ευθεια εβλεπες μια χαρα, δεν εβλεπες το κεντρο ομως τοτε..) Και σκεφτικα, αν ειχα κανει την μ*λ*κια και το ειχα παρι μεσω νετ, θα το επερνα και θα το πεταγα στα σκουπιδια , και ας κοστιζε οτι θελει. Μιλαμε για μεγαλη απογοητευση. Το συνδιασα και στο μιαλο μου με τα περιφημα TN πανελ που λενε οτι δεν εχουν καλες γωνιες θεασης, και λεο, αμα δεν δω με τα ματια μου 22ρι πανελ φτηνο, δεν αγοραζω μεσω νετ. Σκεψου να ειχα παραγγειλει αυτο το μονιτορ μεσω νετ.. περιμενω λοιπον, μεχρι που βλεπω το 22ρι της samsung το γνωστο 226bw. Ειχα μεγαλη αγωνια να δω αν εχει τετοια ελλατωματα αυτο το TN πανελ. Και τι βλεπω? Μια εικονα κρυσταλο, φωτεινα χρωματα, με ΤΕΛΕΙΕΣ γωνιες θεασης (σε σχεση με το dell) ,με λιγα λογια δεν πιστευα στα ματια μου, δεδομενου και οσων ειχα διαβασει για τα TN πανελ. Οχι δεν δουλευω στη samsung, ειμαι ετοιμος να παραγγειλω το μονιτορ αυτο παντως, και πολι πιθανον ,αυτο της dell που λετε να ειναι καλυτερο απο εκεινο που ειχα δει εγω. (περασαν και καποιοι μηνες). Παντως εγω μονιτορ ,χωρις να δω με τα ματια μου πως δειχνει, και πολι περισσοτερο αμα ειναι dell ,δεν επαιρνα. Απορω πως πουλουσαν εκεινο το μονιτορ. Εμενα τσαμπα να μου το εδιναν, καλυτερα να εβαζα ενα 15ρι crt. Την αληθεια λεω, γι αυτο και γραφω τοσα , μην παθει κανεις αυτο που λεω. Αμα το δειτε με τα ματια σας και δεν εχει τετοια προβληματα, και σας αρεσει η εικονα ,παρτε το αβλεπη, διαφορετικα , σκεφτητε αυτα που γραφω.

Συμπληρωνω εδω οτι μολις παρηγηλα απο eshop το τελευταιο κοματι samsung 22BW ,Ετσι μου ειπε στο eshop point οτι ειναι το τελευταιο κοματι, και υπαρχει και ο κινδυνος να μην υπαρχει ουτε αυτο αν προλαβε κανας αλος.. Παντως τωρα δεν την εχει στο eshop αρα οντος ηταν τελευταιο (μεχρι να ξαναφερει βεβαια ,ετσι γινεται συνεχεια για οποιον κοιταζει) Θα πω την γνωμη μου αν το στηλουν αυριο..

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...