Προς το περιεχόμενο

Camera του Acer Aspire 5630

pagratios

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Μία φίλη είχε αγοράσει πριν κανα τρίμηνο αυτό το λάπτοπ(συγκεκριμένα λέει 5633WLMi)!!!Είχε Vista και ήθελε να βάλουμε τα XP!Κάνω φορμάτ και κατεβάζω από την acer τους drivers!!!Τους εγκατέστησα όλους αλλά έχω πρόβλημα με την camera!!!Τα ΧΡ την αναγνωρίζουνε αυτόματα με δικό τους πρόγραμμα που φαίνεται στον "Ο Υπολογιστή μου" αλλά τραβάει μόνο φωτογραφίες!Για την κάμερα στην acer έχει 2 προγράμματα ένα για logitech και ένα για την bison στο πρώτο μου λέει ότι δεν υπάρχει κάμερα άρα η μάρκα της Bison!!!Κάνω install το δεύτερο και με ένα πρόγραμμα που δείχνει στην επιφάνεια εργασιας τραβάει μόνο βίντεο!Δλδ από αλλού τραβάει τις φωτογραφίες και από αλλού τα βίντεο!!!Όταν έιχε τα Vista το πρόγραμμα τραβούσε βίντεο και φωτογραφίες και μπορούσες να επιλέξεις και την ανάλυση τώρα τπτ!!!

Ξέρει κανείς τι πρέπει να κάνω?Μήπως υπάρχει τρόπος να δουλέψει όπως πριν?Ή αυτά μόνο στα Vista?

Δημοσ.

Δεν μπορώ να σε βοηθήσω. Αλλά θα έχει πρόβλημα η φίλη σου αν τραβάει βίντεο με το Windows Movie Maker που έτσι κι αλλιώς υπάρχει εγγενώς στα XP? Καταλαβαίνω ότι για το γαμώτο, θες να το κάνεις να δουλέψεις όπως στα Vista, αλλά πόσα συχνά θα τραβάει βίντεο πια;

Δημοσ.

Βασικά δεν είναι το movie maker αυτό που τραβάει βίντεο!!!Είναι της Bison το πρόγραμμα!!!Φωτογραφίες τραβάει με ένα άλλο πρόγραμμα(Αυτό είναι των ΧΡ)!!!

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...