Silok Δημοσ. 23 Ιουλίου 2007 Δημοσ. 23 Ιουλίου 2007 Ποιά από τις δύο να πάρω ρε παιδιά;Μέχρι και σήμερα ήμουν για να πάρω την Samsung αλλά έκανα το λάθος να μπω στην Dell.Από εξωτερική εμφάνιση η Dell δεν παίζεται αλλά κατά τα υπόλοιπα τι γίνεται;Έχει δει κανένας και τις 2;Βλέπω διαφορές στα χαρακτηριστικά αλλά.... Η τιμή είναι ίδια με την υποψία ότι η dellhellas μπορεί να κάνει και προσφορά πιο χαμηλή.Την άλλη βδομάδα είναι να πάρω αλλά είμαι σε δίλλημα.Προσωπικά μου αρέσει η Dell(και γαμώ τα design).H οθόνη προορίζεται για Γραφιστική(σε personal επίπεδο) games,internet.Τώρα να σκεφτείτε ότι σπίτι έχω μία nec 4ετίας και στη δουλειά πήραμε μία acer 20" και στο corel έχει αισθητή διαφορά στα χρώματα.Μόλις πάρω μία από τις 2 που μ'ενδιαφέρουν φαντάζομαι θα δώ ακόμη μεγαλύτερς διαφορές αλλά ποιά θα μου ρίξει το σαγόνι στο πάτωμα; http://accessories.euro.dell.com/sna/productdetail.aspx?c=gr&l=el&s=pad&cs=RC1078530&sku=88218 http://www.plaisio.gr/product.aspx?catalog=1&category=1205&product=953423&tab=specs
pappous_soulis Δημοσ. 23 Ιουλίου 2007 Δημοσ. 23 Ιουλίου 2007 Να υπολογίζεις ότι κάπου τόσο θα σου έρθει η Dell.Απο design η Dell δίνει ρέστα,αλλά απο χαρακτηριστικά την πατάει η Samsung. Όχι οτι η Dell δεν είναι καλά απο χαρακτηριστικά,αλλά αν ψάχνεις για ΤΗΝ ποιοτική εικόνα πας για Samsung. Να ξέρεις όμως οτι η Dell σου δίνει την δυνατότητα να επιστρέψεις την οθόνη πίσω εντός των πρώτων 10 ημερών χωρίς να τους πεις καν το λόγο. P.S. η υπογραφή σου τα σπάει!
Silok Δημοσ. 23 Ιουλίου 2007 Μέλος Δημοσ. 23 Ιουλίου 2007 Thank you oldman souli.Μόνο να σκεφτείς ότι στην Nec στη σκάλα χρωμάτων(cmyk)του corel η ματζέντα και το κόκκινο είναι ένα και το αυτό και τελικά αυτήν την διαφορά την είδα στη acer που δεν είναι και ότι καλύτερο, έ πιστεύω πως η dell θα ικανοποιήσει τον αμφιβληστροειδή μου και στα χρώματα και στην εμφάνιση(ειδικά εκεί).
felikas Δημοσ. 23 Ιουλίου 2007 Δημοσ. 23 Ιουλίου 2007 silok, τώρα με έβαλες σε σκέψεις! Είχα καταλήξει στην samsung, για την οποία όλα τα παιδιά εδώ λένε τα καλύτερα, την είχα δει κ εγώ κ είχα πάθει πλάκα! Αλλά, το όνομα dell μαζί με την τιμή με έβαλαν σε σκέψεις. Ποιός μπορεί να μας πει τι κατώτερο έχει η dell ώστε να καταλήξω επιτέλους κάπου;;;
cordobros Δημοσ. 23 Ιουλίου 2007 Δημοσ. 23 Ιουλίου 2007 εμενα παντωs, επειδη εχω samsung syncMaster 920N 19",και θελω να παρω 24",μου ειπαν κατι γνωστοι μου που εχουν dell,οτι ειναι απαιχτη. και υποψιν και οι 2 δουλευουν ωs τεχνικοι pc. ειναι γνωστεs δηλαδη. με την samsung ειμαι ευχαριστημενοs,αλλα θα παρω dell μια και με εχουν ψησει.
Silok Δημοσ. 23 Ιουλίου 2007 Μέλος Δημοσ. 23 Ιουλίου 2007 silok, τώρα με έβαλες σε σκέψεις! Είχα καταλήξει στην samsung, για την οποία όλα τα παιδιά εδώ λένε τα καλύτερα, την είχα δει κ εγώ κ είχα πάθει πλάκα! Αλλά, το όνομα dell μαζί με την τιμή με έβαλαν σε σκέψεις. Ποιός μπορεί να μας πει τι κατώτερο έχει η dell ώστε να καταλήξω επιτέλους κάπου;;; Εγώ να δεις τι έπαθα.Ήταν να παραγγείλω τη Samsung την Παρασκευή(δώρο στον εαυτό μου λόγο γιορτής)και πως την έφαγα τη φλασιά να και το δίλλημα.Αλλά όσο την βλέπω την Dell μάλλον για εκεί είμαι.Πόσο κατώτερη να είναι από τη Samsung?Δεν νομίζω και ελπίζω βέβαια να μήν έχουν μεγάλες διαφορές.Το κακό με τη dell είναι πως δεν μπορώ να την δω κάπου live.
Silok Δημοσ. 23 Ιουλίου 2007 Μέλος Δημοσ. 23 Ιουλίου 2007 silok, τώρα με έβαλες σε σκέψεις! Είχα καταλήξει στην samsung, για την οποία όλα τα παιδιά εδώ λένε τα καλύτερα, την είχα δει κ εγώ κ είχα πάθει πλάκα! Αλλά, το όνομα dell μαζί με την τιμή με έβαλαν σε σκέψεις. Ποιός μπορεί να μας πει τι κατώτερο έχει η dell ώστε να καταλήξω επιτέλους κάπου;;; Υπόψην η τιμή είναι άνευ φάπες,κουβαλητικά και αποζημείωση για να μην μας κάτσουν 3000 pixels καϋμένα.Αλλά με τις κουβεντιαστές προσφορές που κάνουν οι λεβέντες εκεί κάπου στα 360-380 θα βγει.(πιστεύω)
TNT1982 Δημοσ. 24 Ιουλίου 2007 Δημοσ. 24 Ιουλίου 2007 silok, τώρα με έβαλες σε σκέψεις! Είχα καταλήξει στην samsung, για την οποία όλα τα παιδιά εδώ λένε τα καλύτερα, την είχα δει κ εγώ κ είχα πάθει πλάκα! Αλλά, το όνομα dell μαζί με την τιμή με έβαλαν σε σκέψεις. Ποιός μπορεί να μας πει τι κατώτερο έχει η dell ώστε να καταλήξω επιτέλους κάπου;;; σε παιχνιδια η dell ειναι αρκετα αργοτερη....εχει και το behardware αν θελετε head to head Samsung 226bw vs Dell 228wfp .... με εικονες και φρου-φρου
Silok Δημοσ. 24 Ιουλίου 2007 Μέλος Δημοσ. 24 Ιουλίου 2007 Thank you TNT1982 αρκετά διαφωτιστικό το τεστ,αλλά επειδή είδα και τι γίνεται αν πέσεις σε C Panel στην Samsung μάλλον για Dell με βλέπω.Το κακό είναι βέβαια ότι αφαιρέσαν την πληροφορία του πάνελ οπότε από εμένα παίρνει 1 αρνητική ψήφο.
newlynx Δημοσ. 24 Ιουλίου 2007 Δημοσ. 24 Ιουλίου 2007 Και εγώ πήγαινα για Samsung αλλά το θέμα του πανελ με κούρασε. Τώρα περιμένω την HP w2207 που θεωρείται πολύ καλή.
Silok Δημοσ. 24 Ιουλίου 2007 Μέλος Δημοσ. 24 Ιουλίου 2007 Και εγώ πήγαινα για Samsung αλλά το θέμα του πανελ με κούρασε. Τώρα περιμένω την HP w2207 που θεωρείται πολύ καλή. Ρε τι μας έκανες τώρα;Από που την παρείγγειλες;Στο greekshop ντεν έχει
TNT1982 Δημοσ. 24 Ιουλίου 2007 Δημοσ. 24 Ιουλίου 2007 Thank you TNT1982 αρκετά διαφωτιστικό το τεστ,αλλά επειδή είδα και τι γίνεται αν πέσεις σε C Panel στην Samsung μάλλον για Dell με βλέπω.Το κακό είναι βέβαια ότι αφαιρέσαν την πληροφορία του πάνελ οπότε από εμένα παίρνει 1 αρνητική ψήφο. θες να κανεις υπομονη???εγινε φασαρια με την εταιρια και υποσχεθηκε οι νεες παρτιδες απο δω και μπρος να ειναι μονο S
newlynx Δημοσ. 24 Ιουλίου 2007 Δημοσ. 24 Ιουλίου 2007 Ρε τι μας έκανες τώρα;Από που την παρείγγειλες;Στο greekshop ντεν έχει Εννοώ περιμένω να έρθει Ελλαδα . Πάντως τη Γερμανία έχει γύρω στα 300?!!!!
felikas Δημοσ. 24 Ιουλίου 2007 Δημοσ. 24 Ιουλίου 2007 Τώρα τι είναι τούτο πάλι; http://www.plaisio.gr/product.aspx?catalog=1&category=1205&product=984876 Ααα, τα νεύρα μου! Κ τηλεορασούλα βλέπω κ ωραίες γωνίες θέασης...
dtasop Δημοσ. 24 Ιουλίου 2007 Δημοσ. 24 Ιουλίου 2007 ναι , ολα καλα εως εδω ΑΛΛΑ αμα θελεις fast response τοτε πρεπει να πας σε ΤΝ πανελ Η νομιζω ???? Η Dell stis 20.1 kai pano foraei s-ips panels manufactured by LG according to this : http://www.prad.de/en/guide/screen3458.html ------------------------------------------------------------------------ Eno se 19 pame se TN panels according to this : http://www.prad.de/en/guide/screen3719.html
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.