kurtsxaar Δημοσ. 23 Ιουλίου 2007 Δημοσ. 23 Ιουλίου 2007 καλημερα σε ολους, τελευταια με το pc δεν τα πηγαινω ιδιαιτερα καλα,χανει η μανα το παιδι και το παιδι την μανα....Ας τα παρω απο την αρχη, το ενα pc που εχω το πηρα προσφατα και ειναι η προσφορα της altec ido με vista.Επειδη ομως δεν καταφερα να τα συνηθησω και ουτε αυτα εμενα ειπα να ξαναβαλω xp..ελα ομως που στα vista εχουν ενσωματωμενη καρτα tv tuner αλλα χωρις στο πακετο να υπαρχει cd,απο οτι εβλεπα ομως ελεγε οτι ειναι της pinnacle(πια ακριβως δεν γνωριζω)και στα τεχνικα χαρακτηριστικα λεει Κάρτα TV Hybrid (DVB-T / Analog) & FM Radio πως μπορω λετε να βρω drivers γιαυτην την περιπτωση και πια pinnacle τελος παντων εχω?Υπαρχει κανεις με παρομοιο προβλημα?
claudio21 Δημοσ. 25 Ιουλίου 2007 Δημοσ. 25 Ιουλίου 2007 Μήπως εδώ: http://www.pinnaclesys.com/PublicSite/uk/Home/ υπάρχει κάτι; Υπάρχουν διάφορα μοντέλα της οικογένειας Hybrid, γι' αυτό και δεν παραθέτω ακριβέστερο λινκ. Πάντως υπάρχουν drivers για xp για όλα τα μοντέλα.
kurtsxaar Δημοσ. 26 Ιουλίου 2007 Μέλος Δημοσ. 26 Ιουλίου 2007 Τελικά επικοινωνησα με την altec και μου έδωσε driver για το συγκεκριμενο tv tuner το οποιο ειναι pctv 300i αλλα δεν υποστηριζεται απο xp παρα μονο απο xp media center..και μου λεει ο υπαλληλος εκει οτι εμεις με τα vista το δωσαμε το pc περα απο κει βγαλτε τα ματια σας....Οτι να ναι..Αυτο το media center ειναι λογισμικο που περιλαμβανει και τα xp μαζι?H μπορεις εαν εχεις τα χπ να μπει απο πανω?και πως εγκαθησταται,θα πρεπει αναγκαστηκα να γινει format-διαγραφη ολων?
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.