LLLEFTERIS Δημοσ. 23 Ιουλίου 2007 Μέλος Δημοσ. 23 Ιουλίου 2007 Πλάκα μας κάνεις φαντάζομαι, ε; . Δεν ήθελες να το πουλήσεις δηλαδή αλλά το έβαλες (παραπλανητικά) έτσι για να δούμε τι παίζει βρε αδερφε! Ελεος ... Οταν καποιος βαζει ενα κινητο που εχει 210 και λεει μονο 205 αυτος θελει να πουλησει κυριε σεριφη του ινσομνια? σε αυτους εχετε πει οτι δουλευουν τον κοσμο? οταν εγω βαζω ενα κινητο που με τα εχτρα φτανει στα 850 ευρο και ο αλλος μου στελνει πμ και μου λεει σου δινω 300 αυτος δεν με δουλευει? γιατι ουτε κλεμμενο ειναι ουτε στον δρομο το βρηκα!
Mafias Δημοσ. 23 Ιουλίου 2007 Δημοσ. 23 Ιουλίου 2007 Θεωρω πως η ελευθερια του λογου ειναι ενα αναποσπαστο δικαιωμα του καθενος,απο την στιγμη που γινεται δεκτος σε αυτη την "μικρη κοινωνια" που λεγεται forum(κι οχι μονο)... Το αν καποιος κανει διαφημιση ή οχι ειναι στο χερι και στην λογικη του καθενος να το κρινει και αναλογως να επιλεξει αν πρπει να ασχοληθει με αυτο ή οχι.Αδυνατω να κατανοησω γιατι μερικοι προσπαθουν να πεισουν τους υπολοιπους για ενα θεμα στο οποιο μπορει να βρει εκαστος τις απαντησεις του.
Επισκέπτης Δημοσ. 23 Ιουλίου 2007 Δημοσ. 23 Ιουλίου 2007 Είστε τόσο, μα τόσο κουραστικοί... Και στημένο να είναι, εντάξει δεν έγινε και τίποτα ρε παιδιά σιγά τ' αυγά... Σας έθιξαν την αξιοπρέπεια; Πέστε το στους moderators...
LLLEFTERIS Δημοσ. 23 Ιουλίου 2007 Μέλος Δημοσ. 23 Ιουλίου 2007 Παντως εγω δεν προσπαθησα να κανω καμια διαφημηση! αλλα οπως βλεπω την διαφημηση την εχουν κανει οι καχυποπτοι εδω μεσα! οσο για τις αγγελιες πιστευω πως το ινσομνια θελει να υπαρχουν "εμποροι" και μεγαλοι οχι σαν εμενα που απλα αλλαζω πραγματα! γιατι ετσι υπαρχουν και "πελατες" και το ινσομνια εχει λαοθαλασσα! Αν καποιος admin πιστευει πως δεν ειμαι σωστος παρακαλω να διαγραψει τον λογαριασμο μου για να μην ενοχλω!!!! Ευχαριστω!
Super Moderators paredwse Δημοσ. 24 Ιουλίου 2007 Super Moderators Δημοσ. 24 Ιουλίου 2007 Βρε παιδιά, ένα μέλος εξυπηρετήθηκε από μία εταιρεία. Σκέφτηκε, καλώς ή κακώς, να γράψει ένα thread ευχαριστιών. Γιατί να τον παίρνουμε από τα μούτρα; Ακόμα κι αν ήθελε να "προμοτάρει" την συγκεκριμένη εταιρεία, εν τέλει σιγά τ'αυγά. Όσοι υποψιασμένοι ή δεν γουστάρετε, δεν τσιμπάτε. Απλά τα πράγματα.
LLLEFTERIS Δημοσ. 24 Ιουλίου 2007 Μέλος Δημοσ. 24 Ιουλίου 2007 Αν καποιος admin or moderator πιστευει πως δεν ειμαι σωστος παρακαλω να διαγραψει τον λογαριασμο μου για να μην ενοχλω!!!! Ευχαριστω! Επιμενω στο παραπανω!!!!
HexStatic Δημοσ. 24 Ιουλίου 2007 Δημοσ. 24 Ιουλίου 2007 An thelete na kanete diafimisi pigente se mia diafimistiki kai kante tin. H plirwste sto insomnia gia na prosthesete ena banner. An o kathenas edw mesa anoigei ena post gia na poulaei tin pragmatia tou kai na diafimizei tin etairia tou tote kahkame. Oloi mas ligo polly exoume minei euxaristimenoi kai dusaristimenoi apo diafores etairies kai brikame bhma sto insomnia na ekfrasoume ta parapona h ta euxaristiria mas se autes tis etairies. An o siggekrimenos user pera apo aggelies eixe kai alla posts kai htane ena active member opws oi perisoteroi edw mesa kanenas den tha ekane sxoleia panw sto siggekrimeno topic. An koitaksei kaneis to profil tou kai ta threads pou exei ksekinisei OLA ma OLA einai stis aggelies, poulaei kai zhtaei, e sou leei....den petame kai mia diafimisi kai opoios tsimpisei? Mpam kanei, kai oso sinexizeis LLLEFTERIS na prospatheis na apodikseis to antitheto toso perisotero disfimisi para diafimisi kaneis giati pauoune pleon auta pou les na einai eggura. Mporei ontws i etairia na exei kalo service, bravo tous, autos omws den einai tropos na diafimistoune. Isa isa etsi tous kaneis disfimisi.
LLLEFTERIS Δημοσ. 24 Ιουλίου 2007 Μέλος Δημοσ. 24 Ιουλίου 2007 "Θεε μου γιατι στο γειτονα εδωσες γαϊδαρο? θελεις και συ γαϊδαρο? θελεις δυο? Οχι να του ψοφησει του π....η!!!!"
nos1 Δημοσ. 24 Ιουλίου 2007 Δημοσ. 24 Ιουλίου 2007 Εγω παντως θα ηθελα να ευχαριστησω τον Λευτερη για το θεμα που ανοιξε μιας και για το philips που εχω δεν γνωριζα σε περιπτωση που χρειαστω καποιο ανταλλακτικο που να απευθυνθω εκτος της Κωτσοβολος-dixons που το εισηγαγε και φυσικα πουλουσε. Δεν γνωριζα οτι το μηχανημα μου ειναι προιον της twinhead και οτι στην Ελλαδα αντιπροσωπευεται απο την εταιρεια Latris. Το μονο που ηξερα ειναι οτι τα philips σαν λαπτοπ ουσιαστικα καμια σχεση δεν εχουν με την philips αφου η εν λογω εταιρεια εδωσε μονο το brandname της και τιποτα παραπανω...
basilis5 Δημοσ. 24 Ιουλίου 2007 Δημοσ. 24 Ιουλίου 2007 εγω θελω να πω το εξης οπως λεμε τα κακα (και εγω τα εχω πει για φουτζιτσου και εχω κατηγορηθει γι αυτο) ετσι να λεμε και τα καλα. τωρα, και διαφημιση να ναι, οκ και το εγινε; εγω και παλι καλο το θεωρω,να εχει καποιος ενα φιλικο και αξιοπιστο σερβις και να το διαφημιζει, αλλα οκ σιγουρα ο πλαγιος τροπος δεν ειναι σωστος-αλλα και παλι δεν μπορω να ξερω αν τα κινητρα ειναι αγνα η οχι. οπως και να χει, στο χερι της εν λογω εταιριας ειναι να δειξει,πως ακομα και ετσι να ναι, αυτη ειναι τοσο σοβαρη και κοντα στον πελατη,οσο μας ειπαν εδω τα παιδια. προσωπικα θεωρω πολυ πιο ασχημο και ενοχλητικο σαν εικονα, καθε 2 μερες καποιος να λεει θελω να παρω ενα λαπτοπ,πιο προτεινετε-γενικα κι αοριστα- χωρις πρωτα να χει ριξει μια ματια στα προηγουμενα ποστ ή ημερομηνιες τους, αλλα και παλι, υπαρχουν αρμοδιοι για να τους 'την πουν', δεν ειναι ωραιο να τσακωνομαστε βρε παιδια
tzoykas Δημοσ. 24 Ιουλίου 2007 Δημοσ. 24 Ιουλίου 2007 εγω θελω να πω το εξηςοπως λεμε τα κακα (και εγω τα εχω πει για φουτζιτσου και εχω κατηγορηθει γι αυτο) ετσι να λεμε και τα καλα. τωρα, και διαφημιση να ναι, οκ και το εγινε; εγω και παλι καλο το θεωρω,να εχει καποιος ενα φιλικο και αξιοπιστο σερβις και να το διαφημιζει, αλλα οκ σιγουρα ο πλαγιος τροπος δεν ειναι σωστος-αλλα και παλι δεν μπορω να ξερω αν τα κινητρα ειναι αγνα η οχι. οπως και να χει, στο χερι της εν λογω εταιριας ειναι να δειξει,πως ακομα και ετσι να ναι, αυτη ειναι τοσο σοβαρη και κοντα στον πελατη,οσο μας ειπαν εδω τα παιδια. προσωπικα θεωρω πολυ πιο ασχημο και ενοχλητικο σαν εικονα, καθε 2 μερες καποιος να λεει θελω να παρω ενα λαπτοπ,πιο προτεινετε-γενικα κι αοριστα- χωρις πρωτα να χει ριξει μια ματια στα προηγουμενα ποστ ή ημερομηνιες τους, αλλα και παλι, υπαρχουν αρμοδιοι για να τους 'την πουν', δεν ειναι ωραιο να τσακωνομαστε βρε παιδια Δε νομίζω να υπάρχει λογικός άνθρωπος που θα διαφωνήσει με αυτά που γράφεις. Όμως όπως είπε και ο hexstatic και προσωπικά αντιλαμβάνομαι πλήρως το πως αντέδρασε, δεν είναι αυτός τρόπος να εκφράσεις την άποψή σου. Σημειώνω (και αντιγράφω): 1. Αν ήταν ενεργός χρήστης και είχε να μας πει κάτι παραπάνω από το 'έβαλα τον λαπτοπ στην αγγελία για να δω τι μπορεί να πιάσει ΑΝ θελήσω να το πουλήσω', κανείς δε θα αντιδρούσε έτσι. Έχουμε πει πολλές φορές τη γνώμη μας και θετική και αρνητική. Ο τρόπος όμως που την εκφράζουμε, ειδικά μέσω ενός forum όπου είναι γραπτός ο λόγος, παίζει πολυ μεγάλο ρόλο στο πως την αντιλαμβανόμαστε. 2. Αν δεν έγραφε με κεφαλαία (και δεν αγνοούσε στη συνέχεια τις παροτρύνσεις να ξαναπροσέξει τους κανόνες) εγώ προσωπικά δε θα ασχολιόμουν με το θέμα. Προτίμησε να μας αγνοήσει και μάλιστα ευθαρσώς να γράφει ότι δεν έχει δει κάτι στους όρους και ότι κανένας άλλος δε του έχει κάνει παράπονα. Αντί μάλιστα να γράψει σε κάποιο από τα ποστ του ότι έκανε λάθος και να το παραδεχτεί μας αραδιάζει ρητά για γαϊδάρους ... Για μένα αυτό είναι ορισμός της ανωριμότητας. 3. Θα ήμουν όπως και συ πολύ ευτυχισμένος αν ο κόσμος ΟΝΤΩΣ χρησιμοποιούσε την αναζήτηση πριν ποστάρει τα γνωστά 'αδεια' θέματα όπως "τι λάπτοπ να πάρω", "εσείς τι λέτε" κτλ. Εδώ βέβαια υπάρχει μια δικαιολογία, ότι το γεγονός ότι δεν υπάρχει απαγόρευση για greeklish δυσκολεύει πάρα πολύ την αναζήτηση. Παρ' όλα αυτά εγώ καταφέρνω τις περισσότερες φορές να την κάνω. Πως γίνεται αυτό; 4. Προσωπικά, ούτε με κεφαλαία έγραψα (που σημαίνει ότι δε φώναξα) και κατ'επέκταση δε γράφω εν βρασμώ ψυχής, ούτε μαλώνω με κανέναν. Φιλικά αλλά καυστικά Γιώργος
mpierettis Δημοσ. 24 Ιουλίου 2007 Δημοσ. 24 Ιουλίου 2007 Καλημέρα. Θα ήθελα να βάλω λίγο τα πράγματα στη θέση τους χωρίς διαμάχες, καχυποψίες και κάθε είδους κακεντρεχή σχόλια. Ναι η εταιρεία είναι οικογενειακή μου και ναι έγραψα στο post αυτό http://www.insomnia.gr/vb3/showthread.php?t=111016, αντί ενός φίλου που όντως εκείνην την περίοδο αγόρασε ένα notebook από μένα. Το μόνο λανθασμένο σχόλιο ήταν το "Όποιος θέλει λεπτομέρειες για τιμές κτλ (επειδή είναι φίλος μου ο γιος του αφεντικού), μπορει να μου στείλει Pm." Γι αυτό ζητώ συγνώμη, απλά ήταν ένα αθώο ψέμμα για να μην "καρφωθώ". Το ότι δεν έχω γράψει στο insomnia, δεν σημαίνει ότι δε γράφω σε άλλα forums και δεν ξέρω ότι τα περί διαφήμισης απαγαροεύνται. Ας πούμε ότι ήταν καλοπροαίρετο μεν λάθος δε. Ο Λευτέρης απλά πήρε ένα ανεμιστηράκι και είχε την ανάγκη να πεί ένα ευχαριστώ. No more no less. Φίλε tzoukas καταλαβαίνω την καχυποψία σου, αλλά σου εγγυόμαι ότι δεν είναι έτσι. Το ότι απάντησα αμέσως στο post ήταν διότι ο Λευτέρης με ευχαρίστησε προσωπικά μέσω e-mail παραθέτοντάς μου και το link εδώ. Εγώ απλά απάντησα. Κάτι λοιπά σχόλια του τύπου "κολοσσός η εταιρεία", "έπεσαν οι δουλειές", κτλ, νομίζω ότι είναι κουτά και όταν κάποιος δεν έχει πρόθεση να προσβάλει μια ομάδα ανθρώπων ή μεμονωμένα αυτούς, δε νομίζω ότι πρέπει να δέχεται τέτοια πυρά. Επειδή λοιπόν δε θέλω να μπούμε στο λούκι του "καλύτερη διαφήμιση είναι η δυσφήμιση", κτλ θα σας παρακαλούσα να κλείσουμε το θέμα εδώ και να κλειδωθεί από τους mods το παρόν θέμα. Τέλος, ζητώ συγνώμη αν θίχτηκαν κάποιοι συμφορουμίτες από το εν λόγω θέμα, αλλά δεν υπάρχει κανένα ίχνος κακόβουλων posts. Sierra, μάλλον στον πατέρα μου αναφέρεσαι Καλή σας μέρα.
tzoykas Δημοσ. 24 Ιουλίου 2007 Δημοσ. 24 Ιουλίου 2007 Μιχάλη είμαι καχύποπτος αλλά όχι χαζός και σίγουρα όχι απόλυτος. Άρα δέχομαι την εξήγησή σου (στην οποία παραδόξως ήμουν όντως πολύ κοντά-μήπως όντως να παίξω κανένα Λόττο ). Και φυσικά δίνει αξιοπιστία σε σένα το γεγονός ότι έχεις το θάρρος και τη νοημοσύνη να δεχτείς το όποιο λάθος έκανες. Αν και επαναλαμβάνω ότι δεν ήταν το δικό σου ποστ που πυροδότησε τα σχόλια.
HexStatic Δημοσ. 24 Ιουλίου 2007 Δημοσ. 24 Ιουλίου 2007 Ase mpierettis den to swzeis....rezili ginate.... Exoume gemisei amateurs se auth tin xwra pou paristanoune tous epaggelmaties....
Επισκέπτης Δημοσ. 25 Ιουλίου 2007 Δημοσ. 25 Ιουλίου 2007 Για ηρεμiστε βρε παιδια καταρχας τι σας αρεσει στα φορουμς ,να διαβαζετε το κραξιμο στα φορουμς που γινεται απο πραγματικα ελαχιστισους,πολλυ ελαχιστους χρηστες?οι οποιο επειδh δεν γνωριζουν περι εγγυησεων και βλαβων κατηγορουν τις εταιριες και εχουν την εντυπωση οτι θελουν να τους φανε λεφτα Ελεος δηλαδη ας ακουστουνε στα φορουμ και καποιες αποψεις ευχαριστημενων πελατων δεν ειναι κακο ,πας και ετσι αυτοι οι ελαχιστοι αλλαξουν αποψη και σταματησουν να μαυριζουν τις εταιριες με χαρακτηρισμους κομπιναδορων και μαφιοζων. πεσαμε ολοι πανω για να βγαλουμε αυτο το τοπικ ως διαφημιση,και τι εγινε δηλαδη?που ειναι το προβλημα??? Οσοι λοιπον ειναι ευχαριστημενοι απο τα σερβις ας ποσταρουν την εμπειρια τους και θα διαπιστωσετε οι θα συμπληρωθουν αμετρητες σελιδες. σε σχετικο δημοψηφισμα σε σαιτ με φορητους υπολογιστες διαβαστε τα μεχρι στηγμης αποτελεσματα και βγαλτε το συμπερασμα οτι πραγματικα αυτοι που κραζουν τις εταιριες ειναι πραγματικα ελαχιστοι !!!! δειτε το δημοψηφισμα εδω. δεν κερδιζουμε τιποτα με το να κραζουμε τα "λαθη" των εταιριων στα σερβις,κακο σε εμας κανουμε,διοτι στο τελος δεν θα αγοραζουμε φορητους υπολογιστες διοτι θα βγαλουμε ολες τις εταιριες αχρηστες οποτε ας γινεται και λιγη διαφημιση δεν ειναι κακο,οπος επεισεις δεν ειναι κακο να αλλαξουμε και λιγο την νοοτροπια μας πριν ειναι αργα.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.