kostacurtas Δημοσ. 20 Αυγούστου 2008 Δημοσ. 20 Αυγούστου 2008 King's Bounty: The Legend - 19 New Screens
kostacurtas Δημοσ. 21 Αυγούστου 2008 Δημοσ. 21 Αυγούστου 2008 King's Bounty: The Legend GC 2008: Trailer [gt]38684[/gt]
kostacurtas Δημοσ. 15 Σεπτεμβρίου 2008 Δημοσ. 15 Σεπτεμβρίου 2008 King's Bounty: The Legend Demo 1C Company has released a playable demo of King's Bounty: The Legend, allowing you to try out the English version of this adventure with tactical turn-based battles and RPG elements unfolding in a rich fantasy world. The character and his army of companions travel across a huge continent, visiting dozens of different locations all connected to each other. While communicating with NPCs and fulfilling different tasks, the player controls their character in real-time mode and all battles take place in classic King's Bounty mode with a strong emphasis on turn-based tactical elements. Developed by Katauri Interactive and now available in Russia, King's Bounty: The Legend, previously known as Battle Lord, will hit the store shelves across North America on September 23rd. The demo includes the first city in the game, all three character types, multiple quests and dozens of spells (687MB): Gamershell Filefront
Πέτρος Δημοσ. 15 Σεπτεμβρίου 2008 Δημοσ. 15 Σεπτεμβρίου 2008 Δεν ξέρω τι θα λέει σαν παιγνίδι, αλλά ο τύπος με το δρεπάνι στο 1ο video ήταν συγκινητικός
Erwdios Δημοσ. 17 Σεπτεμβρίου 2008 Δημοσ. 17 Σεπτεμβρίου 2008 Υπάρχει κόσμος που παίζει ακόμα turn-based παιχνίδια? Μετά το Heroes of Might & Magic δεν ξανασχολούμαι με τέτοια ξανά. Το ποτάμι πίσω δεν γυρνά...
Voodooman Δημοσ. 17 Σεπτεμβρίου 2008 Δημοσ. 17 Σεπτεμβρίου 2008 Υπάρχει κόσμος που παίζει ακόμα turn-based παιχνίδια? Ναι, είμαστε κάτι παππούδες-δεινόσαυροι που ακόμη παίζουμε, όποτε τα βρούμε βέβαια.
antonl Δημοσ. 17 Σεπτεμβρίου 2008 Δημοσ. 17 Σεπτεμβρίου 2008 Υπάρχει κόσμος που παίζει ακόμα turn-based παιχνίδια? Μετά το Heroes of Might & Magic δεν ξανασχολούμαι με τέτοια ξανά. Το ποτάμι πίσω δεν γυρνά... Θα συμφωνήσω με τον Voodooman. Καλά τα RTS κλπ κλπ αλλά στα turn-based παίζεις όσο γρήγορα θες εσύ κι όχι όσο σε τρέχει η AI των αντιπάλων. Δηλ. με την ησυχία σου Εξάλλου το τελευταίο HoMM που αναφέρεις είναι απ τα καλύτερα της σειράς. Το demo δείχνει αρκετά ενδιαφέρον. Καιρό είχε να με κρατήσει ξάγρυπνο παιχνίδι (παρά τις μικροελλείψεις).
Erwdios Δημοσ. 17 Σεπτεμβρίου 2008 Δημοσ. 17 Σεπτεμβρίου 2008 Θα συμφωνήσω με τον Voodooman. Καλά τα RTS κλπ κλπ αλλά στα turn-based παίζεις όσο γρήγορα θες εσύ κι όχι όσο σε τρέχει η AI των αντιπάλων. Δηλ. με την ησυχία σου Εξάλλου το τελευταίο HoMM που αναφέρεις είναι απ τα καλύτερα της σειράς. Το demo δείχνει αρκετά ενδιαφέρον. Καιρό είχε να με κρατήσει ξάγρυπνο παιχνίδι (παρά τις μικροελλείψεις). Εγώ πάντως το τελευταίο turn based game που είχα παίξει και δεν θυμάμαι καν πώς λεγόταν, ήταν σε ένα SE K700i σε Java κι αυτό επειδή ήμουν φαντάρος και δεν την πάλευα. Όταν πάντως υπήρχαν τα HOMM, όχι το τελευταίο φυσικά, υπήρχε ένα Settlers στα RTS που τσάκιζε κόκκαλα.
antonl Δημοσ. 17 Σεπτεμβρίου 2008 Δημοσ. 17 Σεπτεμβρίου 2008 Εγώ πάντως το τελευταίο turn based game που είχα παίξει και δεν θυμάμαι καν πώς λεγόταν, ήταν σε ένα SE K700i σε Java κι αυτό επειδή ήμουν φαντάρος και δεν την πάλευα.Όταν πάντως υπήρχαν τα HOMM, όχι το τελευταίο φυσικά, υπήρχε ένα Settlers στα RTS που τσάκιζε κόκκαλα. Ναι αλλά όπως είπες ήταν RTS. Το θυμάμαι (τουλάχιστον αν μιλάμε για τέλη '90) αλλά σαν (αγχωτικό ) RTS δε μ ενθουσίασε. Σ αντίθεση με το σχεδόν σύγχρονό του starcraft. Ίσως πάλι να κόλλησα με τα turn based επειδή τα δυο πρώτα μου παιχνίδια (masters of orion & HoMM) ήταν τέτοια. Τελοσπάντων, όποιος είναι fan των HoMM, καλά θα κάνει να δει και το King's Bounty (για να μην πω να δει και τον πρόγονό του).
Voodooman Δημοσ. 17 Σεπτεμβρίου 2008 Δημοσ. 17 Σεπτεμβρίου 2008 O βασικός λόγος που αγόρασα DS πριν από 3 μήνες ήταν για να μπορέσω επιτέλους να παίξω κανένα turn based της προκοπής. Final fantasy, Advance wars, Panzer tactics, Drone tactics. Έχει πέσει κάψιμο... Στο θέμα μας τώρα, το παιχνίδι φαίνεται αξιοπρεπές. και στο battle map βλέπω μεγάλο hex terrain, οπότε υποπτεύομαι ότι θα έχει και αρκετή κίνηση και δεν θα είναι τόσο στατικό όσο ήταν τα (εξαιρετικά) Disciples.
antonl Δημοσ. 17 Σεπτεμβρίου 2008 Δημοσ. 17 Σεπτεμβρίου 2008 [...]και στο battle map βλέπω μεγάλο hex terrain, οπότε υποπτεύομαι ότι θα έχει και αρκετή κίνηση και δεν θα είναι τόσο στατικό όσο ήταν τα (εξαιρετικά) Disciples. Εκτός κι αν εννοείς κάτι άλλο μάλλον μικρό θα το έλεγα. Περισσότερο terrain από HoMM 1 μου θύμισε. 5 μονάδες max/πλευρά σε απόσταση ~8 τετραγώνων (τουλάχιστον στο default battle terrain).
Voodooman Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 2008 Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 2008 Εκτός κι αν εννοείς κάτι άλλο μάλλον μικρό θα το έλεγα. Περισσότερο terrain από HoMM 1 μου θύμισε. 5 μονάδες max/πλευρά σε απόσταση ~8 τετραγώνων (τουλάχιστον στο default battle terrain). Ναι, HoMM θυμίζει περισσότερο, για αυτό ανέφερα τα Disciples, όπου δεν κινούνται οι μονάδες, αλλά επιτίθενται από την θέση τους. Και τώρα που το ξαναβλέπω, όντως είναι μικρότερο από τα HoMM V. Εντάξει, δεν είναι και λίγο.
antonl Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 2008 Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 2008 Και πάλι λίγο το βρίσκω αν έχεις συνηθίσει το grid του battlefield απ το HoMM V (10x12) . Όχι ότι αυτό το γεγονός αποτελεί σοβαρό μειονέκτημα βέβαια. Απ το demo, τα αρνητικά που είδα είναι: - Η κάμερα. Θα προτιμούσα να υπήρχε επιλογή για fixed θέση πίσω απ τον ήρωα (έστω στιγμιαία με το πάτημα ενός πλήκτρου) και θα ήθελα να υπήρχε δυνατότητα και για ελεύθερη κίνησή της. Ειδικά το τελευταίο είναι αρκετά σημαντικό γιατί πολλές φορές αναγκάζεσαι να κάνεις βόλτες στα τυφλά μιας και το zoom out (αν και ελαφρώς παραμετροποιήσιμο απ' το game.ini) είναι ανεπαρκές για να δεις προς τα πού βαδίζεις. - Η μουσική είναι λίγο κουραστική/επαναλαμβανόμενη μετά από λίγη ώρα (λογικά στο full game στις νέες περιοχές θα υπάρχουν και διαφορετικά μουσικά θέματα). - Το pathfinding αν και δεν είναι κακό, θα μπορούσε να ναι λίγο πιο έξυπνο. - Ο χρόνος. Η έλλειψη γύρων/ημερών στον adventure map μου δημιουργεί ένα περίεργο αίσθημα και δε μ ενθουσίασε ιδιαίτερα ο τρόπος που αναπληρώνεται το mana και (κυρίως) μειώνεται το rage. - Η έλλειψη in-game επιλογής για προβολή του αριθμού των μονάδων που σκοτώνονται σε κάθε επίθεση (αλλά κι αυτό γίνεται απ' το game.ini). - Η έλλειψη επιλογής για ακόμα ταχύτερο animation στις μάχες. Κάποιες απ αυτές μου φάνηκε πως κρατούσαν για πάντα. - Η έλλειψη toolkit/map creator (από το κανονικό παιχνίδι, όχι το demo). - Αδιάφορο για μένα αλλά "χαζό". Δεν υποστηρίζονται τα Vista 64. Παρόλα αυτά περιμένω να λιώσω το παιχνίδι
chill Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 2008 Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 2008 Πολύ καλό παιχνιδάκι, προβλέπω άπειρες ώρες λιωσίματος.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.