Dimitris22 Δημοσ. 23 Ιουλίου 2007 Δημοσ. 23 Ιουλίου 2007 File cordobros ""entelos akiro"" to topic pou anikses.... Diladi fantasou edo mesa osoi exoun 2play na postaroun gia to neo rekor taxititas pou epiasan ""Entelos ma entelos"" akiro to topic.... Filika panta
Vagos_46 Δημοσ. 23 Ιουλίου 2007 Δημοσ. 23 Ιουλίου 2007 Μπορείς άνετα να αλλάξεις το όνομα του blog σου σε 'Forthnet 2Play'! Τσάμπα διαφήμιση. Ωραίος ο ενθουσιασμός αλλά εύχομαι η forthnet να μην γίνει ο νέος OTE!
cordobros Δημοσ. 23 Ιουλίου 2007 Μέλος Δημοσ. 23 Ιουλίου 2007 ρε παιδια το τοπικ το ανοιξα γιατι δεν πρεπει να ακουγονται μονο τα κακα των εναλλακτικων αλλα και τα καλα. με αυτον τον τροπο πιστευω οτι θα ενημερωνονται καλυτερα οσοι ειναι ακομα αναποφασιστοι για το εαν πρεπει να πανε σε εναλλακτικουs η να μεινουν στον ΟΤΕ. στην δικη μου περιπτωση ειμαι 3 χρονια στην φορθνετ ,ξεκινονταs απο 384 μεχρι πριν 3 μηνεs που εχω το 2play. σε αυτα τα 3 χρονια δεν ειχα ποτα προβληματα ειτε απο ταχυτητεs,ειτε απο service. πεs ημουν τυχεροs,συμπτωση κ.λ.π. ε! οπωs ο καθεναs λεει τιs εντυπωσειs του για τον παροχο του,ετσι και γω με αυτον τον τροπο θελω να πω και να δειξω οτι η συγκεκριμενη εταιρια [μετην οποια ουδεμια σχεση επι προσωπικου εχω] εχει οπωs και να το κανουμε και τα καλα τηs. δεν εχω προθεση να επιδειξω τιποτα,δεν ειναι ο χαρακτηραs μου,απλα να δειξω οτι κυριοι παροτι ηδη εχουν προσχωρησει πολλοι στο 2play,οι ταχυτητεs oxι μονο δεν μειωνονται αλλα αντιθετωs σταθεροποιουνται. αξιζει τον κοπο λοιπον να μεινει κανειs χωριs ιντερνετ για καποιο διαστημα[οπωs εμεινα και εγω για 20 μερεs],προκειμενου να ανταμοιφθει με πραγματικα μεγαλεs ταχυτητεs. και εντελει ολο αυτο που γινεται ειναι προs το συμφερον μαs. ο ανταγωνισμοs δεν εβλαψε ποτε τον πελατη. αυτα.Γιαννηs.
HexStatic Δημοσ. 23 Ιουλίου 2007 Δημοσ. 23 Ιουλίου 2007 malon prepei na prosthesw stin upografi mou kai to eksis " kai opois katebazei grigorotera gamaei kai kalytera "
cordobros Δημοσ. 23 Ιουλίου 2007 Μέλος Δημοσ. 23 Ιουλίου 2007 ολα μια ιδεα ειναι. ακου τον παλιο[λογω ηλικιαs].
Dimitris22 Δημοσ. 23 Ιουλίου 2007 Δημοσ. 23 Ιουλίου 2007 ρε παιδια το τοπικ το ανοιξα γιατι δεν πρεπει να ακουγονται μονο τα κακα των εναλλακτικων αλλα και τα καλα.με αυτον τον τροπο πιστευω οτι θα ενημερωνονται καλυτερα οσοι ειναι ακομα αναποφασιστοι για το εαν πρεπει να πανε σε εναλλακτικουs η να μεινουν στον ΟΤΕ. στην δικη μου περιπτωση ειμαι 3 χρονια στην φορθνετ ,ξεκινονταs απο 384 μεχρι πριν 3 μηνεs που εχω το 2play. σε αυτα τα 3 χρονια δεν ειχα ποτα προβληματα ειτε απο ταχυτητεs,ειτε απο service. πεs ημουν τυχεροs,συμπτωση κ.λ.π. ε! οπωs ο καθεναs λεει τιs εντυπωσειs του για τον παροχο του,ετσι και γω με αυτον τον τροπο θελω να πω και να δειξω οτι η συγκεκριμενη εταιρια [μετην οποια ουδεμια σχεση επι προσωπικου εχω] εχει οπωs και να το κανουμε και τα καλα τηs. δεν εχω προθεση να επιδειξω τιποτα,δεν ειναι ο χαρακτηραs μου,απλα να δειξω οτι κυριοι παροτι ηδη εχουν προσχωρησει πολλοι στο 2play,οι ταχυτητεs oxι μονο δεν μειωνονται αλλα αντιθετωs σταθεροποιουνται. αξιζει τον κοπο λοιπον να μεινει κανειs χωριs ιντερνετ για καποιο διαστημα[οπωs εμεινα και εγω για 20 μερεs],προκειμενου να ανταμοιφθει με πραγματικα μεγαλεs ταχυτητεs. και εντελει ολο αυτο που γινεται ειναι προs το συμφερον μαs. ο ανταγωνισμοs δεν εβλαψε ποτε τον πελατη. αυτα.Γιαννηs. Den diafono se auta pou les alla den vlepo kai pali na ipirxe logos na anoiksis neo topic mporouses kallista na postaris edo>>>>http://www.insomnia.gr/vb3/showthread.php?t=175421 Telos panton den ekanes tipota tragiko alla kalo tha einai na min gemizoume to foroum me ""AKIRA"" topics pou stin ousia den exoun na ma poun kati to idiaitero.
cordobros Δημοσ. 24 Ιουλίου 2007 Μέλος Δημοσ. 24 Ιουλίου 2007 ποιο προγραμμα,το emule; απο δωhttp://www.filehippo.com/download_emule/
PETROS13 Δημοσ. 24 Ιουλίου 2007 Δημοσ. 24 Ιουλίου 2007 ήσουν λίγο τυχερός βέβαια..γιατί σε τέτοια προγράμματα δύσκολα πιάνεις τέτοια ταχύτητα..εκτός αν πέρνεις από κάποιον που και εγώ δεν ξέρω τι upload έχει.. ίσως είναι το καλύτερο ρεκόρ που έχουμε ακούσει... βέβαια..μία ερώτηση...οι ταχύτητες του e-mule είναι αξιόπιστες? τι θέλω να πω?? πέρυσι είχα 512 vivodi και χρησιμοποιούσα limewire..μερικές φορές κολούσε το πρόγραμμα για αρκετή ώρα και μετά έβλεπα την ταχύτητα μαζεμένη..(πχ 4354 kb/sec) ...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.